LANDSBY Soho

LANDSBY Soho

Populær bar med go-go-dansere fredag ​​og lørdag aften.

VILLAGE Soho

Placeringsikon

81 Wardour St, London, Storbritannien, W1D 6QD

I dag: Happy Hour - Hver søndag
I morgen: Happy Hour - Hver mandag

En af de mest populære homoseksuelle barer i nabolaget, Village Soho har travlt hver aften i ugen, især om fredagen og lørdagen. Alligevel tilbyder det et sikkert og inkluderende rum for LGBTQIA+-kunder, uanset om du er til at slappe af eller feste.

Luna Cortez og Martin Petersson er værter for karaoke om onsdagen. VILLAGEs sexede go-go-dansere spankulerer deres ting på bartoppen og podiet fra torsdag til lørdag. Klem ind og se!

Hverdag: 4 - 1 mandag til tirsdag. 4 - 2 onsdag til torsdag. 4 - 3 fredag

Weekend: 4-3 lørdag. 4 - 11.30 søndag

Funktionalitet:
bar
GoGo Show
Karaoke
Musik
Sats LANDSBY Soho
3.9
Publikums vurdering

Baseret på 54 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

5 Stjernevinder

L
Lance Frutiger

29 Dec 2023

Understøtter ikke ekskluderende mellemrum

Forsøgte at komme her med venner til drinks. Vi er en gruppe professionelle fra midten af ​​40'erne og blev afvist af en uhøflig dørmand for at se "beruset ud". Hvad han mente var, at vi så ikke-hvide, ikke-unge og ikke gym-rotter ud. De raske, unge hvide drenge foran os, som var tydeligt berusede, blev lukket lige ind. Støt ikke disse vagt racistiske, kropsskamende, ekskluderende rum.
J
John

8 Nov 2021

Aggressivt dørpersonale / Nov 2021

Min oplevelse på The Village Soho blev ødelagt af en af ​​dørpersonalet, som så ud til at have en personlig modvilje mod mig og faktisk kom ind på stedet og ledte efter mig. Han sagde, at jeg så beruset ud, da jeg faktisk har Bells Parese, som har fået min mund til at hænge lidt. Det var første gang, jeg gik ud siden min diagnose i 2019, og jeg var ekstremt selvbevidst. Han var fysisk aggressiv, hvilket efterlod mig meget traumatiseret.
M
M

23 Aug 2019

Sexet, liderlig og varm som f ** k!

Dette er en helvede sexet homoseksuel bar! Disse go go-drenge i deres dødbringende undertøj-ensembler er det, drømme er lavet af! Der var en nitter i pink, der gyngede vanvittigt afsted og viste sin smukke krop frem, og en anden i hans Andrew Christians, der stødte ham foran og bagpå med vild opgivelse. En sexet lørdag aften i juli! Den skjorteløse fyr, der gik rundt med drinks, var yndig. Elskede hans malede negle og frække smil! Han var en tikkende bombe! Dette sted fik mig til at føle mig fantastisk!
B
B

10-Jul-2019

Gentrifieret

Hvad der plejede at være en fantastisk homoseksuel bar i de tidlige frække er blevet så gentrificeret, at det har mistet sin oprindelige charme og karakter. Der var engang fløjlsgardiner omkring baren, som lukkede, og danserne kom tidligere og var meget varmere. Det var kun mænd. En asiatisk pick up bar, hvor du kan se alle slags figurer indeni. Musikken var fantastisk. Følelsen af ​​stedet fet inklusive og homoseksuel. En bod bagerst med et gardin ... til mere ondsindede ting. Udenfor, når du går mod Prowler, vil du se, at der er fliser på gulvet ved Village. Dette plejede at være indhegnet med store sorte paneler og et ryge-/makeout-område. Londons homoseksuelle scene har gentrificeret og mistet sin karakter i soho. Det er en skam. :(. Nu betaler du £12 for en drink, mens nogle af de gamle timer stadig er tilbage. Vil uden tvivl have, at den skal gå tilbage til, hvordan den var før.
B
B

25 Nov 2018

Homoseksuel bar?

Har elsket denne bar i over 15 år. I aften, lørdag efter midnat, virkede det omkring 2/3 lige, at et par token homoseksuelle så på. Gæt med alle de andre barer i Soho, der lukker. Så tidligt er der ingen andre steder for straights at tage hen. Musikken afspejlede også dette - meget high school disco kost. Sjovt at se en beruset pige blive smidt ud for at fortsætte som en beruset 'go-go-pige'.
E
Ed

16-Jan-2018

Et must for enhver besøgende

Bare gå og se den, hvis du befinder dig i London. Ingen grund til at forklare. Det er, hvad Soho gay scene handler om.
B
Baz

5 Aug 2021

Har det sjovt

Ed tag kontakt - jeg er baz.
D
Donald

25-Jun-2017

Skal besøge i London

Overrasket over, at ingen har skrevet en anmeldelse om Village Soho siden 2013. Dette er virkelig en af ​​Londons mest ikoniske homoseksuelle barer. Placeringen for enden af ​​Compton Street betyder, at du ikke rigtig kan gå glip af det, når du besøger Soho. Pakket ud på en lørdag aften og travlt hver anden aften i ugen, baren har altid en god stemning. Flotte barpersonale kompenserer lidt for de dyre drinks. Se de til tider glatte trin nedenunder til toilettet.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.