Tokyo Gay kort

Tokyo Gay kort

Vores interaktive Tokyo homoseksuelle kort. Du kan finde et sted, filtrere din søgning og få mere detaljeret information om lokalet.

Spillestedstype-ikon
Hoteller

Spillestedstype-ikon
Danseklub

Spillestedstype-ikon
bar

Spillestedstype-ikon
Spise

Spillestedstype-ikon
Krydstogtsklub

Spillestedstype-ikon
spa

Spillestedstype-ikon
Shop

Spillestedstype-ikon
Sauna

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Hotel hurtig søgning

Hotel Groove Shinjuku, A ParkRoyal Hotel

Hotel Groove Shinjuku, A ParkRoyal Hotel

Beliggende i hjertet af Shinjuku, Kabukicho, tilbyder HOTEL GROOVE SHINJUKU, A PARKROYAL Hotel, nem adgang til alle dele af Tokyo, som et af de mest trendy Shinjuku-hoteller nær togstationen. Dette smarte hotel blander komfort og karakter på tværs af lun til rummelige værelser, der hver tilbyder en unik udsigt over byens dynamiske skyline. Efter en dag med at udforske Tokyos fascinerende seværdigheder, kan du trække dig tilbage til dit kunstneriske hotelværelse med vægge prydet med tema-vægmalerier, der afspejler aspekter af lokal kultur og historie. Fyld op med gourmetretter i restauranten med åbent køkken eller skål natten med fantasifulde cocktails i den kunstberigede bar. Hvis du trænger til din egen private soirée, forpligter tagterrassen med panache. Der er to store drikkedistrikter i Shinjuku inden for kort afstand fra hotellet. Du kan finde "Golden Gai" og "Omoide Yokocho", hvor der er mange interessante små barer. Shinjuku har også en berømt mangfoldig by, Shinjuku Ni-chome, et LGBTQ+-kvarter i Tokyo, der byder på cirka 300 unikke barer. På den anden side har Shinjuku en naturrig have, kaldet Shinjuku Gyoen. Haven kombinerer engelsk, fransk og japansk stil, og dens smukke landskab er et besøg værd for at opleve havens skønhed. Der er så mange interessante steder i Tokyo inden for 30 minutter fra Shinjuku med tog, såsom Shibuya, som har verdens travleste krydstogt, Asakusa med sin traditionelle japanske atmosfære og Tokyo Sky Tree med verdens højeste radiotårn.

Hvad sker der i dag