Lavafelt-på-tilgang-til-El-Teide-Tenerife

Udforsk Tenerife Scenic Drive, del 1

Tenerife er en ø, som du bare skal leje en bil og komme ud for at udforske. Nedenfor er den første af vores to favoritruter

 

El Teide Peak, Lava Fields og spektakulær udsigt over øen

Tenerifes vulkan, El Teide, er en af ​​de største i verden. Keglens top er det højeste punkt i Spanien, over 3,700 meter over havets overflade.

Et relativt let køretur fører dig højt op over skyerne til El Teide-svævebanen for en sidste stigning til toppen. Fra Los Cristianos skal du tage motorvejen TF-1 nordpå og fortsætte ad TG-82 mod Chio.

Ved Chio tager du TF-38 mod El Teide (godt afmærket). Ruten er en fantastisk naturskøn køretur op gennem skove og på tværs af miles af højhøjde lavamarker. Selv på en overskyet dag vil meget af vejen fra Chio være i solskin over skyerne.

Lavafelt-på-tilgang-til-El-Teide-Tenerife

Vejen fortsætter mod svævebanestationen. Svævebanen (27€ pr. person tur/retur) giver en nem endelig godkendelse til næsten toppen af ​​keglen. Billedet nedenfor er taget i 2 km over havets overflade. Svævebanen er lige synlig på højre side.

Svævebanebilletter kan bookes online på forhånd.

udsigt over El-Teide-Tenerife

Temperaturer i toppen af ​​El Teide kan nå 0 ° C eller mindre, så brug jeans og pels. Termiske jakker kan lejes på svævebanestationen til 5 €.

Udsigten fra toppen er betagende, ligesom højden!

udsigt fra toppen af ​​El-Teide-Tenerife

Efter at have besøgt toppen, kør tilbage ad vejen, men følg skiltene til Vilaflor. På en klar dag er køreturen ned fuld af spektakulære udsigter over det sydlige Tenerife og har en del hårnålesving. Fra Vilaflor, følg skiltene tilbage til Los Cristianos.

Rejsetid - Cirka 3-5 timer, afhængig af hvor mange fotostop du laver og tid på toppen af ​​vulkanen.

Slid - Jeans og en frakke.

Mad og vand - Der er en restaurant på vejen til svævebanen, der serverer drinks og varme snacks. Kabelbanebasen har en cafe og en grundlæggende selvbetjeningsrestaurant.

Klik her for at se vores anbefalede rute for at udforske Los Gigantes, Masca og Northwest Cape.

 

Mere om Tenerife

Klik her, gå til vores side om Gay Tenerife Island-guide.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.