Gay Maldiverne hoteller

Verdens bedste homoseksuelle strande

Vores sammenfatning af de bedste homoseksuelle strande i verden

Der er ingen mangel på smukke og afslappende strande for homoseksuelle rejsende at vælge imellem, når det kommer til at planlægge en flugt, og hver vil tilbyde sin egen unikke atmosfære og oplevelse af lokal homokultur. Fra de rolige, solbeskyttede strækninger af Koh Samui til Rio de Janeiro's pulserende Ipanema, er der en strand for hver homoseksuel rejsende. For at give dig en ting mindre at tænke på, har vi samlet en liste over de bedste homoseksuelle strande i hele verden.

Miami

Miami, 12th Street Beach

For den mest visuelt stimulerende homoseksuelle strand i USA, se ikke længere. 12th street Beach er indbegrebet af Miamis homoseksuelle kultur med skatte af attraktive, halvklædte fyre, rækker af regnbueflag og uberørt hvidt sand så langt øjet kan se. Praktisk er stranden også inden for gåafstand fra mange af Miamis førende homoseksuelle nattelivssteder.

Den centrale beliggenhed betyder, at 12th Street Beach er et populært hangout for byerne LGBTQ+ -befolkning året rundt, men det er under Miamis årlige stolthed, at stranden virkelig blomstrer. Hvert år kommer tusinder af homoseksuelle rejsende fra hele verden ned på dens bløde sand i dages fester og non-stop hedonisme.

Læs mere: De bedste homoseksuelle strande i Florida

Maspalomas

Maspalomas, Kiosk 7 Strand

Kiosk 7 er en regnbue prik på de store sandstrande i Maspalomas. Fra toppen af ​​kabinen kan et stolthedsflag ses blæse i vinden, og der er en permanent menighed af festlighederne omkring den. Kiosk 7 serverer mad og drikke hele dagen og er især kendt for sin Sangria - den perfekte drink at nippe til, mens du ser en af ​​strandens fantastiske solnedgange.

Dette er en at gå efter, hvis du leder efter den ultimative destination for homoseksuelle strand. Kiosken og den omkringliggende strand er blevet så etableret som et homoseksuelt hotspot, at det er almindeligt for homoseksuelle turister at rejse i timevis bare for at nyde dette livlige og hyggelige stykke af Kanariske paradis. Kiosken kan nås med en 30-minutters gåtur over de rullende klitter og er bestemt værd at tage på.

Cape Town, Sandy Bay Beach

På baggrund af bjergkæden Twelve Apostles, et dramatisk robust landskab og Sydafrikas sol året rundt, er Sandy Bay-stranden ulig nogen af ​​de andre nævnte destinationer. Sandy Bay er uden tvivl den 'homoseksuelle' af Cape Towns strande, og det er usædvanligt i sin politik om valg af tøj. I løbet af året er bugten et populært sted for homoseksuelle rejsende, der søger lidt nøgen solbadning under de konstante stråler på den sydlige halvkugle.

Der er en stærk LGBTQ + -tilstedeværelse her, og når stranden er optaget, er dens popularitet med byens homoseksuelle befolkning slående klar. Som de fleste nudiststrande er Sandy Bay dog ​​lidt vanskeligere at få adgang til, hvor det bedste valg er en 45-minutters gåtur fra den mere populære Llandudno Beach.

Provincetown, Herring Cove Beach

Med milevis af forblæste klitter, malerisk Cape Cod-arkitektur og tusindvis af skarpt klædte mænd, kan Herring Cove Beach straks genkendes som en af ​​Provincetowns bedste homoseksuelle strande. Den lille by i New England står højt op på enhver liste over USAs mest populære homoseksuelle destinationer, og det er ikke svært at se hvorfor. Herring Cove ligger lige øst for Provincetowns travle centrale allé og er let tilgængelig med den sæsonbestemte busforbindelse.

Provincetowns status som et LGBTQ + mekka betyder, at enhver strand, du besøger, vil have en mærkbar homoseksuel befolkning, men Herring Cove slår dem alle. Strandens klitter er et populært cruising-sted, men hvis det ikke er din stil, så hvorfor ikke svømme, solbade eller endda tage en cykel. Der er også en stor og livlig strandbar, der underholder gæsterne langt ud på natten.

Herring Cove bliver virkelig levende tidligt om aftenen, da homoseksuelle festligheder fra hele Provincetown kommer ned på sandet for at nyde en af ​​de bedste solnedgange i New England, og i den nordlige ende af stranden kan det ikoniske Race Point fyr ses; en prik af indbegrebet af New England-stil på den sandede halvø.

Mykonos by

Mykonos, Elia Strand

At være kendt som den bedste homoseksuelle strand på en ø så homoseksuel som Mykonos betyder, at der skal være noget særligt ved Elia Beach, og hvis Elia Beach er noget, er det specielt. Til at begynde med er stranden massiv med sit blændende hvide sand, der strækker sig miles langs kysten af ​​det sydlige Mykonos. Strandens størrelse betyder, at det har været svært at holde Elia Beach hemmelig blandt de homoseksuelle på øerne, og det er nu en af ​​Mykonos mest populære strande.

Der er dog plads til alle; med en livlig bar, der passer til enhver LGBTQ+-rejsendes smag og behov. Atmosfæren er venlig, og det er nemt at chatte og forbinde med homoseksuelle lokale og turister fra hele verden. Den modsatte ende af stranden til baren er mere støjsvag, og hvis du leder efter en diskret sejlads blandt klippeformationerne, er dette bestemt en at gå efter.

Læs mere: De bedste homoseksuelle strande i Grækenland

Sydney, Clovelly Beach

Det ville være let at overse Clovelly Beach, men enhver, der er besøgt, ved, hvilken fejl det ville være. Gemt mellem klippehuler er Clovelly beskyttet væk fra vinden og giver krystalklart, fladt vand; en af ​​de mest populære aktiviteter her er snorkling og undervands dyreliv er i overflod.

Den afslappende atmosfære på Clovelly Beach tiltrækker et mere stille homoseksuelt publikum, og følelsen af ​​LGBTQ+-fællesskab er bestemt mærkbar i højsommermånederne. Strandens beliggenhed nær hovedvejen betyder, at det er en af ​​Sydneys mere tilgængelige strande, og der er et udvalg af caféer, butikker og barer inden for nem gåafstand. Hvis du leder efter rolig afslapning i selskab med andre homoseksuelle, skal du ikke lede længere end Clovelly Beach.

Læs mere: De bedste homoseksuelle strande i Sydney

Samui

Koh Samui, Chaweng Strand

Hvis du skulle beskrive et billede af et tropisk paradis, ville din beskrivelse sandsynligvis ligne Chaweng Beach. Chaweng er Koh Samuis homoseksuelle strand, og det er uden tvivl en af ​​de mest maleriske i verden. Her hænger bøjede palmer dovent over hvidt sand, og det krystalklare vand i Den Thailandske Golf skød forsigtigt ved kysten. Stranden er også den mest udviklede på Koh Samui, og der er masser af hoteller, barer og strandklubber skjult blandt det frodige grønne område.

Den mest populære del af stranden med homoseksuelle turister er omkring enden af ​​Soi Lamdin, hvor solbadning er den vigtigste aktivitet. Homoseksuelle personer fra hele Koh Samui kommer til Chaweng for at få mest muligt ud af det fantastiske landskab og homovenlige atmosfære. Hvis du ønsker at gå efter noget lidt mere actionfyldt, er der en række vandsportsaktiviteter tilgængelige langs kysten.

Rio De Janeiro, Ipanema

Der er få strande, der fremtryller så glamourøse visioner som Ipanema, og med sin træbeklædte promenade, sol året rundt og feststemning, skuffer denne strand bestemt ikke. Beliggende i Rios velhavende Leblon Beach-kvarter har Ipanema været et centrum for aktivitet og underholdning i årtier og er et populært tilholdssted for byens mangfoldige LGBTQ+-skare.

Den tætte nærhed af mange af Rio De Janeiros mest populære homoseksuelle natklubber til stranden betyder, at homoseksuelle festmænd ofte spilder ud på dets strakte sand. Casa De Lua er en blomstrende klub, der indtager et sted lige oppe fra stranden, og selvom det ikke er et eksklusivt homoseksuelt sted, tiltrækker det stort set LGBTQ + mennesker.

Hvis det er vigtigere at opretholde en brunfarve end oplevelsen af ​​Rios hedonistiske klubben, så frygt ikke; Ipanema er også det ideelle sted at slappe af og slappe af. Den østlige ende af stranden er det uofficielle homoseksuelle område og det perfekte sted at møde ligesindede lokale og rejsende.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Cape Town

Gennemse et udvalg af ture i Cape Town fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Cape Town til din rejseFå din guide

Bog A Travel Gay Godkendt hotel