Dalston Superstore

Dalston Superstore

Dalston Superstore

Placeringsikon

117 Kingsland High Street, London, Storbritannien, E8 2PB

Dalston Superstore
I dag: Body Swap - Hver onsdag

Ikke en butik, men en bar + café + klub, der tilbyder en unik kombination (i det mindste i denne del af London) af mad, drikke, musik, kunst, kultur og fester!

Dalston er et fantastisk sted til brunch, burgere, salater og kager. Senere på aftenen bliver kælderen en festzone, hvor publikum bliver underholdt af nogle af de bedste up-and-coming DJ's og live-acts.

Hverdag: 4 - 12 mandag til tirsdag. 4 - 2.30 onsdag til torsdag. 12 - 3 fredag

Weekend: 12 - 3 lørdag. 12 - 2.30 søndag

Nærmeste station: Dalston Junction Station (East London Line)

Funktionalitet:
bar
Dancing
Gratis Wi-Fi
Levende musik
Musik
Restaurant
Sats Dalston Superstore
4.4
Publikums vurdering

Baseret på 7 stemmer

D
Darren

16-Jun-2018

Sjov Disco Brunch

Havde en fantastisk tid på Disco Brunch i lørdags. De gav os filttips, farveblyanter og papir til at tegne som børn, mens vi drak prosecco og lyttede til TUNES!
J
John

24-Oct-2015

Skuffende

Jeg faldt ind i Dalton Superstore om aftenen den 23. oktober 2015 mellem kl. 2100 og 1300. Jeg fandt stedet fyldt med for det meste trendy hetero-folk, svært ved overhovedet at tro, at stedet var ægte homoseksuel, men måske "homovenligt". Der var en indlysende aldersdemografi på under tredive år og en ingen madpolitik: køkken lukket, kun pakket chips. Som en angelsaksisk mand, der var halvtreds år gammel, der opholdt sig i lokaliteten i et par dage, men ville støtte lokalbefolkningen, følte jeg mig udstødt og utilpas og forlod og ville ikke anbefale det til nogen som en homoseksuel bar eller pub. Jeg spildte en aften i london.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.