London

Stolthed i London 2024

Pride in London 2024

29. juni 2024 - 30. juni 2024

Lokation

Trafalgar Square Trafalgar Square, Trafalgar Sq, London, England WC2N 5DP, Storbritannien, London, Storbritannien

London

Sæt kryds i dine kalendere for Pride i London 2024!

Pride in London 2024 finder sted lørdag den 29. juni, så begynd at planlægge din rejse for at deltage i fejringen. Den pulserende parade snor sig gennem hjertet af byen, startende fra Oxford Circus og slutter i Whitehall, forbi berømte vartegn som Trafalgar Square.

Der kræves ingen billetter for at deltage!

Det bedste ved Pride i London er, at der ikke kræves billetter eller tilmelding for at deltage i festlighederne. Bare mød op og nyd den elektriske atmosfære, mens marchere fylder gaderne og vifter med regnbueflag. Du kan endda deltage i paraden, hvis du har lyst!

Følger den populære paraderute

Paraden starter på toppen af ​​Regent Street og passerer gennem store vejkryds ved Oxford Circus, Piccadilly Circus og Trafalgar Square på vej til Whitehall. Find et godt sted hvor som helst langs ruten for at heppe på marchere og opsuge den glædelige energi.

En uge med fester, forestillinger og meget mere

Mens paraden er midtpunktet, finder Pride-begivenheder sted over hele London hele ugen. Gå ikke glip af koncerterne på Trafalgar Square, nattelivsbegivenheder på lokale homoseksuelle barer og klubber og samfundssammenkomster, der hylder LGBTQ-kulturen.

Bliv i hjertet af handlingen

For at få mest muligt ud af London Pride 2024, book et værelse på et af de homovenlige hoteller nær paraderuten eller i Soho-kvarteret. Med komfortabel indkvartering og nem adgang til alle festlighederne er du klar til en uforglemmelig Pride-oplevelse. Tjek vores liste over bedste hoteller i London for homoseksuelle rejsende under Pride i London 2024.

Sats Stolthed i London 2024
M
Mohammad sueb Al

19-Jan-2019

MR

JEG LIDER MEGET MEGET.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel