Homoseksuel film Firebird, skuespiller Tom Prior

Tom Prior på homoseksuelle rejser, mindfulness & Firebird

Vi fangede Tom Prior, stjerne i homoseksuel film Firebird og en stigende stjerne på scenen og skærmen

Tom Prior er et navn, du bør kende. Han er stjernen i den nye homoseksuelle kærlighedshistorie Firebird samt spiller Eddie Redmaynes søn i The Theory of Everything og sammen med Taron Egerton i Kingsman: The Secret Service.

Firebird fortæller en usandsynlig kærlighedshistorie. To soldater på en sovjetisk base i Estland har en intens og farlig affære. Tom Prior spiller Sergey, og han skrev også manuskriptet. Vi fangede ham for at diskutere filmen, mindfulness, homoseksuelle rejser og mere.

Filmen blev lavet på stedet i Estland. Tom var så charmeret af det land, han flyttede derhen. Firebird er et vigtigt bidrag til LGBT + biograf. Umulige kærlighedshistorier kan være svære at gennemleve, men de giver stor dramatik på skærmen, og Firebird er rodfæstet i en ægte kærlighedshistorie.

Firebird homoseksuel film

 

Hvordan var det at være homoseksuel i Sovjet Rusland?

 

At være homoseksuel i Sovjetrusland kan lande dig i gulag i fem år - hvilket dybest set betød døden. Der foregik ikke nogen form for anti-homo-heksejagt på det tidspunkt. Det var et problem, de fleste nægtede endda at erkende.

Firebird blev endda vist i Rusland. Måske ikke overraskende var der protester uden for biografen og opfordringer til, at visningen ikke skulle fortsætte. Toms medstjerne, Oleg Zagorodnii, er fra Ukraine og har været vokal i sin støtte til sit hjemland. I mellemtiden vil filmen blive vist på flere festivaler. Tom håber på teaterkørsler, selvom digitalt forbrug af indhold ser ud til at være ustoppelig, og Prior erkender, at en digital udgivelse kan være vejen frem for hans passionsprojekt.

 

Se det fulde Tom Prior-interview

 

 

Mindfulness og meditation

 

Tom brænder for mindfulness og meditation. "Fra en ung alder har jeg været nysgerrig på ting, man ikke kan forklare. Det og at jeg var ret syg, da jeg var yngre, førte til, at jeg spurgte, om der var mere. Da jeg skulle til at skyde Firebird var jeg klar over, at jeg Jeg ville have meget lange dage. Jeg brugte meditation som et værktøj til at overleve under filmoptagelserne. Det er så interessant, hvordan skuespil afspejler det virkelige liv. Jeg ville finde det øjeblik - en tilstand af flow. Hvordan du tænker, og hvordan du føler, dikterer din hele virkelighedsopfattelsen. Ordet meditation betyder stort set 'at blive bevidst om'. Fem procent af, hvem du er, er dikteret af dit bevidste sind. Resten er dikteret af dit ubevidste sind. Mindful mediation er en måde at få adgang til den større, usete del af din hjerne."

Den homoseksuelle skuespiller Tom Prior

 

Hvordan kan jeg komme i opmærksomhed?

 

"Bare start. Det er en af ​​de største ting. Tænker på noget og udsætter - venter på det rigtige tidspunkt! Tænker, at jeg ikke har fundet den rigtige app eller det rigtige miljø. Jeg skal have tid til meditation hver morgen. Hvis du" er nysgerrig efter en app, jeg vil anbefale One Giant Mind. Den er meget tilgængelig - jeg har ingen tilknytning til dem."

Selv ti minutter om dagen? "Absolut. Den seneste forskning viser, at hvis du mediterer to gange om dagen i omkring femten minutter, øver du dig i at hæve din tilstand. Du begynder at føle følelser af taknemmelighed, kærlighed til livet... bare at være glad. Du hæver dine IgA-niveauer. - det er bedre end noget skud."

 

Lyt som en podcast

 

Lyt på Apple Podcasts Lyt på Google Podcasts Lyt på Spotify

 

Håndtering af pres fra sociale medier

 

"Nå, lockdownen har været en tøs. Nogle mennesker er måske kommet ud af lockdown i deres livs bedste form, men jeg tror, ​​det har været demotiverende for mange mennesker. Dette endeløse spil om, hvordan vi ser ud... det er virkelig svært lige nu. Hvis du scroller gennem Instagram, kan enhver person ligne en fitnessmodel. Vi bliver bombarderet med disse billeder. Når vi ser disse billeder, hugger vi løs på os selv. Virkeligheden er, at jeg har været i meget god form for filmen og på andre tidspunkter i mit liv. Når du præsenterer dig selv for verden gennem sociale medier, er det som at trække en streg i sandet og sige, at det er sådan, jeg ser ud. Det kan dog være meget vanskeligt at opretholde det."

"Sundhed er virkelig skabt af lykke. At have en lav kropsfedtprocent - for nogle er det genetisk - held og lykke og godt gået med dem. Du kan gøre dig selv gal ved at slankekur. Alt er gamified nu, så folk kan gøre sig selv gale ved at se på deres æble Hold øje. Vores telefoner er lavet til at hjælpe os, ikke hindre os."

Tom Prior

 

Vil vores holdning til kropsbillede ændre sig?

 

"Hvis du lægger et billede på Instagram med mere kød, vil det få flere likes. Hvis du lægger et opslag op om at passe på dit mentale helbred, vil nogle mennesker måske reagere. Men ja, mavemusklerne vil få flere klik. Jeg tror ændringen vil komme, når vi prioriterer at passe på hinanden og ikke dømme hinanden. Jeg kan huske, at jeg så folk, der gav Zac Efron flak for ikke at se ud, som han gjorde i Baywatch. Hvis du forsøger at bevare 8 % kropsfedt hele dit liv du vil dø. Folk, der er berømte, er under den kontrol hele tiden. Den kærlighed, du giver, er den kærlighed, du modtager, og den dom, du giver, er den dom, du vil modtage. Hvis du ikke er i et forhold, og du vil for at være, begynd at opføre dig som den person, du ønsker at tiltrække. Vær forandringen - ikke at være for Michael Jackson om ting!"

 

Hvordan han kom til RADA

 

"Da jeg gik på dramaskole, måtte jeg indsamle 16 pund for at betale for min undervisning på RADA. Jeg blev mødt igen og igen med folk, der spurgte, hvad jeg ville gøre, hvis jeg ikke fik pengene. Jeg sagde, at det ikke var en mulighed. ... Eller hvad nu hvis jeg fik halvdelen af ​​pengene? Jeg var som om, jeg ikke engagerer mig i det som en mulighed. Jeg skrev til folk, lavede arrangementer, var vært for sponsorerede løb og lavede skuespillermesterklasser for børn. Og jeg gjorde det. Gal opførsel som f.eks. at skrive til den administrerende direktør i den virksomhed, jeg arbejdede for på det tidspunkt. Jeg kunne have besluttet, at det ikke var muligt."

 

Tom Prior på homoseksuelle rejser

 

Vi diskuterede selvfølgelig rejser! Bhutan er den første destination, Tom nævner. "Jeg var så rørt over det bruttonationale lykkelige indeks, de har der. Det er et af de eneste lande, der måler deres borgeres lykke. Det er et ret svært land at komme ind i." Tordendragens land tillod ikke turister at besøge før for nylig. De introducerede ikke engang tv før årtusindskiftet.

"Jeg nød også virkelig Namibia - sandklitter, der går flere hundrede kilometer. At stå midt i en ørken, der varer evigt. Hvis du har et fladt dæk, som jeg gjorde, er det vanskeligt. Men det er et svimlende land."

 

Trailer til Firebird

 

 

Hvor er på Toms bucket list?

 

Han har været mange steder, men han kan komme i tanke om et par stykker, han gerne vil besøge igen. Island er et stort! Han var i Antarktis, da COVID-lockdowns begyndte. Han var der i 32 dage, så den verden, han forlod, var ikke den, han vendte tilbage til. Han stødte på pingviner, der sandsynligvis aldrig havde mødt mennesker. "De var meget venlige."

Robert Mapplethorpe sagde: "Jeg vil gerne se noget, jeg ikke har set før." På denne måde og for sine fremtidige projekter ønsker Tom at udnytte temaet overmenneskelige færdigheder, vi allerede har, og ekstrasensorisk perception. Ak, han kan ikke give for mange detaljer væk endnu! Tom Prior har helt klart mange flere historier at fortælle.

Følg Tom Prior på Instagram.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i London

Gennemse et udvalg af ture i London fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in London til din rejseFå din guide