Rupert Street

Rupert Street

Rupert Street

Placeringsikon

Rupert Street 50, London, Storbritannien, W1D 6DR

Rupert Street
I morgen: The Drag Starter Here Live Show - Hver onsdag

En anden meget populær bøssebar placeret lige midt i Soho.

Rupert Street serverer mad (burgere osv.) Og drikke i løbet af dagen, men er fyldt med festmængden om aftenen og spreder over gaden om sommeren.

Masser af eye candy både foran og bag baren. Rupert Street bringer nogle ret gode DJ's ind til at spille live i weekenden.

Hverdag: 3 - 11 mandag til tirsdag. 3 - 11.30 onsdag til torsdag. 3 - 12 fredag

Weekend: 12-12 lørdag. 12 - 10.30 søndag

Funktionalitet:
bar
Musik
Restaurant
Sats Rupert Street
4.1
Publikums vurdering

Baseret på 21 stemmer

J
James

24-May-2015

Skuffende

Ikke en stor fan af denne bar - støjende, ofte travlt og svært at få en drink. Der er ikke mange siddepladser her, hvilket betyder, at du skal stå. God blanding af fyre dog, og det har en fantastisk beliggenhed.
J
John

18-Oct-2015

hvad mere vil du?

At deltage i enhver bar straight eller homoseksuel en af ​​de vigtigste funktioner er mængden, som regel jo mere jo bedre med hensyn til atmosfære, noget at se på og og sandsynligheden for en følgesvend senere. Jeg har derfor en tendens til at tro, at den tidligere anmelder ikke rigtig har tænkt over sine præferencer ordentligt: ​​han siger, at publikum er godt, at det kun er ståpladser (hvem bekymrer sig, når du er på krydstogt?), men at det er svært at få en drink. Det er helt sikkert bare en konsekvens af et fantastisk sted. Hvad er meningen med, at det er nemt at få en drink, hvis der ikke er nogen menneskemængde til at gøre besøget interessant?

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel