The Z Hotel Soho

3-Stjernehotel i 17 Moor Street, London, Storbritannien

Hvorfor Travel Gay elsker dette hotel?

2017 Mest bookede
2017 Mest bookede

Top 25

2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 25

2019 Mest bookede
2019 Mest bookede

Top 25

8.0

Publikums vurdering

Baseret på 2266 stemmer

Sats Z Hotel Soho
I Sohos homoseksuelle landsby. Populært hotel.

Hotelbeskrivelse

Z Hotel er resultatet af en smart konvertering af 12 georgiske rækkehuse til et 85-værelses designerhotel i hjertet af Soho homoseksuelle landsby tæt på de bedste homoseksuelle barer som LANDSBY Soho og Gården og lesbisk bar Hun Soho.

Hotellet tilbyder utrolig værdi for pengene. Moderne, stilfulde værelser, fra 9 m² Singles til 14 m² Doubles, er en sand mesterklasse i pladsudnyttelse. Funktionerne omfatter en specialbygget seng, eget "vådt" badeværelse, 40" HDTV med Sky TV, gratis WiFi.

Et godt valg for dem, der holder af en venlig velkomst, anstændigt brusebad, behagelig seng og en stikkontakt til din oplader! Ofte fuld, så book tidligt, især til weekendophold.

Bedst sælgende London hotel den Travel Gay.

Tjenester og faciliteter

Café

Gratis Wi-Fi

Vælg dine værelser kl Z Hotel Soho

Værelser og gæster
1 Rum 2 Voksne
Dette hotel er fuldt booket til disse datoer. Skift venligst dine datoer for at tjekke ledighed eller søg efter et alternativt hotel i London
J
James

30 Dec 2013

Elskede vin og ost!

Utrolige små værelser, men det er et fantastisk sted. Meget effektivt personale, behagelig seng, linned og håndklæder af god kvalitet. Hotellerne tilbyder også gratis vin og ost / brød / kiks / oliven osv mellem 5 og 8 pm, som virkelig tilføjer til værdien af ​​at bo her. Men hovedårsagen til at bo her er beliggenheden. Alle de homoseksuelle barer i Soho er bogstaveligt talt kun et par minutters gang fra hoveddøren. Der er også et stort udvalg af restauranter og caféer i de omkringliggende gader, og Chinatown ligger kun et par minutters gang væk. Både Leicester Square og Piccadilly metrostationer er også mindre end 5 minutters gang. Svært at slå i sin prisklasse.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel