Sweatbox Sauna

Sweatbox Sauna

Populært 24-timers gay-motionscenter og sauna i det centrale Soho.

Sweatbox Sauna

Placeringsikon

Ramillies House, 1-2 Ramillies St, London, Storbritannien, W1F 7LN

Sweatbox Sauna
I dag: Midweek Famous Foam Party - Hver onsdag
I morgen: Hard Up torsdage - 25s og derunder gratis adgang - Hver torsdag

Sweatbox er en prisvindende gay sauna i Soho, hjertet af Londons West End. Omgivet af 21 homoseksuelle barer (alle inden for 9 minutters gang eller mindre), er det ikke underligt, at Sweatbox er bedømt som Londons travleste gay sauna.

Det vidtstrakte mødested inkluderer et fuldt udstyret fitnesscenter, 20+ kapacitets jacuzzi, korridorer med private hytter (uden ekstra gebyr), 3 møblerede hytter til leje, infrarød sauna og vært for Londons eneste homoseksuelle damplabyrint og skumfester. Deres ugentlige arrangementer (inkluderet i adgangsgebyret) inkluderer nøgen træning, skumfester midt på ugen, foruden deres langvarige Hard Up mandag og torsdag (hvor under 25 kommer gratis ind – skal være over 18 for at få adgang).

Sweatbox er stolt af at være den eneste homo-ejede virksomhed (opført på en platform), der støtter vores heltes velbefindende i frontlinjen. Det var den første homoseksuelle sauna, der lukkede i London for at beskytte sine kunder og personale, før pandemien brød ud. Og det var den sidste sauna i London, der åbnede efter regeringens retningslinjer. Sweatbox blev endelig genåbnet, da det var helt sikkert at gøre det.

Med et gennemtænkt layout designet til at håndhæve nultolerance over for stoffer over for deres miljøvenlige og antibakterielle håndklæder, er lokalet 24/7. Det byder alle dem, der identificerer sig som han / ham, og de / dem.

Mon:Åbn 24 timer

Tir:Åbn 24 timer

Ons:Åbn 24 timer

Tor:Åbn 24 timer

fre:Åbn 24 timer

Sat:Åbn 24 timer

Sol:Åbn 24 timer

Nærmeste station: Oxford Circus

Funktionalitet:
Maze
Afslappende hytter
Mørkt rum
Café
Internetadgang
Dampbad
Sauna
Massage
Jacuzzi / varm pool
Fitness
Sats Sweatbox Sauna
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 446 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

Besøg Website
G
Gianluca Grieco

29-Apr-2024

Bel locale 🤤

Dejligt sted med garanteret sjov. Meget stor på flere niveauer. Der er hytter, herlighedshuller, hydromassage, mørkt rum, tør og våd sauna...kort sagt der er alt. Højt anbefalet. Prisen er 23 pund med skab. Det er kun et stenkast fra det homoseksuelle distrikt i soho...4 stjerner!!

A
Andrew

10-Jun-2023

Forfærdelig sauna spild ikke dine penge!

Respektløst personale og forfærdelige saunafaciliteter! 1. Håndklæder forudsat havde en uudholdelig lugt og syntes at være urene. 2. Jacuzzien var ude af drift og ikke funktionel under mit besøg. 3. Tørsaunaen var under opbygning, uden forudgående indikation eller meddelelse på din hjemmeside vedrørende de igangværende arbejder og lukninger. 4. Dampbadet udviste skarpe kanter fra faldende fliser, afskallet loftsmaling, en dårlig lugt, der var værre end et toilet, og flere hængende kabler, hvilket udgør en potentiel fare. 5. Seks ud af ti brusere på øverste etage var ude af drift, og endnu en gang var der ingen information på din hjemmeside om disse defekte faciliteter. 6. Det varme rum havde en ubehagelig lugt, og der var ikke vand til rådighed til at rense eller skylle overfladerne. 7. Hytterne var beskidte, med forskellige brugte kondomer efterladt og vand på gulvet. 8. Bruserne nedenunder fungerede ikke ordentligt, og de fleste sæbeholdere var tomme under mit besøg. 9. Den generelle tilstand af faciliteterne var uhygiejnisk og udgjorde en risiko for mit helbred. Lokalerne var snavsede, og på trods af entréprisen på 20 £ var der intet, der tydede på, at faciliteterne var delvist ødelagte, under konstruktion eller ubrugelige.
J
Jim

23-Feb-2023

Ikke for mig!

Efter at have oplevet gay saunaer over hele Europa, var jeg ikke så imponeret over denne. Jeg har været i et par andre London-saunaer (præ-Covid) og tænkte, at jeg ville prøve denne, mens jeg var i byen i sidste uge. Det var mit første besøg der og sandsynligvis også mit sidste! Gode ​​pointer - det er meget centralt og nemt at finde. Barmanden, hans navn var Denholm (udtales Denim) var yderst venlig og hjælpsom, et reelt aktiv for enhver virksomhed. Jeg blev tilbudt et gratiskort til at returnere næste dag, hvilket jeg afslog. Slut på "gode pointer". Fyren ved kassen ved indgangen var fuldstændig overvældet af opgaven, indgangen er lille og var fuld af fyre, der ventede på at komme ind. Jeg forklarede, at det var mit første besøg, men hele ritualet er så kompliceret, og ekspedienten kunne' Jeg er helt vild, bare jeg prøvede at tjekke ind! Det er den mest latterlige måde at gøre ting på, jeg nogensinde har mødt. Små kasser, nøgler osv. Jeg var utilpas ved at efterlade min telefon og tegnebog til en anden at passe på, selvom bartenderen senere forsikrede mig om, at det var sikkert at gøre det. Håndklæderne skal være de tyndeste af enhver sauna i Europa, og jeg har været i gay saunaer i Sverige, Danmark, Tyskland, Østrig, Belgien, Holland og Frankrig. "Damplabyrinten" var en joke, primært fordi (A) der næsten ikke var nogen damp og (B) belysningen var alt for skarp. The Dark Room er egentlig bare et mærkeligt rum for enden af ​​en korridor, alt for lille og ikke særlig rent. Belysningen var for lys overalt, selv i hytterne og madrasserne - UGH! Stumper af skum, der kan og gjorde, absorberer fugt. Som tidligere kommentarer siger, er trapperne, som der er mange af, farlige, der er ikke nok toiletter, og de bør rengøres mere regelmæssigt. Drejekorset for at komme nedenunder er latterligt, det er unødvendigt efter min mening. "Skåpene" er små trådbure, hvis du ankommer med vådt tøj skal de bundtes sammen og efterlades med våde sko. Alt i alt var det bare ikke det værd for mig, jeg har prøvet det, næste gang vil jeg prøve et andet sted, men for at være ærlig er London bare ikke den by, det plejede at være.
M
Matthew

18-May-2022

SweatBox

Jeg havde en fantastisk tid. Jeg mødte 3 fyre, som jeg havde det sjovt sammen med. Jeg følte mig meget fræk og elskede det
a
andy

28-Mar-2022

besøg i dag

Jeg har haft lyst til at prøve en homo-sauna i årevis og fik endelig modet til mig i dag, da jeg arbejdede i London. Jeg vidste virkelig ikke, hvad jeg skulle forvente og forventede ikke for meget fra nogle af anmeldelserne her. Jeg ankom omkring kl. 3 og blev glædeligt overrasket over, hvordan personalet beroligede mig, da det var ret tydeligt, at jeg var nybegynder. Det var ikke for travlt, hvilket var fantastisk for mig at få en fornemmelse af stedet, selv om det var fyldt betydeligt, da jeg tog afsted. Jeg forventede, at der var en dårlig lugt og kondomer osv. liggende over det hele, men det var ret rent og ryddeligt. Ja, selvfølgelig var der nogle værelser, der havde rester af sex, men for at være ærlig, så er det i virkeligheden, at fyrene, der bruger dem, ikke lægger dem i de medfølgende skraldespande. Jeg troede, det ville være lidt snusket, men det behøver kun at være så snusket, som du vil have det. Hvis du vil skubbe foran en gruppe, der ser noget handling, kan du, men du kan nemt gå forbi. Jeg elskede labyrinten dampbad, var fantastisk at sidde og slappe af og havde det lidt sjovt derinde. Det er blevet sagt, at jacuzzien ikke var varm nok, og jeg troede, det var helt rigtigt. Mine eneste tanker om, hvordan min oplevelse kunne have været bedre, skulle have en slags plads eller område til at se videoer, de har loungen/siddeområdet, men var en romantisk komedie. Alt i alt syntes jeg, at svedkassen absolut er et besøg værd og er så ren, som de realistisk set kan holde den til at følge efter fyre, der ikke synes at synes, de burde lægge deres affald i skraldespandene. Jeg vil helt sikkert besøge igen og vil prøve at overtale min kammerat til at komme for at opleve de lækkerier, Sweat Box tilbyder.
r
rafa

10-Jun-2022

er det gratis?

skal jeg bestille først eller noget, er det gratis? hvad er det præcist, jeg er helt ny, kan du venligst fortælle mig mere om det hvad hvordan noget tak
D
Dave

19-Feb-2022

Hr.

