Axel Maspalomas homoseksuelt hotel

Gran Canaria · Gay-hoteller

Gran Canaria er en af ​​Europas mest populære bøssedestinationer. Gå mod Maspalomas, slapp af på stranden, leg i klitterne og nyd det homoseksuelle natteliv på Yumbo Center i Playa del Ingles.

Mange hoteller er fuldt bookede i højsæsonen og festivaler som Maspalomas Pride. For flere hotelvalg, Klik her for at søge på alle hoteller i Playa del Ingles.

nær Yumbo Center

Yumbo Center (Centrum), som ligger i Playa del Ingles, er epicentret for Gran Canarias homoseksuelle samfund med mere end 100 gay-ejede virksomheder, barer og restauranter.
AxelBeach Maspalomas
Placeringsikon

Avda. De Tirajana 32,, Gran Canaria

Vis på kort
2017 Mest bookede
2017 Mest bookede

Top 25

2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

2019 Mest bookede
2019 Mest bookede

Top 25

Hvorfor dette hotel? Gay-populært hotel. Fantastisk pool. Fantastisk beliggenhed.

Axel Hotels er en hotelkæde med fokus på LGBTIQ+ samfundet. Men først og fremmest har de skabt et frit og tolerant samfund, hvor mangfoldighed og respekt værdsættes, og alle er lige velkomne uden at det går ud over deres kønsidentitet og udtryk. 

AxelBeach Maspalomas - Apartments & Lounge Club tilbyder den bedste oplevelse og sjov på øen med den bedste atmosfære, faciliteter og fritid, så du kan nyde din ferie på Gran Canaria, både dag og nat. Beliggende i Maspalomas, kun 1.5 km fra havet, har AxelBeach Maspalomas 92 moderne lejligheder, fordelt på 4 etager og perfekt udstyret til at give maksimal komfort og bekvemmelighed. Komplekset, kun for voksne, har også adskillige fritidsområder designet og designet eksklusivt for at du kan finde Axel Hotels' cool atmosfære og det mest kosmopolitiske møde.

Udenfor kan vi finde Sky Bar, den mest overfyldte plads i Axel og klar til at leve øjeblikke af sjov, med en stor udendørs pool, hvor du kan forfriske, solbade og koble af i liggestolene, desuden kan du deltage i de bedste begivenheder og fester vi arrangerer i løbet af sæsonen.

Få meter væk er der Axel Lounge Garden, der ligger i et stort og behageligt haveområde omgivet af palmer, der gør det til det ideelle sted at slappe af og flygte fra verden. Hvis du er fitnessafhængig, har hotellet sin Axel Wellness-plads med et fuldt udstyret fitnessrum med tørre og våde saunaer og massagekabiner til at forme din krop og slappe af.

Funktionalitet:
Badeværelse
Casanova Kit by Axel faciliteter (biologisk nedbrydelig)
soveværelse med dobbeltseng og terrasse
Fuldt udstyret
minibar
Pool & jacuzzi
Room Service
Værelserne har en bred stue/spisestue tekøkken
Sikkerhedsboks
Sky Bar & Restaurant
Sofa seng
Wellness & fitness
Aqua Beach Bungalows Playa del Ingles - Gay Men Only
Placeringsikon

Av. Estados Unidos 43, Playa del Ingles, Gran Canaria

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Foran Yumbo Center. Fremragende værdi. Gay resort.

Beliggende foran Yumbo Center og en kort gåtur fra stranden og klitterne, tilbyder den homoseksuelle Aqua Beach (tidligere 'ParqueSol') værelser i bungalowstil med udendørs pool og stor solterrasse.

Hver bungalow har en stue med fladskærms-tv, køkken med mikrobølgeovn, køleskab, brødrister, kaffemaskine og gratis WiFi. Aircondition og pengeskab til rådighed mod et ekstra gebyr.

Aqua Beachs førsteklasses beliggenhed, tæt på butikker, restauranter og homoseksuelle natteliv, gør det til et populært hotel, der hurtigt bliver udsolgt. Bestil i god tid.

Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Solterrasse
Svømmepøl
Atlantic Sun Beach
Placeringsikon

calle Roma nº13, 35100 Playa del Ingles, Spanien,, Gran Canaria

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

2019 Mest bookede
2019 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Gå til stranden. Rolig beliggenhed. Fremragende værdi.
Atlantic Sun Beach ligger i et roligt boligområde, en kort gåtur fra stranden og klitterne i Playa del Ingles, og er et feriested for homoseksuelle mænd med udendørs pool og liggestole. Kun voksne og tøj valgfri.

Hver veludstyrede, nyrenoverede lejlighed har køkken med køleskab, opholdsstue, satellit-tv, privat balkon. Der tilbydes cykel- / biludlejning og udflugtsskranke.

Det homoseksuelle natteliv på Yumbo Centrum ligger kun 10 minutters gang derfra. Stor værdi for pengene.
Funktionalitet:
gratis WiFi
Svømmepøl
Villa Adler Gay Men Only
Placeringsikon

Inglaterra 16, Playa del Ingles, Gran Canaria

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Gå til stranden. Gay resort. Stor værdi for pengene.
Vores nye yndlingsresort på Gran Canaria. Villa Adler, kun for mænd, ligger kun en kort gåtur til Playa del Ingles-stranden Yumbo Centrum homoseksuelle natteliv og Cita Shopping Center.

Dette feriested kun for voksne tilbyder lyse, moderne villaer og bungalows med tekøkken, kabel-tv og gratis WiFi. Personalet er kendt for at være opmærksomme og venlige.

Du vil nyde den udendørs swimmingpool og solterrasse. Eller hvis du føler dig mere eventyrlysten, er de krydstogte Maspalomas-klitter 15 minutters gang væk.
Funktionalitet:
bar
gratis WiFi
Svømmepøl
Paso Chico
Placeringsikon

Avenida Estados Unidos s/n, , Gran Canaria

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Ved siden af ​​Yumbo Center. Bungalow stil. Tøj - valgfrit.
Dette hyggelige, hyggelige feriested med stor værdi har en privat pool, der er valgfri til tøj, omgivet af liggestole.

Gay Paso Chico Resort ligger lige overfor det homoseksuelle natteliv i Yumbo Center og har kun 6 bungalows. Hver har to enkeltsenge, opholdsstue med tv, køkken (med komfur, køleskab, mikroovn, kedel), terrasse og gratis WiFi.
Funktionalitet:
Gratis Wi-Fi
Solterrasse
Svømmepøl

i nærheden af ​​Campo Internacional

Disse hoteller er beliggende nær Maspalomas Golfbane, mellem Playa del Ingles og det eksklusive Meloneras - hjemsted for Gran Canarias vartegn, Maspalomas Fyrtårn.
Seven Hotel and Wellness - Gay Men Only
Placeringsikon

Avenida Touroperador Matkatala 2, Maspalomas,, Gran Canaria

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Populært nyt hotel. Fantastisk pool. Sauna og fitnesscenter på stedet.
Helt nyt resort kun til mænd, beliggende ved siden af ​​Maspalomas Golfbane inden for rækkevidde Maspalomas klitter og homoseksuel strand. Seven Hotel & Wellness har en udendørs saltvandspool, fitnesscenter, sauna, restaurant og bar.

Hvert smarte, moderne værelse har eget badeværelse, stue, gårdhave, fladskærms-tv, aircondition, værdiboks, gratis WiFi. Lufthavnstransport er tilgængelig mod et ekstra gebyr.
Funktionalitet:
bar
gratis WiFi
Fitness
Massage
Restaurant
Sauna
spa
Solterrasse
Svømmepøl
Rainbow Golf Bungalows, Gay Boutique Resort
Placeringsikon

c/ Touroperador Finnmatkat 5, 5,, Gran Canaria

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Gay resort. Veludstyrede bungalows. 5 min. til Yumbo Center.
Prisbelønnet homo-resort i en roligere del af Maspalomas, kun 5 minutters kørsel fra klitterne og homokvarteret Yumbo Center (eller cirka 15 minutters gang).

Hver moderne bungalow har en stue med sovesofa, fladskærms-tv med satellitkanaler, gratis WiFi, tekøkken med køleskab, mikroovn, komfur og kaffemaskine. Aircondition og værdiboks til bærbar computer er tilgængelige mod et tillægsgebyr.

Rainbow Golf har et udendørs træningsområde, opvarmet pool, jacuzzi og solterrasse. Mini-markedet på stedet sælger dagligdags nødvendigheder. Tøjvask, massage, bil / cykeludlejning, gratis parkering til rådighed.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Solterrasse
Svømmepøl

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel