Homoseksuelle Tokyo

Homoseksuelle Tokyo

Tokyo, hovedstaden i Japan og hjemsted for landets største homoseksuelle scene, der er mere tilgængelig end nogensinde før.

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Tokyo

Om Tokyo

Tokyo, hvor gammelt og nyt støder sammen, byder på et landskab af fredfyldte templer og tårnhøje moderne strukturer. Det er en by med kontraster, hvor det ikoniske Shibuya-kryds og den rolige Meiji-helligdom står side om side som vidnesbyrd om en rig arv, mens de samtidig omfavner modernitetens bankende puls.

I Tokyos futuristiske hjerte ligger Shinjuku Ni-chome, et travlt distrikt, der kan prale af en levende LGBTQ+-ånd. Shinjuku Ni-chome byder på et gobelin af homobarer, klubber og forskellige rum og er også stedet for byens årlige pride-parade. Den velbesøgte begivenhed samler konsekvent et levende spektrum af stemmer, der fejrer enhed og mangfoldighed.

Madentusiaster får en forkælelse i Tokyo med en kulinarisk scene, der spænder fra lækre gadesnacks til Michelin-stjernefester. Takket være denne styrke og mangfoldighed af smag, lover Tokyo at efterlade varige minder hos dem, der besøger, og en samling af luksushoteller betyder, at du kan udforske, mens du nyder toppen af ​​komfort.

Gay Tokyo - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

  • img

    Tokyo Rainbow Pride 2025

    Se detaljer

    Lør, 19. apr

Tokyo ture

Gennemse et udvalg af ture i Tokyo fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Tokyo til din rejseFå din guide