Jeg havde en fantastisk tid! Rent og venligt personale. Faciliteterne var gode, og jeg nyder at være blandt en række kunder. Vil helt sikkert vende tilbage næste gang jeg er i London.
C
Christopher

2-Feb-2022

Mr

Vi gik til Sweatbox i sidste uge og var meget imponerede over den overordnede stemning på stedet. Også meget rent med smuk kundekreds og masser af plads til at have det sjovt og hygge dig. Ville helt sikkert komme igen til dette sted, da det er stor værdi for pengene, og det faktum, at det er placeret i hjertet af Londons Soho, gør det til en bonus!
J
Jamie

26-Jan-2022

Passionens labyrint

Velorganiseret mødested med venligt og effektivt personale. Et godt sted at slappe af, svede og smutte i et par timer. Det er altid en overraskelse, hvad du kan finde i passionens labyrinter. Beliggende i hjertet af Soho. Hvad mere kan du bede om?
M
Marc

13-Jan-2022

Det bedste

Jeg havde en fantastisk tid her. Meget ren. Fantastisk personale. Faciliteterne var i topklasse ligesom de andre kunder. Vil helt sikkert vende tilbage næste gang jeg er i London. Godt gået til alle.
J
Joe S

27 Nov 2021

Godt besøg

Personalet var meget venligt. Stedet er rummeligt med et godt fitnesscenter. Fyre er en yngre type. Havde en god tid her - tak gutter.
J
Joe S

27 Nov 2021

Godt besøg

Personalet var meget venligt. Stedet er rummeligt, og fyrene er unge og varme. Ingen alkohol, men jeg kan ikke lide at blande alkohol med sauna alligevel. En god tid generelt - et besøg værd. Den eneste plads til forbedring er måske mere regelmæssig rengøring – men det er en travl sauna, måske svær at rengøre hele tiden.
A
Arshi

18 Nov 2021

Mit første besøg @Arshi

Et af de bedste steder i London, jeg hidtil har besøgt. For mange unge fyre rundt omkring. Anstændigt og velopdragent personale. Hvis du besøger London bedste sted for homoseksuel sjov.
K
Kilder

17 Nov 2021

jeg elsker dette sted

Jeg har det altid godt der, fyrene er de hotteste i byen. Den bedste sauna i London helt sikkert.
D
David

8 Nov 2021

Stedet at tage hen i London

Amerikaner, der er stor fan af Sweatbox. Personalet er altid venligt og hjælpsomt. Kundekredsen er mangfoldig, og jeg mødte mange gode fyre. Faciliteten er meget ren, og jeg elskede deres 24 pass-politik. Jeg har ofte anbefalet Sweatbox. Hvis du ikke er gået, så gør dig selv en tjeneste!
I
IP

25-Oct-2021

Sweatbox Sauna

Bedste gay sauna i London: fantastisk beliggenhed tæt på røret, sauna var bogstaveligt talt fyldt med varme fyre, jacuzzien var fantastisk til at slappe af. Nemt at møde nye mennesker til enten chat eller til at have det sjovt med. Kommer snart tilbage :)
R
Rene

25-Jul-2021

Cockdowns over!

Sweatbox i aftes (lør den 24. juli) og WOW! Det var første gang, jeg gik ud igen siden lockdown. Jeg kom der omkring kl. 10.30 og ser en kø ud af døren (jeg troede, der var en privat fest). Køen gik hurtigt ned, da fyrene, der serverede, var hurtige, de havde alle smil og var virkelig søde. Jeg forstod ikke, hvorfor de har drejekors, så jeg spørger personalet og var så imponeret over den tid, han tog på at forklare, det er fordi de har målt (så meget de kan for at stoppe fyre med at tage stoffer eller flasker osv. – jeg tilmeldte mig et medlemskab, da jeg følte mig virkelig sikker. de har ikke alkohol – øl gør mig endda liderlig, men alkohol og damp, sauna og jacuzzi gør mig ikke sikker (fyr blev skåret med øl knust glas på pleasuredrome, han så det ikke var i damp og mørkt rum blødende ffs). damplabyrint var enormt og pakket, der var nemt omkring 350+ fyre i denne bygning. Kondomer og glidecreme er alle gratis og tilgængelige (intet af det går til receptionslort som i små landsbysaunaer i EUR), masser af private og rene hytter at bruge og gratis! Slyngeområdet er fantastisk. Skumrummet var ikke tændt, men jeg vil vende tilbage til den fest. Jeg tror, ​​at mange fyre, der ikke har det godt eller får afslag sandsynligvis efterlade negative anmeldelser. Jeg ønsker, at disse steder i London skal overleve, da det var derfor, jeg flyttede til London, jeg vil være sammen med homoseksuelle mænd, det gør ikke - uanset hvilken alder eller race, se hvor mange homoseksuelle steder, der har lukket ned . Der foregår så mange stoffer på spillesteder, og dette sted er vinderen for at forsøge at holde mig sikker. tak skal du have
C
Carlos

4-Mar-2020

Personale service

Kan ikke anbefale dette sted. Reglerne er som at gå til M15-kontoret, personalet og mánager gjorde vores besøg ubehageligt. Undskyld for.
S
Steve

23-Feb-2020

Good Experience

Jeg gik til Sweatbox i løbet af den nøgne lørdag eftermiddag og brugte omkring to timer. Du får en beskeden klud på størrelse med en ansigtsklud, hvis du har brug for det. Der var relativt travlt med omkring 20 fyre der. Jeg nød oplevelsen og så mænd gøre ud. Faktisk to fyre, der starter en bj lige ved siden af ​​mig. Jeg er i slutningen af ​​halvtredserne og rund, men havde ingen problemer med at finde nogen, der ønskede at finde ud af. Jeg nød min tid og ville ikke tøve med at vende tilbage igen.
A
Alan

6-Feb-2020

LDN-dreng

Virkelig uvenligt personale og høj sikkerhedsadgang. En masse involvering med personalet og alt for kompliceret adgangssystem bare for at komme ind. Barområdet er et stort tomt kølerum med lidt møbler. Har en massiv jacuzzi, som overvåges af personalet, og ingen sex er højt. Saunaen og dampbadet fungerede/slukkede ikke. Den eneste våde facilitet, der (næppe) fungerede, var bruserne. Ikke varm eller kraftig nok. Underligt layout og dårlig belysning i krydstogtområdet. Det var meget stille og hovedsagelig et ældre publikum 40-60. Tænkte det var mærkeligt, da det var under 25'er gratis den aften. Måske plukket en dårlig nat at besøge, og det ville være bedre med en varm folkemængde i. Men indrejse er alt for dyrt på £21 til ikke at have fungerende brusere, saunaer, dampbade. Personalet tilbød mig ikke et 24-timers pass, når de forlod. Efter at have talt med manageren fik jeg dog en restitution. Ville give det en glip i fremtiden.
S
Sim

22-Jan-2020

God en

Rent og godt, travlt fra fredag ​​til søndag.
A
Anthony

28-Oct-2021

FANTASTISK OPLEVELSE

Har lige forladt Sweatbox. Havde den bedste tid i mit liv. Meget høfligt personale. Meget imødekommende, villig til at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål. Saunaen var ret travlt for en onsdag aften. Diverse mænd. Værelset var rent og kontrolleres regelmæssigt. En stor ting ved denne sauna er, at de har masser af legerum til alles brug. Et andet stort plus er deres nuværende tilbud om dagskort. Så du kan vende tilbage for mere sjov inden for din 24 eller 48 timers pass tid (afhængigt af den billet, du har købt), men ikke mindre end mindst 2 timer efter check-out. Hvis du besøger London og prøver at vælge, hvilken sauna du skal vælge, FORTRYDER du IKKE at lukke SWEATBOX. Skål!!!!
R
Rolf

3-Jan-2020

Akavet layout

Jeg har rejst rundt i verden og har oplevet forskellige badehuse. Sweatbox matcher dog ikke særlig godt, hvad angår layoutet. Førstegangsbesøgende bør vide, at når man træder ind i hovedområdet (bar, lounge og jacuzzi alt i ét), vil man se fyrehovederne kigge ud over jacuzziens kant, mens bartenderne 'overvåger', hvad der foregår som lærere over klasseværelset. Det var besværligt at sidde i jacuzzien, da det føles, at man bliver tjekket hele tiden, og alle tøvede med at tage et skridt, så det gik glip af hele pointen med at have en. Labyrintområdet er meget begrænset, men de har en labyrint-sauna, som er anderledes. En konstant frem og tilbage mellem stangen for at skifte mellem din skabsnøgle og dit tag er en smerte i røven, især hvis du vil bruge fitnesscenteret. Personalet tjekker, om du har undertøj under dit håndklæde i baren/loungen/jacuzzi-området, hvilket er ret latterligt, da du til enhver tid kan hente din skabsnøgle og få adgang til den. Kabiner er funktionelle, men det kunne være pænere, hvis området havde en mere krydstogt atmosfære. Tommelfinger op for renlighed dog! Hold venligst øje med sæbedispenserne. De løber ofte tomme.
M
Michael

17 Dec 2019

Renoveret til sexet perfektion

Jeg har været en del gange til Sweatbox i årenes løb og et par gange siden renoveringen - de har virkelig løst børneproblemerne, og det er et sted at møde sexede fyre, slappe af, slappe af og have en masse sjov. Jeg gik på en tirsdag, og det var så travlt - ingen anden sauna i London kan matche antallet af (varme) fyre, der går. Og det faktum, at jeg skulle træne på forhånd, gør det helt i top. Hver gang jeg går til Pleasuredrome er det bare fyldt med mennesker, der betaler for at sove i deres hytter og ikke pengene værd.
J
Josh

13 Dec 2019

Fantastisk

Elskede hvert sekund jeg var der. Meget rent ELSKER HOTTUB! nogle medarbejdere har store personligheder og vil have et grin med dig. Ekstremt venligt miljø.
J
John

13 Dec 2019

Fantastisk første gang

Personalet var høfligt og hjælpsomt, fantastisk sted at tage hen for at slappe af og møde nye mennesker.
M
Maksim

9 Dec 2019

Besøger - god beliggenhed og sjovt sted

Jeg har været på dette sted, og jeg synes, det er virkelig varmt, at de har et homoseksuelt fitnesscenter og sauna alt-i-én. Har ikke set det andre steder. Det eneste, jeg ønsker, er, at de havde en bar med alkoholiske drikkevarer nedenunder ligesom i nogle andre europæiske saunaer, så det var muligt at slappe af med en drink og slappe af. Men jeg forstår, at det måske ikke er muligt på grund af regler. Jeg kan godt lide tanken om, at det er et sted, hvor homoseksuelle mænd bare kan hænge, ​​træne og ikke nødvendigvis have sex, men den mulighed er tilgængelig, hvis du møder en, du kan lide, eller hvis du kommer med nogen. Den månedlige medlemspris er overkommelig, fantastisk beliggenhed. Det kan nu betragtes som et historisk sted, da det har eksisteret i et stykke tid. Det er fantastisk, at dette sted stræber efter, at mænd skal være bedre, fysisk aktive og perfektionere ens krop. Det ville også være interessant at tilføje en stille lounge med wi-fi, hvor medlemmerne kunne komme for at studere.
b
benjamin

3 Dec 2019

hvad har man gjort ved det?

Aldrig været den største fan af dette sted. Jeg synes, klientellet er virkelig fastlåst. Jeg er en større fyr, ikke fed, men tyk. Hvis du ikke er en muskeldronning, så lad være. Deres nylige renovering har lige slået det ihjel, denne latterlige røde boks og ikke gå tilbage til skabene ting! Meget bedre saunaer omkring.
L
Lucas

22 Nov 2019

Første gang, god oplevelse

Dette var min første oplevelse i en gay sauna, og jeg var ret tilfreds med det. Jeg er 19, fit, og valgte at tage til Sweatbox på en mandag, mens jeg besøgte London, da adgangsgebyret var gratis for -25 år om mandagen (det viser sig, at du skal betale 1 £ for håndklædet, men det er helt fair ). Jeg bruger 20 minutter uden for saunaen på at gå rundt om blokken, da jeg var nervøs for at komme ind. Omkring klokken 5 åbner jeg endelig døren, hvor jeg befandt mig i en kø for at komme ind. Fyren ved skranken forklarede mig meget godt, hvordan deres skabs- og bokssystem fungerer (grundlæggende skal de ting, du vil have adgang til, mens du er i saunaen, afleveres ved skranken og lægges i en rød boks, du kan kun få adgang til dit skab, mens du forlader da de beholder nøglen, når du modtager armbåndet for at kunne få adgang nedenunder) Da jeg fik skiftet, gik jeg til stueetagen, hvor du vil finde et tv, hvor folk hænger rundt og ser Netflix, et boblebad og baren, hvor Jeg afleverede min nøgle for at hente mit armbånd. Fyrene i saunaen var omkring 30, men der var også flere omkring min alder. Jeg bruger de første 30 min på at besøge stedet. Der er til etager under den primære. På etage nummer -1 fandt jeg saunaen og en damplabyrint, som jeg virkelig kunne lide, der var nogle rigtig fit jocks omkring 21-25 den dag. Jeg fortsatte med at udforske og endte på etage -2, hvor du finder hytter og flere områder, der er mindre interessante for mig, såsom det mørke rum (gå ikke derhen, kun gamle mænd) og en lædersvinge. Efter min mening var stedet rent og lugte ikke dårligt som om jeg læste om nogle andre anmeldelser. Da jeg havde set hele stedet, gik jeg op igen og slappede af i boblebadet. Der var flere mennesker, men en fyr fangede min opmærksomhed. Han var ung og sexet og blev ved med at have øjenkontakt med ham, men jeg var stadig ret nervøs for at tale med ham. Jeg endte med at gå til damplabyrinten, hvor en masse fyre kom for at snakke med mig, og af en eller anden grund troede de alle, at jeg var russisk lol. Nogle var lidt gamle, jeg gider ikke bare tale, men da de foreslog mere, takkede jeg venligt nej. I det øjeblik var jeg ikke nervøs længere, fordi fyrene var faktisk respektfulde. Nogle gange rørte nogle fyre min røv, mens de var i labyrinten, men ingen biggie. Den varme fyr fra boblebadet var også i damplabyrinten, men da han fandt mig en anden fyr, jeg ikke var interesseret i, sad ved siden af ​​mig og snakkede. Jeg blev sur og prøvede at finde ham tilbage. Jeg fandt ud af, at han havde lang øjenkontakt og smilede til ham. I labyrinten var der en meget let byge, hvor jeg gik, og mistede mit håndklæde. Han fulgte mig ind, og vi begyndte at skændes. I kabinen havde man glidecreme og kondomer, det var rent, men vi var begge våde og derfor var mantraerne glatte, de skulle ændre materialet eller mønsteret, så vi kan få et bedre greb. Vi startede i hvert fald vores forretning og havde det meget varmt. Jeg forventede at bunde, da han var meget høj, mens jeg er 1,75 m, men endte øverst. Til bunde er der steder med en douche for at være sikker på, at du er ren dernede. Da vi var færdige, gik vi i bad, nogle andre unge fyre, jeg havde talt med, var lidt kede af, at jeg ikke havde lavet noget med dem, men jeg er sikker på, at alle kan finde det sjovt der, og de vil ikke have problemer med at finde nogen. Mærkeligt nok talte jeg mest med den fyr, jeg lige har haft det sjovt i omklædningsrummet, da vi gik ud på samme tid. Vi kom ud en sidste gang, og gik så begge tilbage til vores sted.
R
Rydo

18 Nov 2019

God beliggenhed og godt sted

Jeg har været flere gange. Jeg kan godt lide saunaen, og beliggenheden er uovertruffen i det centrale London. Du kan gå på bestemte dage og tidspunkter, hvor du kan finde en masse mennesker til at spille og have det sjovt. Weekend nætter er det bedste, venligt personale, travlt og god atmosfære.
O
Ollie

7 Nov 2019

Fantastisk beliggenhed og personale

Perfekt beliggenhed, i en dejlig afsondret aftalt bag Oxford Street. Personale og sjov, venlig og.... Tja.... Smuk haha. Pladsen er så cool nu, at den er blevet renoveret og pletfri. Gymnastikfaciliteterne er perfekte til at få en god pumpe på, før du slår til.
D
D

2 Nov 2019

Besøger London

Tilbragte et par dage i London og besøgte Sweatbox. Fandt personalet venligt og hjælpsomt. Lidt svært at finde rundt til at starte med, men meget tilfreds med stedet. Havde en massage fra Juda, som var fantastisk, og jeg vil grundigt anbefale ham.
M
Marc

20-Oct-2019

Kedeligt / beskidt / farligt

Kedeligt/beskidt/prætentiøst/højsikkerhedsfængsel! Ja, det føles som om jeg kom ind i højsikkerhedsfængsel CCTV, kontrolrum, ikke vende tilbage til skabene politik, ingen alkohol sælges, metalbarrierer for adgang nedenunder, "vis mig dit håndklæde" osv.. (de beder mig endda om at vis dem mine negle). Personalet er overhovedet ikke venligt, de giver dig ikke retninger eller instruktioner, specielt når de fortalte dem, at det var min første gang, siden de genåbner det. Beskidt og meget glat især trapper, glidecreme og kondomer på gulvet, hvilket gør det meget farligt og meget nemt at falde! Ingen tegn på, hvor områderne er, eller hvor jeg skal gå hen, jeg forvildede mig to-tre gange efter at kigge efter toiletterne, og da jeg fandt det, var de "ude af drift". Båsene små/beskidte/ildelugtende/våde, det samme for legeområdet. Konceptet er okay moderne/industrielt, men de har fået det helt galt med designet. Vil bestemt ikke gå tilbage eller anbefale det. Farvel svedkasse (jeg kommer til at savne den gamle lørdags skumfest, lidt beskidt men sjovt)
J
J

19-Oct-2019

Ødelagt af renoveringen

Så skuffet over renoveringen. Dette sted plejede at være så sjovt. Før det blev gjort, var der altid travlt. Den trængte til arbejde, men den havde sin charme. Jeg var der i går, og den var død. Det føltes som om, de var mere personale end kunder. Der plejede at være travlt en fredag ​​eftermiddag efter arbejde, ikke længere. Det føles som om ejerens hovedovervejelse i renoveringen var: hvordan stopper vi kunder med at tage stoffer? Resultatet er et totalt konstrueret indgangssystem, der føles som lufthavnssikkerhed. Det er forvirrende og uindbydende. Der er ikke rigtig et rart sted at slappe af nu. I hvert fald i lufthavne har de gode siddepladser. Sammenlign dette med andre saunaer i europæiske hovedstæder, og der er ingen sammenligning. De har brugt mange penge på ombygningen, og resultatet er en sauna, som ingen vil gå til. Sådan en skam og spild af en mulighed. De tog en god sauna og ødelagde den. Ejerne har naturligvis ingen idé om, hvad der gør en god sauna og har spildt deres penge.
C
Chris

6-Oct-2019

Bør aldrig have været renoveret

Det var en fantastisk sauna før renoveringen. Bare at gå ind er som at gå gennem sikkerhedskontrollen i en lufthavn. 1. kontrol smid dine værdigenstande, 2. en anden nøgle til et skab i bur, 3. nøgleudskiftning i baren for en håndbrik, der kan stryge gennem portene til saunaen. Dette tager evigheder. Ikke nødvendigt, og for de nervøse fyre vil dette få dig til at blive hjemme. Saunaen er alt for forvirrende med en jacuzzi i baren. Det værste er at tjekke din telefon, du skal bytte en anden nøgle. Siden renoveringen er det sikkert mere støjsvagt, så nu besøger jeg pleasuredrome.
F
Fabree

30-Sep-2019

Ikke et besøg værd

Besøgt i dag, siden det blev renoveret. Jeg er enig med nogle anmeldere. Værre end før. Systemet er som at stå i kø til en immigrationstjeneste. Meget langsom modtagelse. Du er nødt til at betale, efterlade værdigenstande i en kasse (godt) og derefter givet nøglen til et meget overfyldt gennemsigtigt bur. Når du er låst, skal du tjekke ind for at få endnu et armbånd til saunaen. Du kan ikke gå tilbage til dine ting (du skal muligvis betale, jeg er ikke sikker). Hytterne er så dårlige end før som en billig container. Overalt er det vådt og glat. En sundhedsfare. Mørkt rum er meget lille og ikke egnet til formålet. Masser af godt oplyst område med gardiner, som ingen bruger. Gad ikke gå til damp eller pool. På vej ud endnu en lang kø. Hvis du bliver liderlig, kom du ud og følte dig forfærdelig. Ikke det værd, medmindre du er turist.
M
Matt

17 Aug 2019

Brilliant

Jeg har været i et par saunaer op og ned i England, dette var uden tvivl den bedste saunaoplevelse, jeg har haft i Storbritannien. Det er alle de små ting på dette sted, der hænger sammen, det er utroligt, selv for en sauna, saunakrydstogtsområdet, hvor jeg gætter på navnet kommer fra, er fantastisk, bruserne virkede, hvilket er virkelig imponerende for en britisk sauna, Jeg gik sent på en torsdag aften, og klientellet var ikke gammelt, men var ikke ungt, alle var lidt løse på det tidspunkt, og der var nogen og noget for enhver smag, personalet var venligt og rart, layoutet af alt fungerer virkelig Nå, det øverste niveau og skabene er virkelig pæne og ser ret seje ud, selvom jeg vil sige, at "sengeområdet" i kælderen er lidt uinspireret. Ulemperne er håndklæderne, de virker ikke rigtig, det er vel sådan, at når du tager dem i saunaen, bliver de ikke gennemblødte, men jeg kan ikke rigtig lide den måde, de føles på.
P
Peter

15 Aug 2019

Steril metallisk forkølelse

Sweatbox efter renoveringen er i top, men indretningen, designet og opsætningen er 1970'erne, bedst defineret som kold, metallisk og elendig. Ja, det er rent. Ja, dets personale er høfligt og professionelt. Ja, beliggenheden er perfekt. Alligevel er det ikke et hyggeligt sted. Det tilbyder ikke en varm og behagelig atmosfære. Dens opsætning er usammenhængende. Tv'et og "baren" er en del af receptionen. TV-programmer er de typiske haltende homoseksuelle stereotype programmer. De gamle tv'er, der viser voksenfilm på gangene, er forsvundet. Hvis voksenfilm ikke længere er muligt, så sæt nogle tv-apparater på og vis klip eller noget. Bring noget liv til korridorerne og konturerne. Det er trist, at stedet er blevet forbedret ud fra et logistisk og hygiejnisk perspektiv, men alligevel mangler det flashen og handlingen, essentielle ingredienser, som en homoseksuel person leder efter i en sauna.
C
Carlo

24-Jul-2019

nyrenoveret !!! ????

Jeg har boet i London i næsten et årti, denne sauna trængte virkelig til en renovering, den blev udført fra sidste år, men efter min mening var resultaterne værre end før. De forsøgte at give et moderne udseende, der kunne være godt, dog fra den første uge efter den forventede genåbning, mange fejl i vandafledning, i dampsaunaen, der også fungerer som cruising, blev vandet oversvømmet på gulvet; i den anden kælder, kunne du mærke, at der er under en regn, for inde i hytter og herlighedshuller falder vandet konstant, hvilket var et mareridt for brugerne. For nogle måneder siden lukkede de bruseområdet for reparationsarbejder, det var ok, fordi der er andre brusere i den anden kælder; faktisk lukkede de dampområdet for reparationsarbejder igen, hvilket efterlod et lille sted til brugerne. Men indgangspriserne er de samme, og brugerne nyder ikke faciliteterne 100 %, dette spørgsmål bør nævnes i receptionen og tilbyde en rabat for generne. Det er en skam, at resultaterne ikke var tilfredsstillende for brugerne efter at have foretaget en stor investering i renovering. Personaleteamet er bedre end før, nu er de nye arbejdere, meget venlige og høflige.
G
Gary

12-Jul-2019

God afslapning i London

Rigtig god sauna faktisk. Rummelig og ren nok. Personalet super venligt og rengøringsarbejde foregår hele tiden. Bare branddørene er lidt forvirrende for nye mennesker. Masser af hotte fyre og handlinger. Jeg tror halvdelen 20-35 og den anden halvdel ældre.
D
Dave

