National Gallery

De bedste museer i London

London er en af ​​de bedste byer på planeten for museelskere

London er hjemsted for mere end 170 museer, og mange vil blive klassificeret som de fineste i verden. Fra etablerede og historiske institutioner til banebrydende interaktive oplevelser, der er en museumsoplevelse for alle rejsende i London.

Mange af byens museer er selv historiske genstande med deres bygninger, der viser nogle af de mest geniale og imponerende arkitektur i London. Samlinger er blevet opbygget gennem århundreder, hvilket betyder, at museerne i London kan prale med nogle af de mest uvurderlige og kulturelt vigtige genstande i verden.

Ud over at levere utallige kulturelle oplevelser til utallige besøgende er flertallet af museerne i London også gratis for offentligheden. Dette betyder, at uanset dit budget er museerne i den britiske hovedstad umulige og overkommelige attraktioner.

Design Museum, et af de bedste museer i London

Design Museum

Designmuseets slående kantet silhuet er stort set forklædt af sine grønne omgivelser. Beliggende i hjertet af det eksklusive Kensington blev denne præstation af moderne arkitektur åbnet i 2016 for at erstatte det originale designmuseum.

Med en række mesterværker inden for design og innovation fra det 19. århundrede til den moderne digitale tidsalder. Samlingen spænder over alle aspekter af design med eksempler på innovativ mode, arkitektur, møbler og teknologi, der alle vises.

Adgang til museet er gratis, men billetter kan købes til specielle udstillinger og arrangementer. Designmuseet kan også prale af en imponerende butik, hvor besøgende kan købe et udvalg af højt designede produkter og souvenirs.

British Museum, et af de bedste museer i London

British Museum

Det Britiske Museum er umiddelbart genkendelig på sit smukke glasloft, der strækker sig over hele den centrale foyers område. Museet er hjemsted for den ikoniske Rosetta-sten og er beliggende i Bloomsbury og er let tilgængeligt med Londons undergrunds- og bussystemer - Holborn er den nærmeste metrostation.

Museet er især kendt for sin samling af gamle artefakter og genstande, der strækker sig 2 millioner år tilbage. En af de mest populære udstillinger er det gamle egyptiske galleri, hjemsted for flere sarkofager, skriftsteder og gobeliner. Rosetta-stenen er kendt som nøglen, der låste det hieroglyfiske sprog i det gamle Egypten op.

Der er gratis adgang, og der er også en række gratis ture, som gæsterne kan forudbestille, hvis du gerne vil have et mere dybdegående kig på nogle af museets mest kendte værker.

National Gallery, et af de bedste museer i London

National Gallery

Beliggende i hjertet af det centrale London National Gallery er på Trafalgar Square, en af ​​Londons mest populære og travleste destinationer. Galleriet blev grundlagt i 1824 og er hjemsted for over 2,300 malerier fra det 13. århundrede til det 19. århundrede.

Mange af historiens mest berømte og kulturelt betydningsfulde malerier findes i Nationalgalleriet, herunder Van Goghs solsikker, flere selvportrætter af Rembrandt og Titians Bacchus og Ariadne.

Galleriet har et imponerende udvalg af mad- og drikkeindstillinger tilgængelige både i galleriet og det nærliggende område. Garderober og opbevaring af bagage er også tilgængelige uden besøg for besøgende.

Tate Modern, et af de bedste museer i London

Tate Modern

Huset i det tidligere Bankside Power Station, Tate Modern er Londons primære museum for samtidskunst og moderne kunst og ligger på Londons berømte South Bank. Tate Modern er globalt anerkendt for at have en af ​​de bedste samlinger af britiske og internationale stykker og er en af ​​byens mest populære turistattraktioner.

Når de er inde i bygningen, finder de besøgende sig i den betagende vindmøllehal. Turbinehallen kører hele Tate Modern og er et kavernøst og inspirerende rum, der garanteret gør enhver besøgende reflekterende.

Tate Modern er hjemsted for over 70,000 originale samtidskunstværker og har et konstant skiftende udvalg af midlertidige udstillinger og installationer. Nogle af de udstillede permanente stykker inkluderer værker af David Hockney, Pablo Picasso, Marcel Duchamp og Salvador Dali.

Victoria and Albert Museum

Boliger en af ​​de største samlinger i verden, Victoria and Albert Museum er verdens førende inden for bevarelse og samling af kunst og kultur. Hjemmet til 2.3 millioner objekter af interesse, der spænder over 5,000 år med menneskelig skabelse, er samlingen på V&A en virkelig ekspansiv repræsentation af menneskelig eksistens.

Museet har også et af de mest upåklageligt kuraterede modearkiver i verden med en række tøj og kostumer fra så langt tilbage som det 15. århundrede. Besøgende kan nyde Alexander Mcqueen aftenkjoler, dragter fra de svingende tresserne og uvurderlige Simone Mirman hatte.

V&A er placeret på tværs af vejen fra Natural History Museum, som også er gratis at komme ind, og gæster, der er ivrige efter at tage et dybere dyk ind i historien, bør kombinere de to til et besøg.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i London

Gennemse et udvalg af ture i London fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in London til din rejseFå din guide