Homoseksuel Gran Canaria

Homoseksuel Gran Canaria

Gran Canaria er en af ​​Europas mest homo-populære strandø-destinationer med en travl homoscene i Playa del Ingles

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Gran Canaria

Om Gran Canaria

Det er ingen hemmelighed, at Gran Canaria er en fantastisk festdestination og et fantastisk all-round sted for homoseksuelle rejsende. Nattelivet omkring Maspalomas er ret berygtet, især ved Yumbo Center, hvor du finder de fleste af de homoseksuelle barer. Yumbo Centre er et mekka for homoseksuelle natteliv, og du finder alt fra bjørnebarer til poppaladser.

Øens hovedstad, Las Palmas de Gran Canaria, kombinerer historisk charme med moderne liv, og kan prale af en fængslende blanding af kulturelle steder, shoppingdistrikter og kulinariske lækkerier. Du kan udforske roligere byer som Puerto Morgan og Bahia Felize, hvor strandene er mindre overfyldte, og nattelivet er mindre højoktanigt.

Hvis du leder efter en vild homoseksuel festferie, så tag til Maspalomas. Det er mere overkommeligt end Mykonos, men du kan have så meget skamløs sjov, hvis stemningen skulle tage dig. Øen er vært for den legendariske Maspalomas Pride, en årlig ekstravaganza, der tiltrækker besøgende fra hele verden til en ugelang fejring af stolthed og enhed.

Gay Gran Canaria - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

Gran Canaria Events

 • img

  Maspalomas Fetish Pride 2024

  Se detaljer

  Lør, 5. okt

 • Maspalomas Pride Gran Canaria

  Maspalomas Gay Pride 2025

  Se detaljer

  Thu, maj 1

Gran Canaria ture

Gennemse et udvalg af ture på Gran Canaria fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Gran Canaria til din rejseFå din guide