Dayton

Dayton Gay Guide og hoteller

Dayton er en mellemstor by i Ohio

Beliggende i det vestlige Ohio, er Dayton den sjettestørste by i staten. Større byer såsom Columbus eller Cincinnati er en times kørsel væk. Dayton, også kendt som "City of Aviation", er hjemsted for National Museum of the US Air Force og hjembyen for Wright Brothers - dem, der opfandt flyvningen. Et af deres fly kan ses i Carillon Historical Park. Også et besøg værd er Dayton Art Institute eller Boonshoft Museum of Discovery.

Hoteller i Dayton

dayton ohio, downtown dayton, dayton Der er en god blanding af homoseksuelle-venlige hoteller, Lodges og B&B'er i Dayton. Gayscenen i Dayton er relativt lille, men voksende. Selvom der ikke er ét specifikt "gayborhood", kan de fleste LGBT(-venlige) spillesteder findes i Oregon District / Downtown. Der er en håndfuld homoseksuelle barer med dragshows i denne by.

Dayton

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.