Vilkår og Betingelser

Vilkår og betingelser for brug af Travel Gay websted og til levering af indhold til offentliggørelse.

Overnatning Bookinger med TravelGay.com

Hvis du laver en overnatningsbooking hos TravelGay.com, læs venligst vores Booking vilkår og betingelser.

Indholdsbeskyttelse

  • Travel Gay er en informationsressource for LGBTQ+ -rejsende. Vi er det mest populære LGBTQ+ rejse- og livsstilswebsted med millioner af besøgende hvert år.
  • Hele kopien på vores hjemmeside er original og skrevet af vores interne indholdsteam.
  • Vi går ud af vores måde at sikre, at vores indhold er opdateret. Alle vores lister revideres regelmæssigt. Vi modtager også feedback fra vores læsere, hvis et sted lukker eller flytter til en ny adresse.
  • Der er tusindvis af sider på Travel Gay og som sådan hævder vi ikke, at oplysningerne på webstedet altid er nøjagtige eller opdaterede.
  • Vores anmeldelser genereres af brugere over hele verden. Hver anmeldelse revideres for at sikre, at misbrug, eksplicitte seksuelle referencer og bandeord fjernes. Formuleringen i nogle anmeldelser er ændret for at forbedre deres klarhed.
  • Alle anmeldelser afspejler udtalelser fra tredjepartsforfattere, ikke Travel Gay.
  • Hvis du ønsker at udfordre ægtheden af ​​en anmeldelse, kan du kontakte os direkte. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at oplysningerne på en fortegnelsesside er forkerte. For yderligere information, se vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og moderering.
  • Nogle af de spillesteder og tjenester, der er anført på Travel Gay er kun egnet for voksne. Det er dit ansvar at kontrollere lovgivningen i det land, du besøger, og at sikre, at de tjenester og steder, du bruger, er licenseret og fungerer lovligt.

Generelle vilkår og betingelser for brug af Travel Gay og til levering af indhold.

Travel Gay er en elektronisk publikation og service ('webstedet'), der ejes og drives af Out4You Ltd (“Us / We / Our”). Webstederne indeholder designs, fortællinger, billeder, videoer, links, downloads og alle andre former for indhold ("Indhold"), som vi har oprettet og ejer, eller som er leveret til os af tredjeparter.

Disse vilkår og betingelser styrer din ("dig / din") brug af vores websteder og brugen af ​​alt indhold, du til enhver tid leverer til os.

Vi kan fra tid til anden ændre disse vilkår og betingelser, og din fortsatte brug af webstederne eller yderligere levering af indhold vil udgøre din accept af ændringerne.

Hvis du ikke accepterer disse vilkår og betingelser eller vores Privatliv or Cookiepolitik Brug ikke webstederne eller forsyn os med indhold.

Vilkår og betingelser for brug af webstedet.

Du anerkender, at webstederne indeholder materiale til voksne temaer. Du må kun få adgang til webstederne, hvor det er lovligt, og hvis du er over den lovlige alder for samtykke i det land, hvor du befinder dig.

Alt indhold på webstederne inklusive og uden begrænsning al fotografering og fortælling tilhører os eller tredjepartsbidragsydere eller licenseret af tredjeparter. Du må vise indholdet på din computerskærm til din egen personlige, ikke-kommercielle brug.

Du må ikke genudgive eller videresende eller distribuere enten elektronisk eller på anden måde helt eller delvist a) webstederne eller b) det indhold, der vises på webstederne. Du må ikke gøre kommerciel brug af webstederne eller dets indhold.

Du anerkender det Travel Gay Asien, Travel Gay Europa, Travel Gay , OUT4YOU er varemærker, og at du ikke må bruge dem uden vores forudgående skriftlige tilladelse.

Du anerkender, at vi ikke har gennemgået og godkender ikke noget af indholdet på et tredjepartswebsted, der er linket eller promoveret på webstederne.

Vi anerkender ophavsretten og de intellektuelle ejendomsrettigheder til indhold leveret af tredjepartsbidragydere. Hvis du mener, at vi har brugt indhold, der er en krænkelse af din ophavsret, eller at vi har inkorporeret et link til en tredjeparts hjemmeside, der krænker din ophavsret, bedes du kontakte os på info@travelgay.com

Vilkår og betingelser for indhold leveret af dig til os

Du kan indsende indhold, som du ejer til os, til offentliggørelse på webstederne. Medmindre andet er skriftligt aftalt af os, er accept af Os af ethvert indhold på det grundlag, som du som ophavsretsindehaver har givet Indholdet tildelt os en evig royaltyfri, ikke -eksklusiv, global licens til kommercielt at bruge, reproducere, ændre, oversætte, overføre, distribuere og underlicensere indholdet på ethvert medie, som vi bruger i dag, eller som vi bruger i fremtiden til ethvert formål i forbindelse med webstederne.

