Homoseksuelle London

Gay London-attraktioner

Paladser, kunstgallerier, museer, gademarkeder, parker, nationale monumenter... London har det hele!

London er et af de mest populære turistmål i verden, og det er der en god grund til. Der er enormt meget at se og opleve. Her er blot et par af de højdepunkter, vi synes, du bør prøve at presse ind på en rejse til London:

Buckingham Palace


Et fungerende palads, der er hjemsted for den britiske kongefamilie. Familien flytter til Skotland om sommeren, og det meste af paladset er åbent for offentligheden, inklusive de imponerende statsværelser. Køb billetter ind gå videre online. Se vagtskiftet uden for paladset hver dag kl. 11.

Buckingham Palace | Historie, beskrivelse, vagtskifte og fakta | Britannica

 

Houses of Parliament (Big Ben), Downing Street, Westminster Abbey


Ikoniske bygninger i Whitehall omfatter Palace of Westminster / Big Ben (Houses of Parliament), Westminster Abbey, HM Treasury, Premierministerens kontor på 10 Dowing Street, Horse Guards og mange andre statsbygninger. Alle beliggende kun en kort gåtur fra Trafalgar Square. De bedste billeder er taget fra Westminster Bridge.

 

London Eye

 

Dette 135 meter høje observationshjul tilbyder en betagende 'birds eye'-udsigt over London. En fabelagtig 40-minutters oplevelse.

 

The Shard


Vil du gå endnu højere? Europas højeste bygning, The Shard, har to udsigtsplatforme på etage 69 og 69 med en spektakulær 360 graders udsigt over byen. Forhåndskøb af billet er vigtigt i højsæsonen.

 

Sky Garden

 

Sky Garden ligger lige på den anden side af Themsen fra The Shard, på toppen af ​​en skyskraber lokalt kendt som "Walkie Talkie" (på grund af dens karakteristiske form). Gratis entré, men book online inden besøg.


Bestil dit besøg - Sky Garden - London

 

British Museum

 

Gratis adgang for at se et verdensklassesæt med udstillinger fra hele verden.

 

British Museum | Museer i Bloomsbury, London

 

Tate Modern

 

Ekstraordinær samling af moderne kunst placeret i det, der plejede at være et stort kraftværk. Gratis adgang.

 

Nationalgalleri

 

En af de vigtigste kunstsamlinger i verden. National Portrait Gallary (ved siden af) er også fremragende. Gratis adgang til begge.

 

Værelse 32 genåbner for offentligheden efter en 21-måneders renovering | Pressemeddelelser | National Gallery, London

 

Tower of London

 

For flere hundrede år siden var dette stedet, hvor illoyale dronninger fik hugget deres hoveder af! Dette slot på UNESCOs verdensarvsliste er nu Londons ældste komplette bygning (dateret fra 1101). Se den fantastiske samling af kronjuveler, Forræderporten og udstillingen med torturanordninger. Gå derefter over den ikoniske Tower Bridge - et af Londons mest berømte vartegn.

 

Hyde Park og Kensington Gardens

 

Gå rundt i disse enorme parker og haver midt i centrum af byen. Besøg Diana Memorial Playground.

 

Hyde Park | De kongelige parker

 

West End-teatre

 

London har nogle af de bedste teatre i verden, der tiltrækker store navnestjerner. Find ud af, hvad der er på Ticketmaster, og book dine pladser for at se dit yndlingsshow i god tid. De mest populære shows kan være udsolgt måneder i forvejen.

 

The West End - Becky Dell Music Academy

 

Trafalgar Square, Nelsons Column, Whitehall og Parliament Square

 

Trafalgar Square er en af ​​de mest populære turistattraktioner i byen. Fra Square, gå gennem Whitehall til forbi Downing Street og videre til Parliament Square og Big Ben. Besøg det enorme Westminster Abbey, hvor William og Kate blev gift i 2011.

 

Londons gademarkeder

 

Besøg nogle af Londons berømte gademarkeder, herunder Portobello Road Market, Camden Market, Brick Lane Market og Old Spitalfields Market. Vores favorit er Borough Market, der ligger ved siden af ​​London Bridge Station - fremragende til frokost (mandag til lørdag).

 

5 bedste loppe- og gademarkeder i London | Casita.com

 

Sydbredden

 

Gå langs den sydlige bred af Themsen fra London Eye til London Bridge. Fantastisk udsigt over byen og stort udvalg af restauranter. Masser af gadekunstnere i weekenden og hele ugen i højsæsoner.

 

Gay London · Seværdigheder

Above The Stag Theatre
Placeringsikon

Arch 17, Miles Street, London, Storbritannien

Vis på kort
5
Publikums vurdering

Baseret på 1 stemmer

Det eneste fuldtidsprofessionelle LGBT-teaterselskab i Storbritannien. Dette prisvindende teater fokuserer på LGBT-tema-shows, herunder nogle originale produktioner.

Spillestedet er relativt lille, så shows er ofte udsolgt uger i forvejen - forestillingsplaner og billetkøb er tilgængelige på deres hjemmeside.

Teatret har en velassorteret bar, der er åben en time før/efter forestillingerne og i intervaller. Du kan tage drinks med i teatret.

Vi er store fans af Above The Stag og kan varmt anbefale det som en god alternativ homoseksuel aften.

Funktionalitet:
bar
Teater

Sidst opdateret den: 25 Aug 2023

The Dreamboys
Placeringsikon

(landsdækkende), London, Storbritannien

3.3
Publikums vurdering

Baseret på 30 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

The Dreamboys hævder at være den største og mest berømte mandlige stripgruppe i verden. Showet er kendt for fantastiske præstationer og højenergidans af smukke mænd med utrolige kroppe.

Showet finder sted hver lørdag aften i 12 store britiske byer: London, Brighton, Bournemouth, Birmingham, Bristol, Cardiff, Edinburgh, Leeds, Liverpool, Manchester og Newcastle.

Se hjemmesiden for showtider og billetter.
Funktionalitet:
Kun voksne
Dancing
GoGo Show
Musik

Weekend: Lørdag

Sidst opdateret den: 14-Apr-2024

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.