Klub NYX

Klub NYX

Helt ny tre-etagers bøssedansklub i hjertet af Reguliersdwarstsraat.

Club NYX

Placeringsikon

Reguliersdwarsstraat 42, Amsterdam, Holland, 1017

Klub NYX

NYX er en 4-etagers homoseksuel danseklub på Reguliersdwarstsraat. Hvis du undrer dig, er NYX opkaldt efter den græske gudinde, der var datter af Chaos. Hun ville flyve gennem himlen og bringe mørket bag sig - ret passende til en natklub.

Hver etage byder på en anden musikstil, og fokus er i høj grad på en sjov aften i byen med så lidt prætention som muligt. Tjek NYX's hjemmeside for detaljer om kommende fester. Åbent onsdage til lørdage.

Mon: Lukket

Tir: Lukket

Ons:20: 00 - 03: 00

Tor:22: 00 - 04: 00

fre:22: 00 - 05: 00

Sat:22: 00 - 05: 00

Sol: Lukket

Nærmeste station: sporvogn: Koningsplein

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Sats Klub NYX
3.7
Publikums vurdering

Baseret på 31 stemmer

S
Samuel

9-Sep-2019

3x NYX

Elsker deres ugentlige 3x NYX fest på lørdag! Der er en god stemning og venlige og åbne mennesker! Jeg har aldrig følt mig så velkommen og undtaget i en klub! Kommer helt sikkert tilbage, når jeg er i Amsterdam!
S
Samuel

9 Nov 2018

SaturGAY er bomben!

Festen 3x NYX på lørdag er en af ​​de sjoveste og mest skøre fester, jeg har haft i meget lang tid! Dig forskellige værelser (hvis du inkluderer penis DJ-standen) med forskellig musik hele natten. Sjove og åbne mennesker, underholdning og personale. Kan ikke vente med at være tilbage :)
J
Joost

19-Mar-2018

nope

Frygtelig musik og prætentiøst publikum.
V
Vincent

31 Dec 2016

En stor skændsel.

Jeg blev nægtet adgang og fik at vide, at det kun er for "kendte ansigter" en fredag ​​aften. Hvordan vidste han, at jeg ikke er et kendt ansigt? Der var ingen kontrol på computersystemet. Kendte han alle kunderne den dag? Åbenbart nej!
D
Dion

2 Nov 2015

simpelthen en dejlig aften

Jeg havde den bedste tid siden jeg kan huske. Der var en stor kø foran klubben, men det tog ikke så lang tid at komme ind. Jeg elskede anden og tredje sal, god stemning! Dansegulvet var fyldt med et entusiastisk publikum og masser af underligt klædte personer, jeg synes det var underholdning, men måske var de bare besøgende klædt på den måde LOL Ingen tvivl om, at jeg snart kommer tilbage! Jeg ville ønske, at vi havde en klub som NYX i vores kedelige by!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Fremhævede hoteller