Du anerkender, at vi ikke er forpligtet til at offentliggøre eller fortsætte med at offentliggøre indhold, du har givet.

Du anerkender, at webstederne er frit tilgængelige elektronisk over hele verden, og at vi ikke har kontrol over adgangen og ikke er ansvarlige eller har noget ansvar over for dig i tilfælde af, at en tredjepart bruger på nogen måde, kopierer, reproducerer, ændrer, oversætter, sender eller distribuerer indhold, som du har leveret og offentliggjort på webstederne.

Vilkår og betingelser for virksomheder Abonnenter

Ved at købe et abonnement accepterer du følgende vilkår og betingelser.

Abonnement
1. Betaling for dit abonnement forfalder straks pr. Fakturaudstedelsesdato, medmindre andet er aftalt.
2. Din TravelGay.com annonce/fortegnelse vil ikke blive lanceret på webstedet, før betalingen er modtaget fuldt ud via en gyldig betalingsmetode.
3. Dit abonnement starter på den dato, der er trykt på fakturaen, og bliver fornyet på den samme dato hver måned eller hver 6. måned eller hver 12. måned, uden betydning for, hvornår fakturaen er betalt.
4. Dit abonnement er en rullende kontrakt med et månedligt abonnementsgebyr, medmindre andet er aftalt.
5. Du skal give os en gyldig betalingsmetode, f.eks. Et gyldigt og aktuelt kreditkort.
6. Abonnementsgebyret vil blive gennemgået hvert halve år, og vi vil være i forbindelse med eventuelle prisstigninger.
7. Skulle du være underskrevet på et 6-måneders abonnement, vil det tilbagevendende fornyelsesgebyr blive opkrævet 6 måneder fra den første abonnementsdato og hver efterfølgende 6 måned.
8. Skulle du være underskrevet på et 12-måneders abonnement, vil det tilbagevendende fornyelsesgebyr blive opkrævet 12 måneder fra den første abonnementsdato og hver efterfølgende 12 måned.

Fakturering og annullering
1. Dit abonnement kan til enhver tid opsiges ved at kontakte TravelGay på +44 203 933 8000 eller via e -mail. Betalinger refunderes ikke, og vi giver ikke refusioner eller kreditter for abonnementsperioder på en delvis måned.
2. Medmindre du opsiger dit medlemskab inden for 5 arbejdsdage før din næste faktureringsdato, giver du os tilladelse til at opkræve abonnementsgebyret for den næste faktureringscyklus til din betalingsmetode.
3. At beholde et gyldigt abonnement på TravelGay.com skal du angive en eller flere betalingsmetoder. Hvis betalingen ikke lykkedes, på grund af udløb, utilstrækkelige midler eller på anden måde, kan vi suspendere dit abonnement på TravelGay.com og fjern din annonce/fortegnelse på webstedet, indtil vi har debiteret en gyldig betalingsmetode. For nogle betalingsmetoder kan udstederen opkræve visse gebyrer, f.eks. Udenlandske transaktionsgebyrer eller andre gebyrer i forbindelse med behandlingen af ​​din betalingsmetode.

Annonce/fortegnelse
1. Din TravelGay.com annonce/fortegnelse vil ikke blive lanceret på webstedet, før betalingen er modtaget fuldt ud via en gyldig betalingsmetode.
2. Tillad op til 5 arbejdsdage, før din annonce/fortegnelse offentliggøres den TravelGay.com. Vi bevarer den redaktionelle kontrol over alle fortegnelser på vores websted, herunder billeder og tekst. Der er ingen undtagelse herfra.
3. Det er dit ansvar at sikre, at billeder og indhold leveres til TravelGay.com er i overensstemmelse med lovgivningen i dit land.
4. Billeder må ikke indeholde nøgenhed under taljen. Egnethed og accept af billedmateriale indsendt til din annonce/fortegnelse er efter eget skøn TravelGay.com og må ikke offentliggøres.
5. Ophavsretten til alle billeder og indhold, der indsendes til TravelGay.com skal ejes af dig og må ikke hentes fra tredjemand, medmindre disse billeder er i det offentlige domæne og fri for ophavsret.
6. I tilfælde af at billeder og/eller indhold ikke indsendes direkte af dig, forbeholder vi os retten til at kilde billeder og indhold fra dit eget websted eller sociale medier, herunder Facebook og/eller Instagram.
7. Du giver TravelGay.com en licens til at bruge dine billeder og indhold uden betaling på nogen måde TravelGay.com finder det passende. Disse billeder kan bruges til marketingformål uden kredit.
8. Vi har ret til at videregive din identitet til enhver tredjepart, der hævder, at alt indhold, du har indsendt til os, udgør en krænkelse af deres intellektuelle ejendomsrettigheder eller deres ret til privatliv.
9. I tilfælde TravelGay.com modtager et krav om ophavsret eller krav om intellektuel ejendomsret mod ethvert billede eller indhold, du har givet os, forbeholder vi os retten til automatisk at debitere det samlede beløb, som ophavsretsindehaveren hævder for overtrædelse. TravelGay.com giver dig dokumentation for ethvert krav.
10. De anmeldelser, som andre brugere har givet udtryk for TravelGay.com repræsenterer ikke vores synspunkter eller værdier. Vi forbliver uvildige over for alle anmeldelser, der sendes til din annonce/fortegnelse. Hvis du anmoder om, at en anmeldelse skal undersøges eller fjernes, skal du indgive en anmodning via info@travelgay.com. Alle undersøgelser vil tage op til 30 dage at gennemføre.
11. Eventuelle nødvendige ændringer til din annonce/fortegnelse skal indsendes på info@travelgay.com og vil blive gennemført inden for 5 arbejdsdage.

