Halvvejs til himlen

Halvvejs til himlen

Halfway to Heaven

Placeringsikon

7 Duncannon Street, Charing Cross, London, Storbritannien, WC2N 4JF

Halvvejs til himlen
I dag: Om mandagen slår vi ihjel - Hver mandag
I morgen: Mother Tucking tirsdage - Hver tirsdag

Halfway to Heaven er en af ​​Londons mest berømte gay-cabaret-showbarer med et andet publikums-tema hver aften. Det er en fantastisk bar til at finde billige drinkstilbud i hjertet af det centrale London.

Ugentlige temaaftener på Halfway to Heaven inkluderer karaoke og syng med - tjek deres hjemmeside for det seneste program.

Hverdag: 12 - 11 mandag til torsdag. 12 - 1 fredag

Weekend: 12-1 lørdag. 12 - 8 søndag

Funktionalitet:
bar
Cabaret Show
Karaoke
Musik
Sats Halvvejs til himlen
4.3
Publikums vurdering

Baseret på 6 stemmer

J
Jill

8 Nov 2018

Ms

Sikke et fantastisk sted at nyde en afslappende aften i byen. Bar personale så venlige. Fantastisk underholdning nedenunder. Min yndlingsbar i London.
G
Gary

10-Sep-2017

elendige bar personale

Fantastisk bar, drikkevarepriser rimelige, nogle barpersonale virkelig elendige, ved ikke hvorfor de er der? hvis de ikke kan være venlige og glade over for kunderne.
J
James

24-May-2015

Lejr og malerisk

Malerisk og sød, Halfway to Heaven er en fantastisk pub lige i hjertet af det travle London. Da jeg gik, var der en slags fest i gang nedenunder - 80'er musik, folk, der dansede osv. - meget lejr og underholdende. Folkemængderne er ganske blandede, du får også lige mennesker her, men det tiltrækker overvejende ældre fyre. Drikkevarer var rimelige. Svært at få plads her (det er ret lille), men det er sjovt og et godt stop, hvis du skal til G-A-Y! Meget tæt på busstoppesteder / taxaholdeplads / station også - praktisk, hvis du rejser andre steder.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel