Bøsser Kuala Lumpur

Bøsser Kuala Lumpur

Internationaliseringen af ​​Kuala Lumpur har bidraget til den voksende accept af en diskret homoseksuel scene.

Kuala Lumpur

Om MULTINA Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, defineret af sine tårnhøje himmelskrabere og forskelligartede befolkning, er hovedstaden i Malaysia. Kuala Lumpur er noget af en by til sene aftener, og der er masser af muligheder for dem, der vil feste, dog med lidt mere diskretion end på andre destinationer. 

På grund af det udfordrende menneskerettighedsklima for LGBTQ+-personer i Kuala Lumpur, indtager mange homoseksuelle etablissementer en mere underspillet tilstedeværelse sammenlignet med andre bycentre. Den vedholdende homoseksualitets ulovlighed i Malaysia fører også til hyppige ændring af spillested og afsløringer af sted i sidste øjeblik for forskellige homoseksuelle begivenheder. Ikke desto mindre, midt i disse omstændigheder, henvender en håndfuld barer og klubber sig tappert til LGBTQ+-samfundet og forbliver åbne og imødekommende.

BlueBoy Discoteque er hjørnestenen i Kuala Lumpurs homoseksuelle scene, en konstant tilstedeværelse i samfundet i mange år. Når klokken slår 1, forvandler klubben sig til byens førende dansedestination for LGBTQ+-befolkningen.

Gay Kuala Lumpur - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

Kuala Lumpur ture

Gennemse et udvalg af ture i Kuala Lumpur fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Kuala Lumpur til din rejseFå din guide