La Tejita Strand

La Tejita Strand

Gay nudiststrand på Tenerifes sydkyst.

Playa de la Tejita

Placeringsikon

tæt på Montaña Roja, TF 643 vej (mellem Los Abrigos og El Médano), Tenerife, Spansk vin

Playa de la Tejita er en forholdsvis lang sandstrand på sydkysten, tæt på Tenerifes sydlige lufthavn. "Blå Flag"-stranden er kendt som værende populær blandt naturforskere og den mest homo-populære strand (med både turister og lokale fyre) på øen (især på højre side).

Der er liggestole og parasoller, der kan lejes på solskinsdage, og der er masser af gratis parkeringspladser, men ellers er faciliteterne ret begrænsede. Medbring dine egne forfriskninger. Stranden kan blæse, så det er en god idé at tage et vindskærm.
Funktionalitet:
Beach
Sats La Tejita Strand
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 73 stemmer

S
Si

5-Jan-2022

Bel mer

Stranden er skuffende, fordi det blæser, men vandet er klart og rent. Bortset fra at sætte i buskene og stedet for mudre! En hel del besøgende, der flirter og viser sig nøgen. Mest gamle mennesker, men jeg så også et par unge mennesker. Det er ikke særlig intimt at have det sjovt der.
J
John

17-Feb-2020

Gteat

Har ikke rejst endnu, men får gode anmeldelser for cruising.
G
Gerard

1 Dec 2017

Strande på Tenerife

Hej, på Tenerife er der mange strande rundt om hele øen. Ikke at de udelukkende er homoseksuelle strande, men mange hvis de er til nudister, hvis de er interesserede.
S
Stu

26 Nov 2017

Bedøvelse Tejita

Jeg nød Tejita-stranden fra april til juli. Ikke så mange mennesker, men et perfekt sted at bo nøgen. Landskabet er fantastisk, du kan endda bestige det røde bjerg eller sejle bag på stranden.
A
Alex

6 Aug 2017

ikke så slemt

Var der i sidste uge. På den nordlige plads var der mange liggestole og til leje. Lidt sydligere er der små klitter. Temmelig travlt med homoseksuelle mænd på krydstogt. Gik der med min kæreste og havde det sjovt...

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel