Annoncer med Travel Gay

Annoncer med os

Travel Gay er verdens mest populære og besøgte LGBTQ+ rejsewebsted. Vi er eksperter i, hvad vi laver, og har været den væsentlige guide til homorejser - og nu LGBTQ+-rejser - siden 2011. Med millioner af besøgende om året, Travel Gay er den bedste måde at få din virksomhed eller brand foran en relevant og nichemålgruppe. Vi tilbyder flere måder at nå ud til den ideelle kunde, startende med effektiv bannerreklame hele vejen igennem til tilpassede kampagner og sponsorater. Du kan bruge vores automatiserede bannerannonceringsplatform til at få adgang til vores publikum efter demografi og geolokation, eller du kan tale med et af vores ekspertteam, som kan hjælpe med at promovere din bar, klub, hotel, sauna, spillested eller begivenhed i din by. Vi rangerer nummer et på alle førende søgemaskiner for hvert relevant søgeord gennem mange års investering og hårdt arbejde. Udnyt vores legitimationsoplysninger og vores publikum til at hjælpe med at vækste din virksomhed. Det TravelGay godkendt Programmet giver dig også mulighed for at vises øverst på vores fortegnelsessider og vise vores godkendelsesstempel på dine egne marketingmaterialer, så LGBTQ + -forbrugere ved, at du tager dem alvorligt.

Become TravelGay godkendt

TravelGay Godkendt program er ideelt, hvis du ønsker at arbejde tæt sammen med os og også tilbyde dine kunder forsikring om, at de er velkomne på dit sted. Vi accepterer kun virksomheder på programmet, der kan demonstrere deres LGBTQ + -venlige legitimationsoplysninger ved at tilmelde sig vores charter.

Tilføj din virksomhed

Driver du en LGBTQ+-venlig virksomhed - som et hotel, en bar, en klub eller sauna? Nå, hvis du ikke er opført på Travel Gay du går glip af tusinder af nye besøgende på både dit sted og dit websted hvert år. Travel Gay rangerer nummer et på alle førende søgemaskiner for de fleste vigtige søgeudtryk. Ved at notere på vores websted kan du sikre, at både lokale og turister, der besøger din by, ved, at dit sted er et sikkert sted for dem og belønner dig med deres skik.

Tilføj din begivenhed

Er du vært for et arrangement? Hvis ja, så sørg for, at den er opført på Travel Gay for maksimal eksponering. Vores meget optimerede websted sikrer, at vi giver Google besked om din begivenhed. Vi kan linke direkte til din billetbookingsmotor for at sikre, at vores kunder let kan købe billetter til dit arrangement.

Kontakt os

Hvis du gerne vil diskutere noget mere tilpasset med os, så er vores specialistteam altid klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på info@travelgay.com eller ring eller Whatsapp os videre +44 203 933 8000 or +1 646 627 7588.

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.