Homoseksuelle Taipei

Homoseksuelle Taipei

Fra mystiske varme kilder, fantastiske gay-saunaer og barer til dansefester i verdensklasse – Taipeis homoseksuelle scene har det hele

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Taipei

Om Taipei

Midt i tårnhøje skyskrabere og travle markeder giver gamle templer og fredfyldte parker indsigt i en dybt rodfæstet kultur. Naviger i forskellige kvarterer, nyd kulinariske skatte, og dyk ned i et rigt gobelin af skikke og sprog. Begiv dig ind i byens livlige Ximen- og Zhongshan-distrikter, hvor en række gay-venlige spillesteder venter. 

Beliggende i hjertet af Taipei skiller Ximen- og Zhongshan-distrikterne sig ud som byens uofficielle tilflugtssteder for homoseksuelle. Her kan man finde en lokkende række af spillesteder, der henvender sig til alle facetter af queer-samfundet. Fra smarte barer og pulserende klubber til fredfyldte og indbydende saunaer, favner disse kvarterer et fuldt spektrum af smag og stilarter.

Efter at have brugt årtier stille og roligt at simre væk som et arnested for queerkultur i Asien, betragtes Taipei nu som hovedstaden i LGBTQ+-livet på kontinentet. Taiwan anses for at være det mest homovenlige land i Asien, og Taipei er, ikke overraskende, en fantastisk homorejsedestination. På trods af denne atmosfære af accept er offentlige tilkendegivelser af hengivenhed ualmindelige blandt hele befolkningen. 

Gay Taipei - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

  • img

    Taiwan LGBT Pride 2024

    Se detaljer

    Fre 25. okt

Taipei ture

Gennemse et udvalg af ture i Taipei fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Taipei til din rejseFå din guide