Homoseksuelle St. Petersborg

Homoseksuelle St. Petersborg

En stor by i Florida, der er meget imødekommende for homoseksuelle rejsende. Vi henviser ikke til St. Petersborg i Rusland! Der er også en i USA.

Hvad sker der i dag

Sankt Petersborg

Om Sankt Petersborg

Sankt Petersborg er et voksende knudepunkt for kultur og kunst i Florida og kan prale af ni kunstgallerier i verdensklasse, utallige præstationsrum og det nyligt udviklede Warehouse Arts District. Med sol året rundt og et langsomt tempo i livet er Skt. Petersborg den perfekte destination for at slappe af og genoplade. Byen scorer en perfekt 100-score på Human Rights Campaign Municipality Equality Index, der vurderer en placering lighed, beskyttelse og livskvalitet for sine LGBT + -individer.

Sankt Petersborg er kærligt kendt som Gay St Petes, og byen bliver i stigende grad en homoseksuel hovedstad i Florida. Sankt Petersborg består af en række forskellige og rummelige kvarterer, og selvom der ikke er noget specifikt homoseksuelt distrikt, finder rejsende et udvalg af steder med fokus på homoseksuelle i hele byen. Sankt Petersborg, der konstant er et af de bedste steder i USA at være homoseksuel, er garanteret en spændende destination for enhver homoseksuel rejsende.

Sankt Petersborg Events

  • img

    Pride Run St. Pete 2024

    Se detaljer

    Lør, 12. okt

Sankt Petersborg ture

Gennemse et udvalg af ture i St. Petersborg fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Sankt Petersborg til din rejseFå din guide