Wellness-hoteller for homoseksuelle i Bangkok

Wellness-hoteller for homoseksuelle i Bangkok

Vores foretrukne wellnesshoteller i Bangkok

Wellness-hoteller for homoseksuelle i Bangkok

RAKxa Wellness & Medical Retreat Bangkok
Placeringsikon

28/8 หมู่ 9 Wat Bang Nam Phueng Alley, Bang Nam Phueng, Phra Pradaeng District, Bangkok

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Rolig oase i hjertet af Sydøstasien. Fantastiske wellness-behandlinger til krop og sind.
RAKxa Wellness & Medical Retreat i Bangkok, Thailand, er et homovenligt tilflugtssted, der tilbyder et udvalg af behandlingsprogrammer og wellness-tjenester. Beliggende i Bangkoks "Green Lung", Bang Kachao, byder dette luksuriøse oase på havevillaer, poolvillaer og boliger.

Havevillaer omfatter et fredeligt soveværelse til afslappende søvn, en tilstødende stue og en terrasse med udsigt over en rolig naturenklave. Poolvillaer omfatter et soveværelse, stue, en rummelig terrasse og en privat pool. Boligerne har deres eget behandlingsrum og fitnesscenter samt en privat pool og have.

Gæsterne kan nyde Rakxas wellness-køkken, der kun bruger friske og økologiske ingredienser, der er blevet omhyggeligt fremskaffet. Urter, krydderier og spiselige blomster er kjole på stedet.

Tilgængelige programmer hos Rakxa inkluderer: Vægtkontrol og detox, Genbalancering af krop og sind, Velvære og restitution, Avanceret æstetik.
Funktionalitet:
æstetik
fitness center
parkering
pool
Restaurant
tilbagetog
spa
Wellness

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.