Klubkirke

Klubkirke

Et af de mest populære feststeder for homoseksuelle krydstogt i Amsterdam.

Club Church

Placeringsikon

Kerkstraat 52, Amsterdam, Holland, 1017

Club Church er en af ​​de mest populære gay krydstogtklubber i Amsterdam. Det byder alle LGBTQ+-medlemmer velkommen og har en varieret begivenhedskalender for at inkludere hele samfundet i dets forskellige fetichaftener.

Faciliteterne omfatter en stor bar og dansegulv, mørke rum, private kahytter, slynger, en gratis garderobe og brusere.

Månedlige temaaftener inkluderer undertøj, nøgen, club kid, drag, transgender og sportsaftener for blot at nævne et par temaer. Der er virkelig noget for enhver smag i Club Church at udtrykke fetish i et sikkert, inkluderende rum.

Tjek hjemmesiden for yderligere detaljer og priser.

 

Mon: Lukket

Tir: Lukket

Ons:20: 00 - 01: 00

Tor:22: 00 - 04: 00

fre:22: 00 - 05: 00

Sat:22: 00 - 05: 00

Sol:16: 00 - 20: 00

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt/Fetich
Dancing
Mørkt rum
Musik
Sats Klubkirke
3.7
Publikums vurdering

Baseret på 129 stemmer

Besøg Website
L
Loki

4 Aug 2019

Chikaneret og tvunget ud på gaden på Gay Pride Day 2019?

Hvis du var en af ​​de homoseksuelle i køen til Club Church lørdag aften, Gay Pride 3/9/2019 mellem 21:15 og 21:30 (9:15 og 9:30) og blev chikaneret og råbt af restaurant KLUS-ejer og hans venner for at stå på det OFFENTLIGE fortov, blev ramt af kvindens motorcykel, eller skubbet OG påkørt af DEN KÆMPE MAND, inden de blev tvunget til at stå på gaden med modkørende trafik, KONTAKT KLUBBENS KIRKE OG LAD DE VED.! Vi kan ikke blive ved med at lade denne person tvinge os ud af et offentligt fortov og ud på gaden med trafik. Vi skal stå op for vores rettigheder. Det er det, denne dag handler om, DETTE KAN VI IKKE GLEMME. Der er ingen stolthed uden kampen. Hvis Club Church vil have vores penge, bør de håndtere dette problem og beskytte sine kunder mod chikane og vold. Dette er nu år 3 med dette vanvid, og hvert år bringer han flere mennesker til at hjælpe ham. Hvis vi ikke gør noget, har vi kun os selv at bebrejde. Og hvad sker der, når disse mennesker sårer nogen slemt eller sender ham på hospitalet? Hvis dette sker igen, RING TIL POLITIET. Gør det rigtige for dig selv og dine homoseksuelle brødre.
M
Mikey

24-Jun-2019

En af de bedste

Deltog på. Onsdag, så nøgen nat. En af de bedre klubber i Europa. Stueetage med danseområde, bar og rygerum. Så nedenunder med mørkekammer og slynge. Så ovenpå med endnu et område og endnu en slynge. En ekstra slynge halvvejs op ad trappen. Ankom omkring kl. 11. Ikke overfyldt, men et anstændigt antal fyre. Masser af action. Masser af kondomer til rådighed. Vil helt sikkert gå igen.
A
Alex

14-Apr-2019

Et sjovt sted

Gik her en tirsdag aften, nød det meget, så jeg gik tilbage næste dag onsdag. Onsdag var lidt mere travlt og lidt mere action. Men kan varmt anbefales til en god aften i selskab med for det meste nøgne mænd! Smøredispenserne på væggene er meget praktiske :)
s
so

29 Dec 2018

En af de bedste klubber i Europa

Jeg havde en fantastisk tid. Jeg er ham, der dansede på en mystisk måde. Ja, med det orange undertøj. Åh min Gud, hvilken oplevelse. Jeg kommer igen og igen.
A
Al

21 Nov 2018

Sjovt, venligt ... og varmt!

Tilbragte omkring 3 timer der i går: masser af action, viste sig at være en varm, alsidig rød hanky-aften. Fuldtidsbrug af alle sejlene. Venlig, åben og imødekommende holdning - personalet virkelig hjælpsomt. Min favorit i Amsterdam.
P
Peter

17 Nov 2018

Actionnat

Tilbragte et par timer i Club Church på en undertøjsaften og havde det rigtig sjovt. Klubben var virkelig overfyldt, så masser af kropskontakt med liderlige fyre. Havde min rimelige andel af handling. Vil helt sikkert gå tilbage.
D
Dave

20-Jun-2018

Social og seksuel

Det, jeg elsker ved dette sted, er, at det er meget socialt, og der er masser af action. Legepladserne ovenpå er i syne og lyden af ​​baren nedenunder. Og så er der en kælderlegeplads, hvis man ønsker mere mørkekammer; anonym sjov også.
E
Ed

15-May-2018

Fantastisk sted

Jeg var der et par gange, og det var fantastisk! En speciel undertøj og nøgen fest! Ps: personalet er meget venligt og smukt.
G
Gabriel

24-Apr-2018

Fedt sted

Gik på en fetish-temaaften omkring kl. 11, ikke et stort publikum som forventet. Personalet og endda kunderne der er så venlige. Vil gerne besøge igen, især på en nøgen festaften!!!
P
Paul

15-Jun-2017

Stor nøgen fest

Gik i går aftes omkring 9:00 og stedet var allerede optaget. Længe, ​​hvor jeg ikke har været til en nøgen fest. Fuld af søde fyre, der har en afslappet tid og masser af action. Helt sikkert at gå tilbage.
H
Homayoon

17-Mar-2017

meget god klub i amstrdam

Hej gutter dette er en meget hyggelig homoklub i amsterdam.
J
J

10-Feb-2017

Fantastisk atmosfære

Var til twink-fest i februar 2017. Opsætningen var perfekt, og fyrene var hotte. Der var måske 30-40 fyre der. Dresscode sagde "bundløs eller topløs", men de fleste var i undertøj (især jockstrops). Fantastisk atmosfære.
A
Al

9 Dec 2016

Begynder FF

Var på jagt efter min første FF og følte mig derfor lidt genert og selvbevidst - men besøgte dette sted, og det var fantastisk: venligt ved døren og baren; masser af action, ingen besvær. Havde to FF sessioner med et par hot tops - en 30'er og en 50'er. Ser nu frem til at vende tilbage og uddybe min oplevelse ;-)
V
Visitor

23-Sep-2016

Dejlig klub

sidste måned under mit ophold i Amsterdam med min kæreste besøgte vi der et par gange, det var overfyldt, musikken var fin, og personalet var venligt. Vi tjekkede også nogle andre cruisingklubber i Amsterdam, men de var forfærdelige, for små, og folk kiggede på en mærkelig måde, og resultatet var, at vi besøgte kirken mere end én gang. Absolut, hvis du besøger Amsterdam igen, vil du gå til kirken.
F
Feng

8 Aug 2016

Fantastisk aften i kirken

Jeg tog dertil aftenen før paraden i Amsterdam. Det var undertøjsfest. Da jeg kommer der omkring klokken 11. Det tager mig omkring 1 time at komme ind. Men absolut værd at vente. Varme aktioner i kælder og øverste etage. Dansegulvet er også fyldt med varme fyre. En masse varme aktioner. Blandet med forskellig alder og race. Jeg havde det meget sjovt og hyggede mig meget. Vil bestemt gerne vende tilbage.
T
Tom

4-May-2016

Cool

Elsker undertøjsfesten - masser af sjov og action.
A
Andi

6-Apr-2016

Hvad med adgangsgebyret?

Hvad med entréen? Jeg er en rejsende og skal dertil den 13. maj 2016
K
Krisna So

10-Apr-2016

Klubkirke

Indgangsgebyr afhænger af, hvilken nat du går. (z)onderbroek om fredagen koster 10€ (10-5) -TGE Personale
R
Rob

19-Feb-2016

Wow

Jeg er bare amerikaner, og dette er bare virkelig det sjoveste sted nogensinde. Jeg arbejder for et flyselskab, så jeg har været der.
J
Jean

13-Jul-2015

Godt sted

Godt sted med en meget varm fyr. En masse off handlinger overalt. God musik. Venligt personale.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Fremhævede hoteller