AxelBeach Maspalomas

3-Stjernehotel i Avda. De Tirajana 32,, Gran Canaria, Spanien

Hvorfor Travel Gay elsker dette hotel?

2017 Mest bookede
2017 Mest bookede

Top 25

2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

2019 Mest bookede
2019 Mest bookede

Top 25

8.5

Publikums vurdering

Baseret på 3947 stemmer

Sats AxelBeach Maspalomas
Fantastisk pool. Fantastisk beliggenhed.

Hotelbeskrivelse

Axel Hotels er en hotelkæde med fokus på LGBTIQ+ samfundet. Men først og fremmest har de skabt et frit og tolerant samfund, hvor mangfoldighed og respekt værdsættes, og alle er lige velkomne uden at det går ud over deres kønsidentitet og udtryk. 

AxelBeach Maspalomas - Apartments & Lounge Club tilbyder den bedste oplevelse og sjov på øen med den bedste atmosfære, faciliteter og fritid, så du kan nyde din ferie på Gran Canaria, både dag og nat. Beliggende i Maspalomas, kun 1.5 km fra havet, har AxelBeach Maspalomas 92 moderne lejligheder, fordelt på 4 etager og perfekt udstyret til at give maksimal komfort og bekvemmelighed. Komplekset, kun for voksne, har også adskillige fritidsområder designet og designet eksklusivt for at du kan finde Axel Hotels' cool atmosfære og det mest kosmopolitiske møde.

Udenfor kan vi finde Sky Bar, den mest overfyldte plads i Axel og klar til at leve øjeblikke af sjov, med en stor udendørs pool, hvor du kan forfriske, solbade og koble af i liggestolene, desuden kan du deltage i de bedste begivenheder og fester vi arrangerer i løbet af sæsonen.

Få meter væk er der Axel Lounge Garden, der ligger i et stort og behageligt haveområde omgivet af palmer, der gør det til det ideelle sted at slappe af og flygte fra verden. Hvis du er fitnessafhængig, har hotellet sin Axel Wellness-plads med et fuldt udstyret fitnessrum med tørre og våde saunaer og massagekabiner til at forme din krop og slappe af.

Tjenester og faciliteter

klimaanlæg

Vaskeservice

Wi-fi

TV

Safe

Balcony

24-timers reception

Mobiltelefon dækning

Lufthavnstransport

Flersproget personale

Vælg dine værelser kl AxelBeach Maspalomas

Værelser og gæster
1 Rum 2 Voksne
Dette hotel er fuldt booket til disse datoer. Skift venligst dine datoer for at tjekke ledighed eller søg efter et alternativt hotel i Gran Canaria
t
tim

5-May-2015

séjour tres sympa

Hôtel très agréable pour un séjour réussi à playa del ingles. Prêt des lieux homoseksuelle, piscine og service de qualité. J'y reviendrai

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel