Vej til Mesca-Tenerife

Udforsk Tenerife Scenic Drive, del 2

Tenerife er en ø, som du bare skal leje en bil og komme ud for at udforske. Nedenfor er den anden af ​​vores to favoritruter

 

Los Gigantes, Masca og Northwest Cape

Vi foreslår en tidlig start, da der er enormt meget at se langs dette forbløffende naturskønne drev. Fra Los Cristianos skal du tage motorvejen (TF-1) nordpå til Junction 81. Afslut og tag TF-47 mod Los Gigantes.

Los Gigantes er en lille havneby med et fremragende udsigtspunkt for de enorme Gigantes-klipper. Efter at have snappet et par billeder, gå tilbage op TF-454 mod Santiago del Teide. Når du når Santiago del Teide, skal du kigge efter TF-436 til Masca (til venstre er det let at gå glip af, så kør langsomt gennem byen).

Den næste del af din rejse bliver et af de mest fantastiske drev, du nogensinde har gjort.

Vej til Mesca-Tenerife

Denne velholdte vej med utallige hårnåle bøjer, drejer op og ned tusinder af meter. Landskabet er kæbefaldende, ligesom den smukke landsby Masca.

Parkeringsfaciliteterne på Masca er begrænsede, så ankom tidligt, hvis du vil stoppe til frokost. Hvis du ikke kan finde et sted at parkere i Masca, skal du fortsætte yderligere cirka 2 km til et synspunkt på en bakketop med mere parkering og en lille restaurant.

Mesca-Tenerife

Fra Masca, fortsæt til Buenavista del Nova. Chancerne er, at du når dette punkt midt eller sent på eftermiddagen. Men spring ikke over den næste smule!

Ved Buenavista drejes til venstre ad TF-445 mod Faro de Teno. En 15-minutters kørsel tager dig rundt om klippekanter og gennem tunneller til det nordvestligste punkt på øen. Udsigten over Gigantes er fantastisk.

Gigantes-Tenerife-fra-den nordvestlige nes

Køreturen tilbage til Los Cristianos tager omkring halvanden time. Gå tilbage til Buenavista og følg TF-42 mod Genoves. Ved Las Cruces drejes til højre ad TG-421. Denne genvej involverer endnu en eventyrlig vejbestigning med adskillige hårnålesving, der til sidst slutter sig til TF-82. Herfra følger du skiltene til Los Cristianos.

Klik her for at se vores anbefalede rute for at udforske vulkanen El Tiede og dens lava marker.

 

Mere om Tenerife

Klik her, gå til vores side om Gay Tenerife Island-guide.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.