Homoseksuelle Bangkok

Homoseksuelle Bangkok

Den berømte sjove og venlige homoscene gør Bangkok til en af ​​Asiens mest populære homo-destinationer

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Bangkok

Om Bangkok

Bangkok er stort, lyst og uendeligt spændende, så det er ikke overraskende, at det også ofte anses for at være Asiens uofficielle homoseksuelle hovedstad. Med en fascinerende og lang historie og massive årlige besøgstal er Bangkok en smeltedigel af kulturer og karakterer. Fra multi-etagers homoseksuelle saunaer til uberørte buddhistiske templer, der er en verden af ​​opdagelser, der kan nydes i Thailands hovedstad. 

Homoseksuelle rejsende har strømmet til Bangkok i mange år, idet de anerkender den præmie, der lægges på fornøjelse, og den enorme variation i hoteller og pensionater. Selvom Thailand er et stort set konservativt land, Bangkok er en liberal oase, hvor medlemmer af LGBTQ+-fællesskabet kan forvente at føle sig trygge og omfavnet.

Bangkok er en budgetvenlig by, og du kan have det rigtig sjovt uden at bruge et kæmpe beløb. Når det er sagt, er det også spredt med luksusejendomme, der lover at glæde selv den mest avancerede rejsende. Bangkok sover sjældent, så du får lyst til at bruge lidt tid til natlig udforskning - byen er hjemsted for nogle af verdens bedste street food boder.

Gay Bangkok - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

Bangkok ture

Gennemse et udvalg af ture i Bangkok fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Bangkok til din rejseFå din guide