homoseksuelle London byguide

Gay London City Guide

Første gang i London? Så er vores byguideside for homoseksuelle London noget for dig

homoseksuelle London byguide

London er den mest folkerige by og hovedstadsregion i Storbritannien med over 8 millioner indbyggere. Det er også den mest besøgte by i verden.

London er en kulturelt forskelligartet by med mere end 300 talte sprog inden for dets grænser. Byen er hjemsted for adskillige verdensarvsteder, museer, teatre, gallerier, begivenheder og store sportssteder, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år.

Byen er også et knudepunkt for homoseksuelle rejsende, med sin homoseksuelle bydel Soho, der er en af ​​de største og mest levende i Europa. Der er et væld af LGBT+ -kultur og -historie, som besøgende kan nyde i denne ikoniske og dynamiske by.

Homoseksuelle rettigheder i Storbritannien

Dødsstraffen for en homoseksuel handling blev fjernet i 1861, men den forblev en strafbar handling. Det var først i 1967, at homoseksuelle handlinger privat mellem samtykkende voksne over 21 år blev afkriminaliseret. For nylig blev lammelsesalderen nedsat til 18 år og derefter, i 2001, til 16. I 2007 forbød nye love forskelsbehandling ved levering af varer og tjenesteydelser på grund af seksuel orientering.

Hoteller har ikke tilladelse til at diskriminere på baggrund af seksuel orientering. Ifølge loven skal hoteller og pensionater byde homoseksuelle rejsende velkommen på nøjagtig samme måde som hetero rejsende. I virkeligheden har hoteller over hele Storbritannien taget varmt imod homoseksuelle rejsende i mange år.

For nylig er 'hadefulde ytringer' og 'hadeforbrydelser' baseret på seksuel orientering blevet kriminaliseret, hvilket giver yderligere beskyttelse til LGBTQ-samfundet. Lovgivning, der tillader ægteskab af samme køn i England og Wales, blev vedtaget af parlamentet i juli 2013 og trådte i kraft i 2014. Lignende lovgivning blev fremskyndet gennem det skotske parlament og trådte i kraft i 2014.

Homoseksuel scene i London

London har en meget åben, levende og forskelligartet homoseksuel scene med noget for enhver smag. Der er et stort antal livlige homoseksuelle barerekstraordinært natklubber, dampende saunaer, velassorterede homobutikker og stolte homoorganisationer. London har to hovedbyer for homoseksuelle beliggende i Soho og Vauxhall.

Soho homoseksuelle område er beliggende i centrum af byen tæt på Piccadilly Circus. Mange af spillestederne ligger på eller tæt på Rupert Street og Old Compton Street. Du finder et fremragende valg af homoseksuelle barer og restauranter. Læs mere: De bedste homoseksuelle barer i Soho.

Vauxhall homoseksuelle område ligger syd for Thames River nær Vauxhall Bridge. Det er især kendt for danseklubber om aftenen.

Der er dog mange fantastiske homoseksuelle steder over hele byen, ikke kun i disse to områder.

Londons årlige Pride er en af ​​de bedste i Europa, med mere end 50,000 mennesker på gaden. Paraden i 2016 var en af ​​de største begivenheder, der blev afholdt i det centrale London og indeholdt endda en forbiflyvning af Royal Air Force Red Arrows-udstillingsteamet.

London

Homoseksuelle hoteller i London

Afhængigt af hvad du leder efter, har London et væld af hoteller og pensionater, der passer til enhver smag og pengepung. De fleste hoteller i London kan klassificeres som homovenlige, hvilket betyder, at gæster ikke bør opleve nogen usædvanlig eller uretfærdig behandling som følge af deres seksuelle eller kønsidentitet. Hotellets personale plejer at være imødekommende og respektfulde over for alle gæster.

Homoseksuelle rejsende, der ønsker at bo i hjertet af Londons homoseksuelle centrum, bør overveje et af de mange hoteller, der ligger i og omkring Soho. Z-hotellet har en konvertering af 12 georgiske rækkehuse og er ikke noget trendy designerhotel. Beliggende nær den populære Village Soho and Yard homoseksuelle bar, tilbyder den gæsterne den perfekte base for at udforske homoseksuelle London.

London er også hjemsted for nogle af verdens mest berømte 5-stjernede hoteller, som giver gæsterne chancen for at opleve hovedstaden i suveræn komfort og luksus. Overvej W London or The Soho Hotel hvis du rejser med et større budget.