Diverse
1. Vi forbeholder os retten til når som helst at fjerne enhver fremhævet annonce/fortegnelse. Eventuelle tilknyttede abonnementer ville også blive opsagt i en sådan begivenhed.
2. Du kan linke til hjemmesiden for TravelGay.com, forudsat at du gør det på en måde, der er fair og lovlig og ikke skader vores omdømme eller drager fordel af det.
3. Medmindre andet er aftalt forbeholder vi os retten til at ændre placeringen af ​​din annonce på den relevante noteringsside.

Generelle vilkår og betingelser for brugere og indholdsudbydere

Du anerkender, at du bruger webstedet eller giver os indhold på egen risiko. Webstedet leveres "som det er", og i det omfang det er tilladt ved gældende lov, fraskriver vi os hermed udtrykkeligt alle garantier, udtrykkelige og underforståede, herunder men ikke begrænset til nogen garantier for nøjagtighed, pålidelighed, ejendomsret, salgbarhed, ikke- krænkelse, egnethed til et bestemt formål eller enhver anden garanti, betingelse, garanti eller repræsentation, hvad enten det er mundtligt, skriftligt eller i elektronisk form, herunder men ikke begrænset til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​alle oplysninger, der er indeholdt heri eller leveret af tjenesten.

Vi garanterer ikke, at adgangen til webstedet vil være uafbrudt, eller at der ikke vil være fejl, fejl eller mangler eller tab af overførte oplysninger, eller at der ikke vil blive overført virus på webstedet.

Du accepterer, at vi ikke er ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for direkte, indirekte, særlige, følgeskader eller straffeskader, der angiveligt påføres som følge af din adgang til eller manglende adgang til tjenesten eller levering af indhold til os, uanset kravstypen eller sagens årsags karakter, selvom du har informeret om muligheden for sådanne skader.

Vores ansvar er ikke begrænset i tilfælde af død eller personskade, der er direkte forårsaget af vores uagtsomhed.

Alle billeder inklusive modeller på webstedet er kun til illustrative formål. Inkluderingen af ​​en model på webstedet angiver ikke deres seksuelle orientering.

Lov og jurisdiktion

Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolket i overensstemmelse med engelsk lov. Du accepterer også, med forbehold af følgende klausul, at underkaste dig de engelske domstoles eksklusive jurisdiktion med hensyn til ethvert krav eller spørgsmål, der opstår under disse vilkår og betingelser.

Til vores eksklusive fordel bevarer vi retten til at anlægge sag vedrørende sagens indhold ved domstolene i det land, hvor du bor.

Disse vilkår og betingelser er den fuldstændige og hele aftale mellem parterne og erstatter alle tidligere vilkår eller aftaler, hvad enten de er skriftlige eller mundtlige.

Hvis nogen af ​​disse vilkår og betingelser viser sig at være ugyldige af en domstol med kompetent jurisdiktion, vil ugyldigheden af ​​denne bestemmelse ikke påvirke gyldigheden af ​​de resterende bestemmelser i denne aftale, som forbliver i fuld kraft og virkning.

Undladelse af nogen af ​​parterne at udøve nogen rettighed eller afhjælpning i henhold til denne aftale udgør ikke et afkald på denne rettighed eller afhjælpning.

OUT4YOU Ltd

Registreret adresse: Out4You Ltd, Sovereign House, Church Street, Brighton, BN1 1UJ, Storbritannien

Email adresse - info@travelgay.com

Betingelserne for brug blev sidst opdateret den 14. august 2023.

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.