Gay Amsterdam

Gay Amsterdam

Udforsk homoseksuelle Amsterdam med vores guide til de bedste homoseksuelle barer, klubber, saunaer, krydstogtklubber, butikker, fantastiske hoteller og mere

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Amsterdam

Om Amsterdam

Amsterdams pulserende homoseksuelle scene

Få moderne homoseksuelle scener er så levende og levende som Amsterdams. Den hollandske hovedstad har været en bastion for LGBTQ+-samfundet i over et århundrede, hvor dets queer-samfund blomstrer på trods af politisk og social modgang.

Gay-kvarterer og natteliv

Amsterdam har flere blomstrende homoseksuelle landsbyer fyldt med homoseksuelle restauranter, kaffebarer, klubber og barer. Amsterdams mest fremtrædende homokvarter er dog Regulierswarstraat. Denne ikoniske LGBTQ+-gade begyndte at udvikle sig til et hotspot for homoseksuelle i 1970'erne og 1980'erne med en eksplosion af homoseksuelle barer og klubber, der cementerede Amsterdams rolle som en international homoseksuel destination og fødte en queer nattelivsscene, der fortsætter med at trives.

Kunst, kultur og attraktioner

Ud over det livlige natteliv er Amsterdam også rig på kultur og kunst. Byen har et netværk af gallerier, museer og udstillingsrum, der viser noget af den fineste kunst fra Holland og videre. Nøgleattraktioner omfatter Anne Franks Hus, Van Gogh-museet og Museum of Sex.

Indkvartering i verdensklasse

Med nogle af de bedste homoseksuelle hoteller, klubber og barer på planeten tilbyder Amsterdam LGBTQ+-rejsende et helt unikt og levende besøg. Fra luksushoteller til finurlige boutique-overnatningssteder vil homoseksuelle rejsende blive forkælet med valg.

Jeg har struktureret det med overskrifter, strammet op på skriften og fjernet noget overdrevent markedsvenligt sprog. Sig til, hvis du ønsker andre ændringer!

Gay Amsterdam - Travel Gay Guide

Populære hoteller i Amsterdam

Nyheder og funktioner

Amsterdam Events

  • img

    Pride Amsterdam 2024

    Se detaljer

    Lør, Jul 27

Amsterdam ture

Gennemse et udvalg af ture i Amsterdam fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Amsterdam til din rejseFå din guide