Besøg Gay London luksushoteller, Mellemklassehoteller og Budget Hoteller sider for at se vores liste over anbefalede hoteller, kontrollere priser og foretage en reservation.

Homoseksuelle saunaer i London

Der er masser af gay saunaer at nyde i London. De fleste spillesteder har velholdte faciliteter, og medlemskab er generelt ikke påkrævet. Men hvis du ser ung ud, er det klogt at medbringe et billed-id, da disse spillesteder kun er for over 18 år.

Et af byens mest populære spillesteder er Sweatbox Sauna, en 24-timers gay-sauna med et fuldt udstyret fitnesscenter, 40-mands dampbad og massage. Stedet ligger i nærheden af ​​Oxford Circus metrostation og er en populær destination efter klubber lukker. Fornøjeligt nær Waterloo er også en af ​​Londons mest populære gay saunaer.

På grund af en række narkotikarelaterede dødsfald i Londons homoseksuelle saunaer, vil mange spillesteder kræve, at besøgende bliver ransaget før indgangen. Det er også generelt uacceptabelt at medbringe egne drikkevarer, inklusive flaskevand i saunaer.

London

Homoseksuel kultur i London

London er en skattekiste af LGBT + -mærker, der ikke kun viser modet og stoltheden fra byens queer befolkning, men også dens mørkere og mere diskrete historie.

I hele byen er der en række statuer og monumenter dedikeret til Londons LGBT+-pionerer og banebrydende. Disse omfatter skildringer af Alan Turing og Oscar Wilde. Rejsende opfordres også til at besøge nogle af stederne med ikoniske øjeblikke af triumf og tragedie for LGBT+-personer i byen, herunder Highbury Fields, stedet for Storbritanniens første protest for homoseksuelles rettigheder.

For den rigeste homoseksuelle oplevelse, London har at tilbyde, bør besøgende fordybe sig i Soho-området, dette knudepunkt for queer-kultur er et globalt anerkendt centrum for homoseksuel historie og kunst.

Læs mere: Londons fedeste kvarterer, Londons homoseksuelle vartegn.

At komme til London

London har verdens største bylufthavnssystem, der omfatter fem internationale lufthavne. De to vigtigste internationale "langdistance"-lufthavne er Heathrow og Gatwick. London Luton, London Stanstead, London Southend og London City Lufthavne håndterer hovedsageligt europæiske og indenrigsflyvninger.

Heathrow

Heathrow er en af ​​de travleste lufthavne i verden. Den har 4 terminaler (nummereret 2, 3, 4 og 5 - Terminal 1 er lukket).

Heathrow er forbundet med byen med en hurtig jernbaneforbindelse kaldet Heathrow Express. Rejsen tager 15 minutter non-stop til Paddington Station, der ligger vest for Londons centrum og koster 37 £ for en enkelt rejse. Fra Paddington er det nemt at tage en taxa eller fortsætte med metroen til din destination. Der er en alternativ togforbindelse til Paddington, kaldet Heathrow Connect, der stopper ved en række stationer. Det er billigere (10.20 £ for en enkelt), men rejsetiden er 25 minutter.

Piccadilly Underground Line kører fra Heathrow gennem det centrale London. Det er billigere (£ 6 til zone 1), men langsommere end Heathrow Express (det kan tage mere end 1 time at nå det centrale London). I spidsbelastningstider (7: 30-9: 30 og 17: 00-19: 00) kan det være meget vanskeligt at rejse med bagage på metroen gennem det centrale London.

Busser og 'Black Cab'-taxier er tilgængelige på Heathrow. TFL (Transport For London) anslår, at en taxa vil koste i intervallet £46-87 at komme ind i det centrale London.

Gatwick

Gatwick har to terminaler (nord og syd) og bruges af en blanding af europæiske og langdistanceflyselskaber. Gatwick er forbundet med byen via en jernbaneforbindelse kaldet Gatwick Express. Dette er en 30-minutters non-stop service til Victoria Station, som ligger i den sydvestlige del af Londons centrum. Priserne varierer. Fra Victoria kan du tage en taxa, bus eller metro til din destination.

Taxaer og busforbindelser er også tilgængelige på Gatwick. Taxaer kan være dyre, hvis de bliver fanget på dagen. Men hvis du forudbestiller en, vil du sandsynligvis få et bedre tilbud for rejser til det centrale London.

London

At komme rundt i London

Med metro/metro (også kendt som 'The Tube')

London har et omfattende underjordisk metrosystem. Det er den hurtigste måde at rejse rundt i byen på. Det underjordiske netværk består af forskellige 'linjer'. Hver linje har sit eget navn, såsom 'Victoria Line', 'Piccadilly Line' og 'Jubilee Line'. Togene kører fra omkring 5 am til 1 am. Fra august 2016 begyndte nogle linjer at køre hele fredag ​​og lørdag aften.

Det underjordiske netværk er zoneinddelt. Billetpriserne er baseret på den zone, hvorfra du starter din rejse, og den zone, du afslutter, uanset hvor mange linjer eller stationer du bruger.

Billetter er tilgængelige til individuelle rejser, men det er meget billigere at bruge et Oyster Card eller Travelcard (se nedenfor).

Med bus

Londons busnetværk er moderne, sikkert og let at bruge. Busruter er nummererede. Hver bus viser et rutenummer på fronten, så du ved, hvor bussen kører. Hvert busstoppested har et kort, der viser de ruter, bussen følger.

Busser tager ikke imod kontanter. Du skal betale for en rejse med et Oyster Card, kontaktløst debet- eller kreditkort eller rejsekort. Busser kører typisk fra kl. 6 til midnat. Nogle populære ruter kører hele natten. Disse kaldes 'Natbusser'.

Med taxa

Ikoniske 'Black Cabs' kan findes overalt i London. Chauffører er kyndige og ærlige. Alle rejser prissættes med en måler. At bruge en taxa er en nem måde at rejse rundt i London, men normalt den dyreste.

Du kan bestille en 'mini-cab' til en bestemt rejse. 'Mini-førerhuse' er licenserede privatbiler. Du bør aftale en pris for rejsen på det tidspunkt, du foretager en reservation. Mange nattebarer og natklubber driver en mini-cab-service for at hjælpe kunderne med at komme hjem.

Minicab-chauffører må ikke hente kunder på gaden. Hvis du bliver kontaktet af en person, der tilbyder en mini-cab service, så afvis. Uber er også meget populær i London og er meget brugt.

Til fods

Mange af Londons mest populære attraktioner og butikker ligger inden for nem gåafstand. Dette kan være den bedste og billigste måde at udforske byen på, især i sommermånederne.

Visitor Oyster Cards / TravelCards / Kontaktfri betaling

Vi anbefaler kraftigt at købe et Oyster-kort eller et TravelCard eller bruge et kontaktløst kredit- eller betalingskort. Disse muligheder er nemme at bruge og billigere end enkeltbilletter.

Et Oyster Card er forudindlæst med kredit, som kan bruges på undergrundsbanen, busser og nogle jernbanelinjer. Du er garanteret den billigste billetpris for hver rejse. Du kan 'opfylde' dit Oyster Card på alle undergrundsstationer. Du kan købe en Besøgende østers-kort online inden du rejser til Storbritannien eller køber et standard Oyster Card på en hvilken som helst metrostation.

Et rejsekort er en papirbillet, der er gyldig i 1 eller 7 dages ubegrænset rejse på metroen og busser inden for bestemte zoner. De fleste besøgende i London har kun brug for zone 1 og 2. Du kan købe et TravelCard på enhver metrostation og starte fra £ 12.

Hvis du har et kredit- eller debetkontaktløst kort, skal du blot bruge dette for at få de bedste priser. Bare tryk på og tryk ud på hver station (sørg for at bruge det samme kort).

London

Seværdigheder i London

Der er uendelige muligheder, når det kommer til ting at lave i London. De mest værdifulde attraktioner inkluderer dog:

  • Overhold royalty på Buckingham Palace
  • Se Themsen fra Tower Bridge
  • Gå rundt i Hyde Park
  • Oplev British Museum
  • Overhold den fantastiske udsigt fra Sky Garden
  • Se en musical i Londons West End
  • Shop på Oxford Street
  • Udforsk South Bank

For information om de bedste attraktioner i London, besøg Gay London seværdigheder side.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår skal Besøg

Storbritannien har fire årstider - vinter (november-marts / koldt og vådt), forår (april-juni / mildt), sommer (juli-september / varmt og tørt) og efterår (oktober-november / køligt og vådt).

Generelt set fra et vejrperspektiv er det bedste tidspunkt at besøge Storbritannien fra april til slutningen af ​​september, selvom julen også kan være fuldstændig magisk, da London klæder en overflod af festlige lys gennem dets vigtigste shoppinghjerter som Regent Street, Oxford Street og Covent Garden.

Visa

I de senere år har Storbritannien strammet sine indvandringsprocedurer og indført brugen af ​​biometri. Fuldstændige detaljer kan være findes her.

De fleste besøgende fra Europa og lande som USA, Hong Kong SAR, Singapore og Taiwan kræver ikke visum - tjek her til se om dette gælder for dig.

De fleste andre besøgende fra Asien, Sydafrika og Sydamerika har brug for et visum, inden de rejser til Storbritannien. Du skal normalt deltage i et interview på din lokale britiske ambassade.

Indrejse er normalt tilladt i en periode på 6 måneder, og du er fri til at rejse hvor som helst i England, Wales, Skotland og Nordirland. Et britisk visum er ikke gyldigt for rejser til andre europæiske lande.

Penge

Den officielle valuta i Det Forenede Kongerige er pund sterling (£, GBP), almindeligvis kendt som pund.

Det kan være dyrt at veksle kontanter til britiske pund i Storbritannien. De fleste rejsende får en bedre pris ved at veksle valuta, før de rejser til Storbritannien.

Visa & MasterCard og debetkort accepteres næsten overalt. American Express og Diners-kort accepteres bredt. Storbritannien bruger et 'Chip og PIN'-system til alle betalinger. Hvis dit kort har en mikrochip, skal du forvente at blive bedt om at indtaste din pinkode i stedet for at underskrive. Hvis du ikke har en pinkode, skal du forvente at blive bedt om at vise et officielt billed-id.

Banker åbner normalt mellem kl. 09:30 og 16:00, selvom mange i større byer eller større shoppingområder forbliver åbne meget senere.

Shopping timer

Butikker i London er generelt åbne fra kl. 10 til mindst kl. 6. Store stormagasiner og indkøbscentre holder åbent meget senere. Butikker har kun tilladelse til at åbne i 6 timer på en søndag (de fleste åbner mellem kl. 11-5).

Telefoner og internet

Storbritanniens mobiltelefonnetværk bruger GSM-systemet. 4G- og 5G-tjenester er tilgængelige overalt i London og i det meste af Storbritannien. Det kan være dyrt at bruge en mobiltelefon uden for EU i Storbritannien. Vi anbefaler at købe et "pay-as-you-go" SIM-kort.

Health Care

Storbritannien har en moderne medicinsk infrastruktur. Du vil altid modtage lægehjælp i en nødsituation. Hvis du har en medicinsk nødsituation, skal du bruge en hvilken som helst telefon og ringe til 999. Hvis du har et medicinsk problem, der ikke er en nødsituation, skal du ringe til 111.

Medicinsk behandling kan være dyrt, så rejseforsikring er afgørende.

Apoteker kan give en begrænset mængde rådgivning og sælge nogle lægemidler i håndkøb. Recepter udstedt af en britisk læge vil være påkrævet for andre lægemidler. Der er en række 24-timers private lægeklinikker, der vil se folk på 'walk-in'-basis.

Tipping

Der forventes et drikkepenge på 10%-12.5% i en restaurant. Kontroller altid, om der er tilføjet et 'servicegebyr' til regningen. Hvis det er tilfældet, er der ikke behov for yderligere drikkepenge.

Taxachauffører forventer et lille tip på op til 10%. Hvis du efterlader et lille tip i en bar eller klub, kan det hjælpe dig med at blive bemærket og serveret hurtigere, næste gang du køber drinks.

Nødkontakter

Brug enhver telefon til at ringe 999 til politiet, brandvæsenet eller i tilfælde af en alvorlig medicinsk nødsituation. Du kan bruge en hvilken som helst mobiltelefon til at foretage et 999-opkald gratis. Brug ikke 999-tjenesterne til noget andet formål.

Rekreative stoffer

Brug af rekreative stoffer i Storbritannien er ulovligt. I virkeligheden tager mange mennesker ulovlige stoffer på dansefester.

Vi fraråder på det kraftigste brug af alle ulovlige stoffer. Vi fraråder især brugen af ​​et flydende lægemiddel kendt som 'G' (GHB eller GBL). Der er meget reelle risici med dette lægemiddel. Da det er en væske, er det meget svært at vide, hvor meget man skal tage. Du ved ikke, hvordan din krop vil reagere.

Hvis du tager for lidt, vil stoffet ikke have nogen effekt. Hvis du tager for meget, vil du kaste op og kan besvime. Der har været mange dødsfald som følge af utilsigtet "G"-overdosis.

Forvent at blive søgt på vej til fester og især homoseksuelle saunaer.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.