Tenerife Gay-populære strande

Tenerife Gay-populære strande

Tenerifes strande og solrige vejr året rundt gør det til en populær destination for homoseksuelle solbadere og naturforskere

På grund af øens vulkanske natur er de fleste af strandene relativt små, og det bløde sand er mørkt farvet. Sandet på nogle strande er næsten sort.

De fleste strande er utroligt rene (mange er blevet certificeret som Blå Flag-strande) og har et godt udvalg af faciliteter, herunder liggestole, caféer, barer og toiletter.

Strandene på Tenerife er travleste fra april til september og næsten øde om vinteren. Selv i højsæsonen, forvent ikke at finde så mange homoseksuelle solbadere som i Maspalomas Strand på nærliggende Gran Canaria ø.

Tenerife vandlande

Lago Martianez Water Park
Placeringsikon

Avenida Familia Betancourt y Mol, 16, Puerto de la Cruz, Tenerife, Spanien

Vis på kort
2.9
Publikums vurdering

Baseret på 22 stemmer

Lago Martiánez er bygget af den anerkendte kunstner / arkitekt Cesar Manrique og er mere end bare en forlystelsespark for børn.

Med funktioner som vandfald, elegant designede svømmebassiner og anlagte søer tiltrækker stedet mange voksne.

Der er en 'uofficiel homoseksuel afdeling', hvor fyre slapper af på liggestolene i et privat hjørne med anlagte haver, væk fra andre besøgende. Ved indrejse, tag til venstre.

Funktionalitet:
bar
Café
Restaurant
Shop
Solterrasse
Svømmepøl

Mon:10: 00 - 18: 00

Tir:10: 00 - 18: 00

Ons:10: 00 - 18: 00

Tor:10: 00 - 18: 00

fre:10: 00 - 18: 00

Sat:10: 00 - 18: 00

Sol:10: 00 - 18: 00

Sidst opdateret den: 20-Feb-2024

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.