Homoseksuel gran canaria

Gran Canaria · Luksushoteller

De fleste homoseksuelle rejsende tager til Maspalomas for at slappe af på den berømte strand og klitter og nyde byens homoseksuelle natteliv.

Gran Canaria er ikke kendt som en luksusdestination, men den har nogle fremragende luksushoteller, især i områder som Playa del Ingles og Meloneras. Disse eksklusive hoteller tilbyder en fantastisk havudsigt, luksuriøse kurbade og nærhed til de homovenlige strande og nattelivet i Yumbo Center.

Luksushoteller for homoseksuelle i Gran Canaria efter område

Gran Canaria · Luksushoteller

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel
Placeringsikon

Calle Leon y Castillo 227,, Gran Canaria

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Opskalere. Fantastisk udsigt.
Santa Catalina Hotel er et luksuriøst 5-stjernet hotel beliggende i residentail-området i Cuidad Jardin Sur. Det er kun 20 minutters kørsel fra Gran Canaria Lufthavn.

Santa Catalina er en del af Royal Hideaway-gruppen og sidder i et tidligere casino. Det tårner over byen, hvilket giver en fantastisk udsigt over byen og Atlanterhavet. Værelserne har fantastiske funktioner såsom regnbyger og spejle, der fordobles som smarte tv'er.

Du tilbydes fantastiske tjenester såsom Camarote poolbar, som serverer frisk meditarraensk mad og drikkevarer. Hotellets restaurant Doramas tilbyder en jazzbrunch om søndagen.

 

 
Funktionalitet:
bar
fitness center
vasketøj
parkering
pool
Restaurant
Room Service
Sauna
spa
Dampbad
trådløst internet

Playa del Ingles

Dette homoseksuelle-populære område har et godt valg af mellemklasse hoteller. Flere luksusmuligheder kan findes i Meloneras.
Bohemia Suites & Spa
Placeringsikon

Avenida Estados Unidos 28, Playa del Ingles, Gran Canaria

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Stilfuldt nyt hotel. Gå til Yumbo Center.
Nyt designerhotel i Playa del Ingles. En mindre formue blev brugt på at omdanne en 70'er-bygning til et stilfuldt, avantgardehotel, der sætter nye standarder, både hvad angår miljø og service.

Værelserne har en fantastisk udsigt over havet og Maspalomas-klitterne fra deres altaner. Hotellet har sin egen pool, solterrasse, fitnesscenter, en luksuriøs Thai-inspireret spa og en smuk tagrestaurant med 360 ° udsigt.

Beliggende kun 10 minutters gang fra homoseksuelle natteliv i Yumbo Center. Stranden ligger også kun få minutters gang væk. Du skal dog sandsynligvis have en taxa for at komme til Hytte 7 område.
Funktionalitet:
bar
Café
Gratis Wi-Fi
Fitness
Restaurant
spa
Dampbad
Solterrasse
Svømmepøl

Meloneras

Beliggende på den anden side af Maspalomas klitter er hoteller i Meloneras tæt på Hut 7 (strækning for homoseksuelle) og kun et par minutter med taxa fra Yumbo Center homoseksuelle natteliv i Playa del Ingles.
Lopesan Baobab Resort
Placeringsikon

Calle Mar Adriático 1, Meloneras, Gran Canaria

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Unikt design. Nær den homoseksuelle strand og klitter.
Lopesan Baobab Resort har alt, hvad du leder efter i et luksuriøst feriested. Dette 5-stjernede feriested ligger i en tropisk have med swimmingpools, vandfald og en flod, der sikrer, at alle har deres egen plads til at slappe af.

Det har en 21 meter høj central bygning, der har et boheme-look. Dette hotel har den 'wow'-faktor!

Placeringsmæssigt er Lopesan et af de tætteste hoteller i nærheden af Maspalomas homoseksuel strand & krydstogtområde (ca. 600 meter). Du skal bruge en taxa for at komme til homoseksuelle barer og klubber i Yumbo Center.
Funktionalitet:
bar
Café
Fitness
Internetadgang
Restaurant
spa
Svømmepøl
Seaside Palm Beach
Placeringsikon

Avenida del Oasis S/N Maspalomas, , Gran Canaria

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Tæt på homoseksuel strand. Fantastisk fitnesscenter. Populært valg.
Et fremragende valg, hvis du vil bo tæt på stranden. Det 5-stjernede Seaside Palm Beach ligger kun 100 meter fra Maspalomas homoseksuelle strand og har fitnesscenter, sauna og spa.

Dette tyskejede feriested tilbyder farverige, retro-designede værelser, som hver har balkon (med enten hav- eller pooludsigt), minibar, satellit-tv og gratis WiFi.

Faciliteterne inkluderer en stor saltvandspool med lagune-stil og solterrasse i modne tropiske haver. Resortet har et godt udvalg af restauranter og barer med forskellige grillbuffet-temaer.
Funktionalitet:
bar
Café
Gratis Wi-Fi
Fitness
Jacuzzi / varm pool
Restaurant
Sauna
spa
Solterrasse
Lopesan Villa Del Conde
Placeringsikon

Mar Mediterraneo 7,, Gran Canaria

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Luksus. Udsigt over Atlanterhavet. Fantastisk Spa.
Lopesan Villa del Conde er et luksuriøst 5-stjernet hotel, der ligger kun 23 minutters kørsel fra Gran Canaria Lufthavn.

Hotellet har både en landsby- og hotelfølelse med en central plads, der mere ligner en firkant. Her finder du forskellige underholdning såsom koncerter, der er ude for hotellets gæster. Indkvarteringsbygningerne er lavet til at ligne klassiske kanariske huse med værelser, der vender ud mod frodige haver, pools og Atlanterhavet. Alle badeværelserne har muskel-beroligende brusere.

Hotellets spa Ocean View giver en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Det har også fantastiske funktioner såsom en saltvandsjacuzzi og solterrasse. Lopesan kan prale af fem restauranter og fem barer, som du kan prøve.

 
Funktionalitet:
bar
fitness center
Golfbane
vasketøj
parkering
pool
Restaurant
Room Service
Sauna
spa
Dampbad
trådløst internet
Seaside Grand Hotel Residencia
Placeringsikon

Avenida del Oasis 32, Gran Canaria

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Luksus villaer. Fremragende spisning og faciliteter.
Det 5-stjernede Seaside Grand ligger kun få minutters gang fra Maspalomas sandklitter og tilbyder spanske kolonialinspirerede villaer med egen balkon og moderne faciliteter, herunder gratis WiFi.

Villaerne ligger i smukke, modne tropiske haver med en stor pool, omfattende solterrasser og liggestole. Gæsterne har gratis brug af tennisbanen og andre faciliteter på det nærliggende Seaside Palm Beach Hotel.

Resortet har et veludstyret fitnesscenter, hydromassage saltvandspool, sauna og tyrkisk bad. Seasides restaurant tilbyder nogle af de bedste kanariske og internationale retter på øen.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Massage
Restaurant
Sauna
Dampbad
Solterrasse
Svømmepøl

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel