G-A-Y @ Himlen

G-A-Y @ Himlen

Et af de længstvarende gay-dansesteder overalt i Europa. I dag er det hjemsted for GAY ugentlige fester.

G-A-Y @ Heaven

Placeringsikon

Under The Arches, Villiers St, London, Storbritannien

I morgen: Popcorn @ Himlen - Hver mandag

Heaven er kendt som en af ​​de længst fungerende homoseksuelle danseklubber i Europa. Traditionelt hjemsted for Londons populære G-A-Y fest, har klubben nu forvandlet sig til Londons største homobar med udvidede åbningstider for at tage højde for at blive Londons største socialt distancerede homobar.

Scenen kl G-A-Y at Heaven har været indstillingen for nogle af de største navne i musik fra Lady Gaga og Kylie Minogue til Miley Cyrus og Little Mix. Når denne fest kommer i gang, kan du forvente masser af discodivaer, der viser deres bedste træk og en yngre, flot, trendy og moderigtig skare.

Du finder klubben under buerne på Charing Cross togstation.

Ugedag: torsdag: 10-4, fre: 9-4

Weekend: Lør: 9 til 4

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Sats G-A-Y @ Himlen
2.8
Publikums vurdering

Baseret på 92 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

M
Marc Wilbers

10-Feb-2024

Uhøflig sikkerhed. kun stamgæster

Gider ikke tage dertil som besøgende. Hvis du ikke er almindelig, får du ikke adgang. Brug dine penge på de mange steder, hvor du er velkommen. Skam dem!
P
Phil

13-Jun-2023

værste klub nogensinde

udsmidere var uhøflige og respektløse og gav ingen grund til ikke at lukke os ind på trods af at have købt billetter i forvejen. Støt venligst ikke denne afgrundsdybe undskyldning for en klub og brug dine penge et andet sted
O
Oliver

5-Jun-2023

Det sidste, der nogensinde er sket for mig i mine 47 år

Som 47-årig er jeg ikke blevet tilknyttet nogen klub i verden af ​​udsmidere endnu. Her første gang - med kommentaren "kun stamgæster". Enten var jeg nok for gammel, min ven for sydlandsk eller vores bekendt for indisk - uanset hvorfor det var det sidste, og klubben savnede et godt spild - vil anbefale alle at undgå dette
D
Daniel

26-Mar-2023

Racistisk og respektløst!

Jeg har aldrig været så ydmyget i hele mit liv! Jeg troede aldrig, det ville ske i London! Jeg aftalte at møde nogle venner i himmelklubben, men de nægtede mig at komme ind. Jeg ventede i kø i mere end 1 time, og da jeg ankom til indgangen, blev jeg kontaktet af en ekstremt uhøflig dame og sikkerhedsvagt. De spurgte, hvem jeg var sammen med, og jeg sagde, at mine venner ventede indenfor, så de trak mig ud af køen og sagde, at jeg blev nægtet adgang. Jeg spurgte hvorfor, og de sagde, at de havde ret til at nægte nogen adgang uden at skulle begrunde det. I dette øjeblik kunne jeg ikke tro, hvad der skete, så jeg besluttede at tage min telefon op af lommen og filme, hvad der skete, fordi jeg følte mig meget flov over for alle de mennesker, der stod i kø. Uden at forstå årsagen afhørte jeg sikkerhedsvagten ved døren, som svarede ekstremt aggressivt, at han ikke behøvede at give mig forklaringer. Så jeg besluttede at informere mine venner om, at min indrejse var blevet nægtet, så de besluttede alle at forlade stedet. Vi talte med "manageren" ved døren, som foretrak at ignorere alt, hvad der skete, og sagde, at han som straf for at have filmet handlingen ikke ville give os adgang til klubben. Jeg følte mig ekstremt ydmyget.
C
Chantel

12-Mar-2023

diskrimination

Ventede i kø i en time for at få at vide "kun stamgæster". Vi blev sendt ud af køen, så snart de hørte vores canadiske accenter. Hvis du skal have en "kun stamgæster" kan du måske skrive det.
T
Tommy

15-Feb-2022

Adele magi!

Jeg var der den aften, hvor Adele optrådte overraskende på Porn Idol! Det var fantastisk og var så heldig at se hende!
K
Kenneth

14 Aug 2020

Kenneth

ABSOLUT HIMMEL!
Q
Qammer

28-Apr-2020

Awesome

Dette er den fantastiske klub
J
Jay C

18-May-2014

Miley Cyrus

Det viser bare, hvor meget af en international institution, GAY er blevet, når den kan kommandere live på sceneoptrædener af Miley Cyrus (9. maj). Hun lavede et fantastisk show med "Wrecking Ball" osv. Keep it up Jeremy.
J
James

13 Dec 2013

Bedste bøsseklub - hænder ned!

Hotte mænd, osteagtige melodier og så mange dansegulve at vælge imellem, at du helt sikkert vil finde noget, der passer til dig. Jeg kan godt lide, at der er en blanding af studerende, hetero kvinder og ældre fyre, der danser til folk som One Direction og Rihanna. Drikkevarer er ret dyre, men sammenlignelige med andre spillesteder i London. Masser af mørke hjørner også for en smule privatliv, hvis det er det, du er til!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.