London Gay gæstehuse og B&B'er

London Gay gæstehuse og B&B'er

Her er vores udvalg af de bedste homoejede/homovenlige boutique Bed and Breakfasts, pensionater og kroer, London har at byde på

London Gay gæstehuse og B&B'er

The Brownswood
Placeringsikon

271 Green Lanes, Finsbury Park, London, Storbritannien

Vis på kort
4
Publikums vurdering

Baseret på 1 stemmer

ejerens beskrivelse:Brownswood er et smart B&B i Hackney knyttet til en traditionel pub. Det er godt placeret - du kan nemt få adgang til Hackney, Islington og det centrale London. B&B'et åbnede i 2019, så det er nyt og i god stand.

Værelserne er smarte og har en atmosfære af moderne elegance. Farverne er lyse og luftige, og værelserne er rummelige efter London-standarder. Dette er et ideelt valg, hvis du leder efter et mere eksklusivt B&B til dit ophold i storbyen.
Funktionalitet:
bar
morgenmad
Have
Restaurant
terrasse

Sidst opdateret den: 27-Oct-2023

Camden Town House
Placeringsikon

15 Rochester Square, London, Storbritannien

Vis på kort
Rummelige, velindrettede værelser er tilgængelige i dette B&B i det enormt populære Camden-område. Det er nemt at komme rundt i London fra Camden metrostation. Der er masser af barer og restauranter i området. Du kan også tage på picnic på Primrose Hill og se nogle af Londons dyreste fast ejendom.

Camden Town House har fælles badeværelse. Værten er meget hjælpsom. Du har også adgang til køkkenfaciliteter - sparer dig for at spise ude hele tiden i en meget dyr by.
Funktionalitet:
Køkken

Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel