Shibuya krydsning

Ting at gøre i Tokyo

Verdens innovationshovedstad har masser at byde på til enhver homoseksuel rejsende

Tokyo er verdens største by, og denne vidstrakte metropol har noget at tilbyde for alle, fra gamle buddhistiske templer til moderne teknologiske vidundere.

Et enormt ødelæggende jordskælv, der ødelagde næsten halvdelen af ​​byen i 1923 og de allierede bombekampagner i anden verdenskrig betød, at Tokyo måtte genopbygge sig selv mere end én gang, da byen er hjemsted for noget af det mest innovative og imponerende arkitektur og infrastruktur i verden. På trods af sin størrelse har Tokyo et fantastisk offentligt transportsystem, hvilket betyder, at både lokale og rejsende kan navigere i byen med bekvemmelighed.

Tokyo har haft et homoseksuelt distrikt siden 1960'erne, hvor en række barer og klubber begyndte at dukke op. Voksende positive holdninger til LGBT-personer i Japan betyder, at Tokyo bliver en stadig mere attraktiv destination for homoseksuelle rejsende.

Harajuku

Fordyb dig i japansk ungdomskultur og mode i Harajuku

Harajuku er hjemsted for Japans ikoniske 'Kawaii' (søde) kultur, og hvis du tilbringer nogen tid her, vil du hurtigt bemærke den dristige og farverige mode hos mange af de unge.

Gaderne, der udgør Harajuku-distriktet, er små og intime, men rummer en sand blanding af shoppingmuligheder fra legetøj og teknologi til high-end mode. Områdets største shoppinggade er Takeshita-gaden og er et must-see for enhver rejsende, der udforsker Tokyo. Selvom gaden kan være en sansemæssig overbelastning med sin bragende musik og neonreklamer, er det her, du finder nogle af de bedste tilbud, som Harajuku har at tilbyde.

Tokyo Skytree

Bestig Tokyo Skytree

Tokyo Skytree, der har titlen som verdens næsthøjeste struktur, stod færdigt i 2012 og er nu kronen på værket på byens spektakulære skyline. Med en højde på 634 meter er det den højeste bygning i Japan og er hjemsted for et akvarium og indkøbscenter, der er placeret ved dens base.

De vigtigste attraktioner i Tokyo Skytree er tårnets to observationsdæk. Tembo-dækket er det nederste af de to og kan prale af 360-graders panoramaudsigt over Tokyo, og dækket er også hjemsted for en souvenirbutik og Musashi Sky Restaurant.

100 meter højere er Tembo Gallery, en skrånende lukket gangbro, der spiraler rundt om tårnet, når højden øges. Billetter til det første observationsdæk kan købes ved indgangen på fjerde sal, men adgangskort til Tembo-galleriet er kun tilgængelige på Tembo-dækket.

Bøsseklub

Nyd Tokyos blomstrende homoseksuelle natteliv

Tokyos primære homoseksuelle distrikt er Shinjuku Ni-chōme, og med over 300 homoseksuelle klubber og barer her alene, er homoseksuelle rejsende forkælet med valg. Området er hjemsted for verdens højeste koncentration af homoseksuelle klubber og er også kendt for at være et af Tokyos travleste og mest nysgerrige distrikter.

AiSOTOPE Lounge er en af ​​Tokyos større homoklubber og er fordelt på to dansegulve. Klubben tilbyder en bred vifte af arrangementer, herunder regelmæssige temafester og kun mænds aftener med mørke lokaler og cruising tilladt. Klubben ligger kun 3 minutters gang fra den nærmeste togstation og er åben til sent på de fleste nætter.

Hvis du leder efter en inkluderende og forskelligartet kluboplevelse, skal du ikke lede længere end Waifu; en klubaften startet og drevet af kvinder med det mål at bringe Tokyos queer-samfund sammen i ét rum. Waifu byder ofte på techno- og house-aftener af lokale DJs og kunstnere. Kommende begivenheder annonceres på Waifu Facebook-side.

LIFE Tokyo er vært for mange af byens mest populære gay-aftener og -fester. Klubben byder ofte på sæt fra verdenskendte DJs og artister, og der er endda lejlighedsvise poolfester. Sørg for at tjekke deres dagsorden forud for din rejse for at finde ud af om kommende homoseksuelle fester.

Senso-Ji

Udforsk det historiske Sensō-Ji

Der er en god grund til, at Sensō-Ji er Tokyos mest besøgte tempel. Ifølge gamle fortællinger fandt to brødre i 628 e.Kr. en statue af Kannon (den buddhistiske gudinde for barmhjertighed), mens de fiskede, og på trods af at de kastede den tilbage i vandet, blev statuen ved med at vende tilbage, som sådan blev Sensō-Ji bygget i nærheden som en hyldest til gudinden.

Mange af bygningerne fundet i hele templet er rekonstruktioner af den originale arkitektur, hvoraf meget blev ødelagt under krigen. Templet er et af Japans mest farverige og levende og bevares konstant for at bevare Sensō-Jis originale skønhed.

Adskillige begivenheder afholdes på Sensō-Ji i løbet af året, herunder Asakusa Samba Carnival i august og Asakusa Shrine Festival i maj.

Fiskemarked

Prøv den friskeste sushi på Tsukiji-fiskemarkedet

Tsukiji ydre marked er et distrikt i Tokyo, der omgiver det originale fiskemarked og er hjemsted for en række madboder, butikker og restauranter. Det er her, du kan prøve den friskeste og mest autentiske sushi, der er tilgængelig i Tokyo.

For en helt unik oplevelse kan du overveje at besøge den centrale Toyosu-tunauktion. Auktionen åbner kl. 5, og besøgende er velkomne til at observere begivenheden fra et observationsområde. Det er her, grossister og sælgere forsøger at købe dagens bedste og største fangster.

Tsukijis ydre marked ligger kun en kort gåtur fra Tsukiji Shijo Station på Oedo Subway Line.

Mori Building

Oplev fremtiden hos teamLab Borderless

Siden åbningen i 2018 er teamLab Borderless blevet et must-see for alle, der besøger Tokyo. Det fuldstændigt fordybende, "interaktive lysmuseum" er en permanent udstilling på Mori Building Digital Art Museum, som leger med lys og farver for at skabe en virkelig fængslende oplevelse.

Installationen kombinerer teksturer med lys for at skabe en unik labyrint af miljøer, hver med deres egen kurerede stemning og atmosfære. TeamLab Borderless beskrives ofte som Tokyos mest instagrammerbare sted, og med dets avancerede visuelle displays er det ingen overraskelse.

For at få mest muligt ud af teamLab Borderless skal du bære hvidt eller lyst tøj, da det vil give dig mulighed for at blande dig ind i displayet, som om du var en del af installationen. Besøgende skal også bære flade sko, fordi dele af oplevelsen har ustabile overflader, en regel, der håndhæves strengt af udstillingspersonalet.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Tokyo

Gennemse et udvalg af ture i Tokyo fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Tokyo til din rejseFå din guide