7-Jul-2019

claustrophic

Jeg kan se, hvorfor de kalder det svedkasse. Luften er ubehagelig varm derinde. Hele stedet føles klaustrofobisk og indelukket. Cain'erne er de mindste, jeg har set i en sauna. Sikkerhedssystemet er lidt i overkanten, hvilket bidrager til følelsen af ​​at komme ind i en eller anden mærkelig verden, som du ikke kan flygte fra. Undskyld at lyde negativ. Masser af varme fyre der btw.
L
Latapi

24-Jun-2019

Dejlig, venlig, menneskemængde

Størrelsen på stedet er medium stor. Jeg deltog flere gange under et måned langt besøg i London. Hver gang jeg deltog, var det ret travlt, stort udvalg af fyre i alle størrelser og aldre. Første sal har jacuzzi og et fitnesscenter. Det har en sauna i -1 sal. Det har flere værelser, så du kan gå rundt eller bare slappe af. Hvis du ikke kan lide, hvad du ser, kan du bare gå til et andet rum, hvilket nogle gange sætter pris på det. Jeg må sige, at et af de dybere rum havde en tendens til at lugte af urin, men så længe du ikke var der, var det væk. Men generelt er stedet moderne og rent. Der er nogle cruising-kahytter i -2 etage samt nogle mørke værelser, fetichrum og brusere. Der er nok til at finde en tom, når du har brug for den. Glidecreme og kondomer overalt, hvilket også er rart. Personalet var super venligt hele tiden, og de forsøger at undgå stofforbrug, hvilket jeg også sætter pris på. De har hårtørrere i skabene.
J
Joe

19-Jun-2019

Renovering ikke gjort godt

Jeg gik sidste søndag, bad om at lægge værdigenstande i en kasse i receptionen, hvilket jeg gætte er godt i betragtning af, at du lægger resten i et bur, som var udsat og ikke følte sig sikker. Jeg forstår det ikke, hvorfor kan de ikke bare have et ordentligt skab. Priserne er gode i forhold til andre London Sauna med passet. Så starter forvirringen, du skal give nøgle ind, til gengæld for et armbånd, så går du gennem en drejelåge. Dette skal du gøre hele tiden, hvis du kommer ud igen. Så har du ikke adgang til dine ejendele, før du tager afsted. Så hvis du har planer og har brug for at blive kontaktet af nogen, glem det. Det var varmt og fugtigt, som det altid har været før renoveringen. Ingen flip flops, som det er normalt i Storbritannien, men det var beskidt, og ingen gør rent. en etage nede har du et dampbad, som er smalt og klaustrofobisk. Kun én person kan passere ad gangen og dets totale kaos. Brusere på denne etage fungerer ikke og fliser mangler fra dampbadsbænkområdet. Nedenunder bliver det endnu værre, små ophængte hytter, snavsede, da ingen gjorde rent, begrænsede brusere for mængden af ​​mennesker og igen meget varmt og fugtigt, dårlig ventilation og det lugtede muggent og muggent. En labyrint af forvirring og dør åben dør lukke scenario. Sandsynligvis en brandfarlig forholdsregel. Det ville have været nemmere at designe et mere åbent område i stedet for så smalle gange. Jeg købte et 48 timers kort, men smed det væk for anden dag. Går aldrig tilbage igen. De annoncerer, at der efter den 17. maj er Dean Street tilstede for seksuel sundhedsscreening og råder dig til at ringe for at tjekke. Efter flere forsøg på at ringe, kom jeg til sidst igennem, og den fyr, jeg talte med, vidste ikke, hvad Dean Street var, og svarede så nej, de kommer ikke her mere. Det er en skam, da jeg virkelig nød dette sted og håbede med så mange penge brugt, at det ville være den bedste sauna i London.
L
Leo

10-Jun-2019

Skuffet

Først ved ankomsten var personalet i receptionen søde og venlige. Jeg kunne ikke lide at skulle lægge min telefon i en boks og gå i receptionen. Skabene er bare små bure, det føltes ikke meget spare at efterlade noget værdifuldt der. De giver dig ikke en flipflop at gå rundt. Nedenunder toiletter og brusebad område lugtede meget dårligt. Jeg kunne ikke se nogen rengøring foregår hele natten. i kælderen en masse udsivning af vand, der falder selv inde i kabinerne fra loftet. Jeg hadede at gå barfodet i så meget snavset. Shower gels var alle tomme, og det var bare flasker smidt på gulvet. Gymnastiksalen var lukket. Jeg kommer ikke tilbage!
J
Jake

1-Jun-2019

Stor oplevelse

Personalet var meget imødekommende og super venlige. Dejligt afslapningsområde. Det var varmt at sejle i damplabyrinten. Fremragende for ekshibitionister ;)
P
Peter J (56 yr old)

29-May-2019

Gode ​​faciliteter, men kælderen er gennemblødt fra lækager

Fuld på check-in processen, ret kompleks og forvirrende. Store enorme faciliteter, men kælderområdet, hvor sengebåsene, herlighedshullerne, slyngen, det lille mørke område var vådt af lækager ovenover. Gulve våde, alle papirhåndklæderuller var gennemblødt våde. Vi gik 3 dage i træk, hit og miss for action. Travlt sted. Stor værdi for en 48-timers eller 7-dages adgangskort.
H
Harry

20-Jan-2019

Virgin

Lyder så varmt! Har aldrig været, men ville gerne.
D
Dieter

4-Sep-2019

schweizisk.

Go for it - jeg er der i oktober ;-)))
N
Nick

21-Oct-2018

Kan lige så godt være gået hjem til Putney

Var der for et stykke tid siden og besluttede bagefter, at jeg ikke skulle have generet. Næppe nogen der, uhøfligt personale, ikke et godt miljø.
D
Dave

16 Aug 2018

Frygtelig oplevelse

Et besøg her viste sig at være en forfærdelig måde at behandle en homoseksuel mand på et homoseksuelt mødested. Især når ejeren i interview har udtalt, at han vil være med til at løse ensomhedsepidemien og skabe en sikker havn. Vrøvl! Jeg har medlemskab (så de har mine oplysninger registreret), men jeg måtte udholde den mest forfærdelige personlige eftersøgning ved indgangen til omklædningsrummet. I fuld blik for alle. Det er nedværdigende. Udsmideren var modbydelig og uhøflig. Han gøede ad mig to gange for at tømme mine lommer, som om jeg var døv. Hans fingre og næse var i absolut hver eneste lille genstand fra min taske, som blev tømt hen over et lille bord. Han konfiskerede straks min tomme vandflaske, som om det var hans ret. Det er min ejendom! Vis lidt respekt! Jeg bar også medicin, så himlen ved, hvad der ville være sket, hvis han havde fundet det. Han insisterede på, at jeg puttede mine øjendråber i, der og da. Jeg forklarede, at jeg ikke ville. Han var så på sin radio med det samme for at meddele, hvad der var sket i receptionen. Det var den koldeste af forsendelser, som om jeg var den laveste af de lave. På denne måde blev jeg brutalt pakket af: mine personlige ejendele sammen med mit forstand i opløsning. Bare forfærdeligt. Det var en rystende prøvelse. Det var et personligt overfald. Jeg følte mig intet andet end traumatiseret. Det ville vise sig at være en foruroligende oplevelse for alle, der ønsker at komme på et diskret besøg i en spa. Da jeg modtog mit kort, spurgte jeg ved skrivebordet, om jeg virkelig ville være så dum at medbringe ulovlige stoffer med mine oplysninger i arkivet. Fyren ved skrivebordet ville kun blive ved med at gentage "Alle bliver eftersøgt!" ganske nonchalant, som om han ikke havde en omsorg, mindst af alt for mit velfærd. Hvorfor skulle han det, kan du spørge. Det var tydeligt, hvor ked af det jeg var. Hvor hårdt kan man blive. Der var ingen spor af empati. Ingen forståelse. Ingen undskyldning. Ikke noget. Ingen bevidsthed om, at det var en betalende klient, endsige et menneske, at vise bekymring for. Jeg husker, et par måneder tidligere, da en anden medarbejder forsøgte at skubbe mig ud af vejen, mens jeg gik op ad trappen. Han så forbløffet ud, da jeg ikke ville tillade det. Har personalet her, endsige den skandaløst aggressive udsmider, nogen kundeserviceuddannelse? De har ingen viden om medfølende kommunikation. Den pågældende aften gik jeg videre til en anden spa i stedet. Jeg fik adgang uden problemer. Jeg nød en rolig og afslappende aften og fik en ny ven. Deres taskecheck var hurtig og passende. Jeg blev behandlet med venlighed, høflighed – og frem for alt RESPEKT. Deres personale var varme og venlige og vidste, hvordan de skulle behandle deres besøgende. Min vurdering her afspejler, at jeg ikke fik brugt nogen af ​​faciliteterne. Renlighedsvurderingen er i overensstemmelse med tidligere erfaringer i konsensus med andre anmeldere. Måske vil tingene ændre sig med ombygningen. Kan du dog ændre folks holdninger? Attitude er for mig ikke et godt ord på homoscenen.
M
Mike

10-Jul-2018

Kan blive ramt og savnet

Jeg har været i Sweatbox et par gange nu, og som det går, er det ikke den værste sauna i Storbritannien...men jeg synes, at den hype, der følger med, er uberettiget. Jeg er klar over, at et par britiske homoseksuelle pornoproducenter lavede film der og brugte navnet til at booste lidt reklame, da Sweatbox åbnede. Godt for dem! Når alt kommer til alt, lad os se det i øjnene, er det kun en lille procentdel af homoseksuelle fyre, der går i sauna bare for en jacuzzi og dampsession alene. Jeg vil sige, at jeg har været mindst 6 gange det seneste år. De store fordele er beliggenheden til det centrale London & Soho, og det faktum, at det har et fuldt udstyret fitnesscenter. Jeg kan godt lide en god træning, og det er rart at få et testosteron-boost efter træning, og en god 'pumpe', før du har en session. Forvent dog ikke David Lloyd-faciliteter, og vandfontænen fungerer ikke altid, det kunne godt gøre med en oprydning og omorganisering, men det er et brugbart og brugbart fitnesscenter. Personalet på døren er normalt venligt, men nogle gange travlt, så du skal vente på et håndklæde, du får, er ret vrøvl. Det bliver meget hurtigt vådt, men personalet virker glade nok til at skifte et vådt håndklæde til et tørt, hvis du tager det ovenpå. Skabe er lidt for små. Jeg ved, at der er et problem med, at 24 timers saunaer bliver brugt som hotelværelser eller improviseret hjemløse krisecentre, men hvis jeg har en rygsæk med omklædning til træningscenteret, er det meget hårdt at få det hele ind. Næste etage nede er 'wellness'-området med en 10-mands jacuzzi (men kunne sagtens passe til flere), bænktørrerum, varmt tørrum i hjørnet, dampbad, brusere og en slags labyrint (ikke sikker på, hvad meningen med dette rum er) er. Det har et hjørneområde, men er for det meste bare et tomt, svagt oplyst rum). Brusere er ikke stor. Normalt enten dryppende eller svage, med koldt til lunkent vand. Kun 6 brusehoveder, og hvis der er travlt, kan fyre, der venter på at gå i bad, tilstoppe området. Jacuzzi kan nogle gange være overkloreret. Ikke et godt tegn. Nogle gange har jeg følt 'grit' i bunden af ​​jacuzzien, men vandet har normalt den rigtige temperatur. Jeg gætter på, at dette er lidt subjektivt, men dampbadene er alt for varme, især den lille i hjørnet. Der kan være sporadiske udbrud af seksuel aktivitet her, men uden en bedre regulering af temperatur eller faciliteter til, at fyre kan holde sig hydrerede, er jeg overrasket over, at der ikke har været flere ulykker. Det våde dampbad er særligt bemærkelsesværdigt. Den har bænke på begge sider og et mørkt område bagpå. Det er næsten altid tåget og glat, og ve dig, hvis du sidder det forkerte sted, da et vindstød af varm damp, der kommer nede fra bænkene, sandsynligvis vil forårsage 3. grads forbrændinger. Laveste etage er 'legeområdet' med en chill-out lounge. Faciliteterne er igen praktiske. Der er, hvad der ser ud til at være en spejlsal, et område med et par sengebåse med sejl og et stort åbent aflukkeområde, et lille labyrintområde med aflåselige aflukker og et mørkt rum. Der plejede at være et lille filmrum, der viste porno, men det ser ud til at være lukket nu. - Pas på de ujævne gulvhøjder og trin. Jeg har stukket min tå flere gange rundt i dette område! Hvad angår aktiviteter, som med enhver sauna, afhænger det af tidspunktet for besøget, og hvor travlt det er. Jeg synes, dette sted har en ret anstændig blanding på en god dag. Hvad angår handling, kan det igen variere. Jeg har været her og haft et par famler fra nogle få mennesker, men kedede mig lidt og gik videre, men jeg har været i nogle meget frække spontane gruppesessioner & orgier med nogle rigtig fit liderlige fyre! Problemet er, at der stadig ikke er nogen konsistens eller mønster. Du kan have en meget kedelig fredag/lørdag aften eller en fantastisk sjov tirsdag eftermiddag. Du ved bare ikke, hvad (eller hvem) du får. Loungeområdet er ok, men normalt ubemandet. Det ser også ud til at være det eneste sted, man kan få kondomer fra, hvis humøret slår til. Tv viser normalt tarvelige lejrshows, amerikanske sit-coms og realityprogrammer osv. Samlet set er stedet godt. Det er ikke fantastisk, men det er ikke så polariserende dårligt, som anmeldelserne siger. Der synes at være en indvending mod at blive visiteret en gang indenfor. Jeg har aldrig haft problemer med at blive søgt nogen steder, da jeg ikke har noget at skjule.
A
Anon

2-Jun-2018

God tid

Gik i torsdags (31/05/18) var en fantastisk tid virkelig attraktive fyre hele vejen igennem. Dejlig fungerende jacuzzi ved en anstændig varme, god boblende. Der er et stående dampbad og et til at sidde ned begge ved dejlige temperaturer. Saunaområdet var lidt lille for at være ærlig, men igen god temperatur. Cruising området var store masser af værelser til privat sjov, herlighed hul område, slynge område, tilfældigt spejl værelse. Gratis kondomer og glidecreme i baren vil hellere have det overalt. For under 25 år betaler du et depositum på £10, men du får dette tilbage i slutningen mandag og torsdag. Alt i alt havde en stor tid; ville gå igen. Ingen var nøjeregnende eller fulgte mig overhovedet, nogen jeg egentlig ikke havde lyst til at være sammen med sagde jeg bare nej tak til, og de var rolige.
P
Paul

2-May-2018

Brug for flere mørke rum

Jeg har været flere gange i denne sauna, og som en flot moden fyr (51) har jeg haft meget gode tider, gode besøg og kedelige. Stedet kunne bestemt være meget bedre. Ledere skal på udflugt til Tyskland og tjekke kvaliteten af ​​gay saunaer der. Mange mennesker siger, at stedet for fuld af holdning. Jeg vil ikke sige meget mere end noget andet sted, og du skal respektere, at ikke alle vil kunne lide dig. En lille smule mere mørke rum vil hjælpe folk til at slappe af og bare have det sjovt. Det nuværende layout hjælper ikke. Folk bliver ved med at betale, så ændringer kommer ikke til at ske med det første.
R
Rikard

12-Apr-2018

Frisket

Uvenligt personale. Efter at du har betalt din entré, der ikke giver dig noget undtagen to håndklæder, går du ned ad trappen for at blive frisket af en uvenlig person foran alle i omklædningsrummet. Når du fortæller ham, at det er ret ualmindeligt at blive visiteret efter du har betalt, fortæller han dybest set, at du ikke overholder det. Jeg har aldrig følt mig så dårligt behandlet i en sauna som denne.
G
George

15-Apr-2018

Ja vidne til det også

Jeg så det ske, og det er ikke acceptabelt at gennemsøge dine kunder, efter at du har betalt og inde. Jeg boykotte Sweatbox Sauna!
J
J

15-Mar-2018

Brug for en renovering

Stedet er mørkt, beskidt, scruffy og trænger til en dyb rengøring og renovering. Ja, det er i det centrale London? Som altid med saunaer betaler du dine penge....du tager dit valg.....men jøsses gør det i det mindste til en god oplevelse for homoseksuelle fyre...dem med de anstændige attituder alligevel.
A
Alex

13-Feb-2018

Sjov på en god nat

Som enhver sauna handler det om, hvem der tilfældigvis er i om natten. Lørdag aften var sjov, men søndagens publikum var ikke så godt. Det er et godt miljø at lege i (selvom hytterne er lidt små), og jeg kunne godt lide den dejligt duftende damp i saunaen. Stor værdi, hvis du kan gå i 2 nætter.
W
William

14-Jan-2018

Ikke det bedste i London

Denne sauna er bestemt ikke den bedste i London, den er rodet og snavset, toiletterne trænger hårdt til renovering ligesom hele etablissementet. Ujævne gulve, grottede hytter og faciliteter. Jeg tvivler på, at det er blevet renset under de skridsikre måtter, siden det åbnede. Ved ankomsten bliver du rundsøgt af en gnaven mono stavelse sikkerhedsvagt, som følte det nødvendigt selv at åbne min pung og tjekke mine kreditkort. Et utilstrækkeligt lille håndklæde, der er ubrugeligt at tørre af, når først man har brugt faciliteterne.
J
Jack

29 Dec 2017

Fantastisk sauna

Gik med en ven, da vi begge var færdige med arbejdet en nat, og havde til hensigt at tage dertil i et par timer. I kø for at komme ind i omklædningsrummet var det så travlt, en rigtig blanding af forskellige fyre fra bjørnetyper til unge muskel-twinks. Imponeret over rækken af ​​faciliteter og renlighedsniveau - ikke sikker på, om vi lige har fået en god dag, men ville bestemt tage tilbage til London bare for en tur her igen. Har ikke prøvet fitnesscenteret, og som fitnessgænger tror jeg ikke, at jeg kunne tænke mig sådanne grundlæggende faciliteter, men det er vel værd at prøve.
C
Carlo

17 Dec 2017

Ikke godt

Det er ikke den bedste gay sauna i London, anlægget er fordi dets beliggenhed er i Soho, tæt på alle butikker, meget centralt, problemet er indeni, hver gang det går værst med gammel infrastruktur, lugter forfærdeligt, at personalet gør op med deodorant, skabene er gamle, bruseområdet er forfærdeligt, det trænger til en opgradering, det er attraktivt, fordi de har tilbud på 24 og 48 timer, nogle gange er personalet i receptionen uhøfligt, for at være ærlig, der er bedre saunaer i London end Sweatbox sauna.
J
Julius

4 Dec 2017

Min FAVE i London!

Sweatbox er min favorit ud af 4 saunaer, jeg besøgte i London, den travleste! Selvom det ikke har de bedste faciliteter, men de mennesker, der kommer, er for det meste unge og sexede, hvilket det meste af tiden er mit problem, fordi de ikke er til mig, LOL! Deres 24 og 48 timers adgang er også meget nyttig. Som turist kan du have det sjovt, øl, dans, musik og igen mere sjov på én dag (i SOHO). Sikkerheden er stram, ikke et problem rent forståeligt. Fredag ​​aften, mens de stod i køen, stoppede de 2 fyre i at komme ind for at medbringe noget, der ikke var tilladt, og sikkerhedspersonalet fandt det i deres pung. De tillod mig ikke også at komme ind tidligt om lørdagen, fordi jeg er fuld, hvilket er velsignet, fordi jeg besvimede. Tænk, hvis det sker for mig inde i saunaen og ikke på mit hotelværelse. Jeg vil gerne rose deres sikkerhedspersonale, især den sorte fyr for hans kundeservice, der er over al forventning. Ciao!
L
Latino4

2 Dec 2017

Sweatbox OP Ur SPIL

Jeg har været flere gange, jeg kan godt lide saunaen og beliggenheden er uovertruffen i det centrale London. Du kan gå på bestemte dage og tidspunkter, hvor du kan finde en masse mennesker til at spille og kneppe der. Husk, at denne sauna er åben hele tiden, og du kan ikke forvente, at personalet arbejder som myrer, der renser hver en smule sperm, der er. Det er bare umuligt. Under alle omstændigheder bør lederen være streng og vedligeholde denne sauna, holdt til en høj standard, da vi har besøgende fra hele kloden. Hvis du kommer til London, og du vil i sauna, giver jeg dig mit råd: - Pleasuredome (UDGANGEN AF UGEN) (EFTER ARBEJDSTIDER) (rene, pæne lokaler, pool, ikke særlig liderlig, bare for at slappe af) - Vogne Vauxhall (fredag ​​eller lørdag efter kl. 2) (Du kan blive meget varme fyre) - Stalden (Kun på JAMIEHP PARTY) (På privat fest kan du gå for sjov og slappe af, det betaler sig) - Sweatbox (lørdag eller mandag travleste dage) (lørdag) du kan have det sjovt med besøgende og mandag travlt med under 25 år, du kan meget)
M
Mike

30 Nov 2017

Intensiv søgning

Jeg gik der en gang, og jeg vil aldrig gå igen til dette sted i mit liv! Faciliteterne er virkelig snavsede, og der siver vand fra taget i kælderen, hvor de fleste mennesker befinder sig. Forfærdeligt! En lugt gennemsyrer hvert eneste hjørne til det punkt, jeg næsten ikke kunne trække vejret. Vandlækagen er ved siden af ​​de elektriske kabler ved loftet (dvs. lys osv.) Personalet er også meget uhøfligt og aggressivt, når du prøver at tale med dem eller bede om en forespørgsel. Den mest forfærdelige intensive sikkerhedssøgning (heller ikke bare en check), jeg nogensinde har været ude i i hele mit liv. Meget mere detaljeret sikkerhedstjek end i nogen lufthavn i verden!!! Absolut latterliggørelse for en sauna. Det er ikke WH, det er bare en sauna! Hvis du ikke ønsker at blive tjekket i alle dele af din krop af personalet, og hvis du ikke vil have, at selv dine tegnebøger bliver åbnet overalt og kigget - undgå venligst at gå til dette sted. De tjekker endda kunders tasker og konfiskerer vandflasker.
T
TGE

1 Dec 2017

Hvorfor du blev kontrolleret.

Vi kan ikke udtale os om din specifikke oplevelse, men det er vigtigt at påpege, at mange London saunaer nu udfører detaljerede sikkerhedstjek af alle kunder. Der er sket en række yderst alvorlige hændelser, hvor kunder tog stoffer i en sauna. Et særligt farligt stof, GHB, er vandlignende væske, der kunne smugles ind i saunaer i vandflasker. Uden at tage ekstra sikkerhedsforanstaltninger løber disse saunaer en meget reel risiko for at blive lukket af myndighederne. Vi foreslår ikke, at du ville være involveret i denne form for aktivitet, men blot at præcisere, hvorfor du blev udsat for kontrollen.
S
Stu

28 Nov 2017

Folk skaber stedet

Jeg har været flere gange på ture til London, altid i løbet af dagen. Generelt sker der ikke meget action - hvis nogen begynder at spille i dampbadet, samles der hurtigt en flok. Generelt er faciliteterne fine, kunne være bedre, men brugbare. Personalet er ikke fantastisk, og ser ud til at være mistænksom over for folk generelt. Jeg har været så heldig at have et par fantastiske møder der, men andre gange er jeg kommet utilfreds.
R
Rod

26-Oct-2017

God i dele

Jeg har været. Placeringen er uovertruffen, og der er nogle flinke fyre der. Du betaler for 24 timers adgang, hvilket betyder, at du kan gå der i et par timer, derefter gå til et show, og så se igen bagefter, alt sammen for én entré. Bruserne er sjove, ligesom nogle af de private og spejlede områder. Kondomer og glidecreme er fri fra barområdet. Ulemperne er, at stedet lugter her og der, især dampbadene, mens de to saunahytter bare er laset. "Håndklæderne" er egentlig bare klude, du vikler rundt om og ikke særlig sexede, attraktive eller praktiske. Sikkerheden om natten er tung. Der er ingen siddepladser på toiletterne. Jeg ville ikke udelukke at gå igen, men planlægger at prøve alle de andre London-saunaer, før jeg besøger denne igen.
L
Luis

24 Aug 2017

Beskidt og stinkende

Min partner og jeg var på ferie i London fra 3. til 10. juli 2017. Var den værste oplevelse i en sauna. Det sted er den mest beskidte sauna i London, alle områder var stinkende, masser af fugt.
N
Neil

29-Jul-2017

Svedkassen er forfærdelig

Sweatbox er virkelig et forfærdeligt sted. Personalet er så uhøfligt og næppe anerkender dig i receptionen. Jeg har været to gange nu på en weekend, og ved begge lejligheder var den død, sikkert omkring 15 fyre. Hvis du nogensinde har været i en sauna i Europa, vil du tro, at dette sted er en joke. Overhovedet ikke godt.
B
Billi

25-Jul-2017

Personalet har brug for uddannelse

Jeg fik en ubehagelig hilsen. Medarbejderen fik mistanke om, at jeg var fuld. Hvis han havde været engelsk som modersmål, ville han have indset, at jeg var en nordamerikaner, der forsøgte at finde ud af menuen med muligheder, og han forvekslede min træthed (jetlag) for beruselse og afviste mig ved døren. Jeg har aldrig været mere ædru.
P
Paul

