tenerife-strand

Gay Tenerife Island Guide

Planlægger du en rejse til Tenerife? Så kan vores guideside for homoseksuelle Tenerife-øer hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit besøg

 

tenerife-strand

Tenerife

Den største af de syv Kanariske Øer og den mest befolkede ø i Spanien med et landareal på omkring 2,000 km². Tenerife har også den højeste top i Spanien - El Teide, den tredjestørste vulkan i verden og et verdensarvssted.

Cirka 5 millioner turister besøger Tenerife hvert år for at nyde strande, naturlige omgivelser, karnevaler og natteliv.

Tenerife er en af ​​de sidste europæiske paradisøer, der byder på alt fra frodige skove, eksotiske planter, ørkener, bjerge, vulkaner, smukke kystlinjer og strande.

Homoseksuel scene på Tenerife

Mens det ikke er i samme skala som i nærheden Gran Canaria, Tenerife har en række homoseksuelle spillesteder. På det sydvestlige Tenerife er homobarerne koncentreret i Playa de las Americas. I den nordøstlige del finder du gay-steder i Puerto de la Cruz, La Laguna (universitetsbyen) og Santa Cruz (hovedstaden).

Ligesom resten af ​​Spanien er hoteller så LGBT-venlige som det bliver. Øen har meget få Gay barer og klubber og Homoseksuelle saunaer. Flere Strande har ry for at være mere populær end andre med homoseksuelle fyre.

At komme til Tenerife

At være en ø ankommer de fleste turister med fly. Der er to lufthavne, Tenerife Syd (Reina Sofia) i nærheden af ​​Los Cristianos og Tenerife Nord (Los Rodeos) af La Laguna. De fleste turister flyver til den sydlige lufthavn, som kun er en 20-minutters taxatur til hovedbyen Playa de las Américas, som burde koste under 40 €.

Tenerife North lufthavn tager omkring 40 minutter til Puerto de la Cruz (omkring €45). Busser kører fra begge lufthavne til andre byer, selvom du muligvis skal skifte rute. De stopper omkring midnat og starter igen omkring 5-6 AM. Priserne strækker sig fra €2.65 - €9.45. Det er tilrådeligt at tjekke lufthavnens hjemmesider for at få en bedre idé.

 

Tenerife fra luften

Der er også færger til de andre Kanariske Øer til Gran Canaria fra Santa Cruz de Tenerife og La Gomera fra Los Cristianos.

At komme rundt på Tenerife

Tenerife er virkelig en ø, der er værd at udforske. Den bedste måde at gøre dette på er ved at leje en bil i et par dage.

 

kørsel i tenerifevej op til El Teide

 

 

Tenerifes bedste seværdigheder, såsom vulkanen El Teide og dens lavamarker, den smukke landsby Masca og North Western Cape udforskes bedst i bil. Nogle af øens naturskønne ruter er spektakulære. Vejene er velholdte, men vær opmærksom på, at mange har stejle stigninger og talrige hårnålesving. Mindre biler med rimeligt drevne motorer er bedst.

Playa de la Tejita, den mest homoseksuelle-populære strand, er også bedst tilgængelig med bil.

Tenerife har et godt vejnet, herunder en fremragende dobbelt kørebane (TF-1) langs syd- og vestkysten, der forbinder mange af de mest populære stranddestinationer.

Hvor skal man leje en bil?

Der er et godt valg af biludlejningsoperatører på både Tenerife Syd- og Nordlufthavne. Især i Tenerife Syd Lufthavn har alle de store biludlejningsoperatører super bekvemme parkeringspladser lige uden for lufthavnsterminalen. Vi anbefaler på det kraftigste at reservere på forhånd. Små, kompakte biler er bedst, da parkering undertiden kan være et problem.

Bus og taxa

Der er et billigt lokalt busnetværk (kaldet TITSA). TITSA-busser dækker det meste af øen, og busser er ret hyppige. Buspriser er billige, og du kan beregne rejseomkostninger link.. Eller du kan hoppe ind i en taxa, som er rimeligt prissat, og du finder taxaholdepladser overalt.

Hvor skal man bo på Tenerife

Gay-populære områder er enten Playa de las Americas i syd eller Puerto de la Cruz i nord. Besøg vores liste over anbefalede hoteller og feriesteder på Tenerife til homoseksuelle rejsende Gay Tenerife Hoteller.

 

Los Gigantes (Kæmperne)

 

 

Seværdigheder i Tenerife

 

 

  • El Teide Nationalpark - Udforsk månelandskabet og få en svævebane op til Teide-vulkanen (3,718 meter), den højeste top i Spanien.
  • Siam Park Water Kingdom - en af ​​de største udendørs vandlande i Europa med forlystelser og attraktioner.
  • Whale & Dolphin Boat Excursions
  • Masca - en smuk glemt malerisk landsby bygget ind i siden af ​​bjergene. Det er som at gå tilbage i tiden.
  • Los Gigantes (Kæmperne) - hvor du finder enorme klipper, der rager over et dejligt feriested med en smart lystbådehavn.
  • Papegøje park - en zoologisk have i Puerto de la Cruz, med eksotiske fugle, gorillaer, kæmpeskildpadder, et akvarium, en fantastisk delfin, et spækhuggershow og frække søløver.
  • Anaga-bjergene - en smuk bjergkæde, der bare venter på at blive udforsket. Fantastisk sted til vandreture, picnic eller tage panoramabilleder
  • Playa de las Américas - et feriested med fantastisk homoseksuelle natteliv, restauranter og et udvalg af strande.
  • Botanisk have i Puerto de la Cruz - smukke haver med 3,000 eksemplarer af verdens ekstraordinære planter og træer.
  • Golf og vandsport - Der er 9 golfbaner rundt på øen og en enorm mængde af vandsport, herunder surfing, kite-surfing, windsurfing, big-game fiskeri, snorkling og dykning.

 

 

Hvornår skal man besøge Tenerife

Tenerife er kendt for sit moderate klima året rundt med gennemsnitstemperaturer omkring 25 grader. Det er derfor, det er kendt som "Øen med det evige forår". Det betyder, at det er et populært feriemål året rundt.

Fra december til februar tiltrækker øen et stort antal ældre rejsende fra Nordeuropa, der søger varmere vejr. Vores kontakter på Tenerife rådgiver, at højsæsonen for homoseksuelle turister er de varmeste måneder fra april til oktober.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel