The Kings Arms Soho

The Kings Arms Soho

The Kings Arms Soho

Placeringsikon

23 Polen Street, London, Storbritannien, W1F 8QL

The Kings Arms Soho

Kings Arms har været en homoseksuel bar siden 1982, og er gået stærkt 40+ år senere, og er kendt som et af de mest LGBTQIA-venlige steder i Soho. Det er den foretrukne bar for Londons bjørnesamfund.

På fredage og lørdage snurrer gæste- og resident-dj's dæk, og den legendariske Beareoke, som har stået på i over 25 år, finder sted hver søndag

Baren serverer et stort udvalg af fadøl samt cider og spiritus.

Hverdag: 4 - 11.30 mandag til onsdag. 12 - 11.30 torsdag. 12 - 12 fredag

Weekend: 12-12 lørdag. 1 - 10.30 søndag

Funktionalitet:
bar
Karaoke
Musik
Sats The Kings Arms Soho
4
Publikums vurdering

Baseret på 24 stemmer

J
John

10-Jan-2020

ADVARSEL

Hængte min rygsæk under bordet, hvor jeg sad, og den blev stjålet af en, der tydeligvis var ret erfaren til at gøre dette. Heldigvis havde jeg ikke meget i det, men jeg kunne have mistet husnøgler, penge, telefon, hvad som helst... Barpersonalet sagde, at de ville inspicere CCTV og rapportere tilbage til mig, men jeg hørte aldrig noget fra dem. Det ser ud til, at den slags ikke er ualmindeligt her - da jeg gik, lagde jeg mærke til et meget lille skilt på væggen, der sagde "Dette er et gerningssted". Et mere ærligt sted, der bekymrede sig om sine kunder, ville helt sikkert have haft et større sted, der advarede os om at passe på vores ejendele på grund af mulige tyverier.
G
Gary

10-Sep-2017

Dyrt

Besøgte en eftermiddag september 2017, bestilte en pint pale ale, chokeret til £5.30 pris, en person derinde, musikken var virkelig dateret lød tidligt i 1900-tallet, gå ikke, hvis du vil møde folk, opdateret musik og sjov, plejer gå igen.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel