Gay Dominikanske Republik

Gay Dominikanske Republik

Et tropisk ø-paradis byder dig velkommen med turkisblåt vand, pulserende kultur og LGBTQ-venlige resorts

Dominikanske republik

Om Dominikanske republik

Selvom Den Dominikanske Republik måske ikke er epicentret for LGBTQ-kulturen i Caribien, har den en spirende homoscene, primært koncentreret i byområder som Santo Domingo. Malecon i Santo Domingo kan prale af spillesteder som Club Arena, der vil holde dig til at danse i timevis. Conde, i Santo Domingos koloniale zone, er et sted, hvor du kan støde på åbenlyst queer individer, selvom traditionel machismokultur forbliver stærk. Gå ikke glip af Draguéalo-begivenhederne, der fejrer drag, vogue, selvudfoldelse og mangfoldighed i hele landet. En pride parade afholdes årligt i Santo Domingo i juli.

LGBTQ-venlige feriesteder


Den Dominikanske Republik tilbyder en række LGBTQ-venlige overnatningssteder. I Punta Cana finder du en række resorts, hvoraf nogle er specifikt homovenlige. Disse altomfattende feriesteder henvender sig til nordamerikanske turister, der søger en afslappende ferie med inkluderende faciliteter. Mange af disse feriesteder afholder også fester ved poolen og særlige begivenheder for at gøre dit ophold uforglemmeligt.

Dominikanske republik ture

Gennemse et udvalg af ture i Den Dominikanske Republik fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Dominikanske republik til din rejseFå din guide