Playa Los Callados

Playa Los Callados

Playa Los Callados

Placeringsikon

Playa de las Callados, Tenerife, Spanien

Playa Los Callados

Hvis du bor i Playa de las Americas eller Los Cristianos på det sydlige Tenerife, er det værd at tage en tur til Playa Los Callados.

Denne strækning af sand (for det meste sten) og stenstrand er en åben nøgenstrand. For det meste lige skare, men det er et paradis for sexede muskelgutter om dagen, der ønsker at komme væk fra de andre overfyldte nærliggende turiststrande.

Om natten er det overflødigt at sige at vandre langs Playa Los Callados har mange muligheder for dem, der søger eventyr. Se dog dit trin på singlen.

Funktionalitet:
Beach
Sats Playa Los Callados
2.7
Publikums vurdering

Baseret på 28 stemmer

A
Adam

7-Apr-2019

Godt til sjov

Mødte en fyr her fra grindr, kunne roligt lege i et meget lukket område som lå på stranden. Vil helt sikkert vende tilbage.
f
franck

1-Feb-2019

Det rigtige sted at sejle

Det er ikke en sandstrand, det er en stenstrand. Så medbring solide sko og behagelige liggetider. Der er nogle shelters afrundet med sten, hvor du kan sove. Godt besøgt om eftermiddagen af ​​lokale mænd og nogle turister. Lidt snavset, tag venligst en tom plastikpose og fyld den med affald, før du forlader stranden. Billedet og kortet er rigtige. Gratis parkering er ikke langt.
S
Stu

17-Apr-2017

Ikke den skønhed

Sandstranden er lille. Resten af ​​stranden har nogle utilgængelige helvedesild. Stranden er næsten ørken, men jeg blev generet af en stor fed gammel mand. Jeg vender ikke tilbage hertil.
H
Hendrik

7 Dec 2014

Misplaceret eller forkert foto

Jeg er ikke sikker på navnet på stranden, men billedet er bestemt ikke taget på den position, der er vist på kortet! Den blev taget hele 20 km længere mod øst nær kraftværket! (Begge steder er et besøg værd!)
T
TGE

10 Dec 2014

Playa Los Callados

Mange tak for din feedback Hendrik. Vi vil tjekke med vores redaktør, hvem der tilfældigvis er baseret på Tenerife.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel