Homoseksuelle Rom

Homoseksuelle Rom

Kendt som "Den Evige Stad", Rom er hjemsted for fantastiske monumenter, 1000 år gamle kirker, paladser, springvand og en livlig homoscene.

Rom

Om Rom

Med sin uovertrufne samling af gamle ruiner, ærefrygtindgydende kunst og storslået arkitektur byder Rom på en rejse gennem tid og civilisation. Roms karakter er lige så formet af dens moderne vitalitet, med kvarterer som Trastevere, der giver et indblik i det lokale liv, mens Den Spanske Trappe og Via del Corso henvender sig til de modebevidste. 

Du finder en anstændig homoseksuel scene i Rom, selvom den er mindre og mere diskret, end du måske forventer. Du vil finde flere klubber og sene aftenarrangementer end homoseksuelle barer, da homoseksuelle scener i Rom har tendens til at tage fart senere på aftenen. Rome Pride, en årlig fest, trækker et livligt publikum til hjertet af byen, hvilket afspejler LGBTQ+-samfundets voksende accept og synlighed.

Uanset hvor du ellers ønsker at rejse, kan du bygge hele din Italien-rejse rundt i Rom. Du får lyst til at udforske Colosseum, Forum Romanum og Peterspladsen og basilikaen. Så er der Michelangelos Sixtinske Kapel. Byens kulinariske scene er en hyldest til italienske smagsoplevelser og kan prale af traditionelle trattoriaer og moderne spisesteder, der serverer læskende pasta, pizza og gelato.

Gay Rom - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

Rom ture

Gennemse et udvalg af ture i Rom fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Rom til din rejseFå din guide