21-Jul-2017

Fortsæt

På trods af forbuddet mod poppers, og at de fleste fyre fik en masse attitude, er det stadig den bedste sauna i byen. Hvis du er lokal, vil du sandsynligvis finde ud af den bedste dag og time for dig. Jeg har altid haft det sjovt, og jeg vender tilbage igen. 24-timers-passet er praktisk til en sen første dag og et tidligt gensyn dagen efter. Du skal tage afsted før dit indgangstidspunkt den første dag. Retfærdig
R
Robert

30-Jun-2017

Det bedste sted at møde unge fyre

Dette er kun én sauna i London, hvor du kan møde unge og søde fyre om mandagen eller torsdagen, andre dage er ikke så travle. Gå ikke i spabad, beskidt, det samme som sauna og dampbad, tag dine hjemmesko.
J
Jack

13-Jun-2017

Fantastisk aften

22 år gammel, så da det er gratis på en mandag kan jeg ikke klage! Virkelig travlt og blandet alder og race, var så chokeret over, hvor nemt det var at gå fra at gå rundt til et minut senere at have action med det største værktøj, jeg nogensinde har set! Ikke for sjov, jeg kæmpede i dagevis. Det er det perfekte sted!
R
Ronnie

31-May-2017

Ikke det værd

Gik lørdag den 27. maj kl. 10, ikke så mange mennesker (ca. 30). Alle var ældre end 25, og nogle stod bare rundt. Derefter, gik den 29. maj, en helligdag og mandage er gratis for under 25. Troede ville have flere cuties .... flere mennesker end lørdag (ca. 50), men absolut ikke overfyldt.
M
Mark

14-May-2017

Gode ​​tider

Har været et par gange i Sweatbox og altid fundet noget sjovt. Jeg er en større bjørn type midaldrende fyr, så bliv ignoreret af nogle, hvis han krop smuk, men altid ender med at tilslutte. Anden gang, jeg gik, havde jeg en fantastisk tre-vejs med en fyr, jeg havde chattet med i fitnesscentret, og endte med at slutte sig til ham og en meget varm fyr. Mit seneste besøg havde jeg det sjovt med en sød fyr fra Abu Dhabi, og vi udvekslede numre, og han kom tilbage til mit hotel for mere sjov senere. Jeg prøver altid at komme på besøg, når jeg er i London, og 48-timers-passet er god værdi, hvis Jeg er der i et par dage, især da jeg alligevel ville betale for et motionscenter, da gymnastiksalen er meget god.
8
8--

23-Apr-2017

Det er bare meh

De ser ud til at være den bedste homoseksuelle sauna i London, men i virkeligheden er det bare meh. Der er ofte brugte kondomer og flasker glidecreme på gulvet, som du træder på. Der er også ofte en muggen lugt, det kunne gøre med en dyb rengøring. Faciliteterne er i det mindste okay. Det er dog fyldt med ældre mennesker, midaldrende og opefter, og det er meget sjældent, man finder et ungt menneske.
A
Adam

20-Mar-2017

Kun placering

Taget i betragtning fantastiske saunaer i Berlin, Paris, Wien eller endda Budapest, er dette sandsynligvis den værste gay sauna i Europa. Hvilket virkelig er en skam, fordi London er europæisk homoseksuel metropol, og resten af ​​saunaerne i byen er ikke meget bedre. Ejere af dette sted udnytter åbenbart dets beliggenhed og er uvillige til at investere i renovering. (især dårlig vittighed af dette sted er såkaldt "jacuzzi") Ligegyldigt hvor længe du vil skrubbe eller rense, er stedet bare overudnyttet og gammelt. Og du kan helt sikkert se og lugte det, når du først er der! Vil ikke anbefale til nogen, der er alt for hygiejnefølsomme. Hvis det er din første homoseksuelle saunaoplevelse, kan dette slå dig fra for resten af ​​dit liv! Ikke desto mindre er dette sted stadig ret populært på grund af dets beliggenhed, og du kan møde nogle virkelig søde fyre der. Så hvis du er eventyrlysten nok, så gør dig klar, og du kan have det rigtig sjovt! ;)
P
Peter

17-Mar-2017

24-timers billetproblem

Klientellet er over 50'erne, og det bliver ikke mere travlt end 20 eller 30 personer. Betalt for en 24 timers billet. Kom tilbage et par timer senere, og personalet sagde, at de ikke havde nogen optegnelser at tjekke. Jeg skulle åbenbart have fået et kort for at komme ind igen, hvilket jeg ikke havde og ikke blev informeret om. De sigtede mig igen.
2
2dor

25-Feb-2017

Dejligt til sjov, gymnastiksal og genopdag dig selv

Ikke det reneste sted, men en masse smukke drenge. Generelt kom folk her for at handle, og du kan have en masse action, hvis du vil. I baren analyserede jeg en brasiliansk fyr fra personalet og hans enkelhed, oprigtighed tiltrækker mig meget. Jeg finder ham den bedste fyr i denne sauna for hans generelle attitude, skuespil... og jeg beklager, at mine projekter i London er færdige. Han giver mig håbet om, at jeg når som helst kan finde nogen at elske, selvom mit akademiske matematikjob gør mig for travlt... Konklusion for mig er, at Sweatbox er et godt sted at slappe af, men også et sted, hvor du kan finde en kæreste. langsigtet. Måske er dette en dum anmeldelse (for en 30-årig mand)...men det er, hvad jeg føler.
K
Kj

28-Feb-2017

Kærlighed i en sauna?

Hej, folk finder kærligheden på slagmarker med blod og indvolde, så hvem siger, at de ikke kan finde kærligheden i en sauna? Tak for at være ærlig. K
P
Paul

28-Jan-2017

Jeg gik og jeg kunne godt lide det

Efter at have læst så mange anmeldelser om dette sted besluttede jeg at gå og se det selv. Jeg tror, ​​at en gay sauna, der løber så længe, ​​altid har set bedre dage. Men hvis du skal til et sted som dette, kan du ikke forvente at komme ind på et operationsrum. Det er bedst at gå og se det selv. Hvad der er rent eller snavset afhænger af, hvem der ser det. Jeg havde det meget sjovt selv... og jeg er bare en regulær moden fyr.
A
Andrew

13-Jan-2017

Meget kold sauna

Jeg gik der 3 gange om vinteren, området i hytterne er meget koldt, jeg tror, ​​der er ingen opvarmning der, jeg følte mig meget kold, og jeg talte med en af ​​personalet, men det ser ud til, at de er ligeglade.
J
John

25-Sep-2017

John

SAND...MEGET koldt...Jeg hader disse værelser.
J
Jan

3 Dec 2016

Dejligt sted men ildelugtende

Dejlig stor sauna, men på få områder kunne jeg virkelig [ikke lide] -dampbad overfor brusere og nogle hytter. Også nogle områder trænger til akut renovering. Jeg husker de første måneder, årene hvor de åbnede/det var meget bedre.
N
Nick

28 Nov 2016

Dårligt vedligeholdt

Beskidt sted, lugter dårligt, håndklæder, (hvis du kan kalde dem det, da de er mere som gulvklude), er næsten ubrugelige. Dårligt vedligeholdt. Jeg ville ikke gå tilbage.
b
benny

9 Nov 2016

ikke dårligt

Ikke alt for dårligt, men de mennesker der er ikke meget
D
David

4 Nov 2016

Ikke den bedste ....

Gik på en lørdag aften (min tredje gang i alt) og stedet, for at være ærlig, er et dump. Da der er nogle hotte fyre, der går her, men alt i alt trænger det til en stor makeover. Dampbad/sauna stinker absolut, og værelserne er små og af begrænset antal. Fik potentialet til at være fantastisk her på grund af beliggenheden, og dens placering er sandsynligvis den eneste grund til, at fyre går her. God service fra personalet dog.
J
James

31-Oct-2016

Fantastisk handling, men ikke mere

Jeg gik i saunaen ganske overbevist om, at det ville blive et pænt vedligeholdt sted, hvor jeg kan have det sjovt. Desværre var stedet ret beskidt, stinkende, saunaerne var små. Der er et akut behov for renovering. Der var kun 1 håndklæde... ikke nok. Gratis kondomer og smøremidler. Men de fleste af fyrene var unge og smukke. Jeg havde en fantastisk handling som aldrig før, så jeg kommer tilbage!
J
Jerry

22-Oct-2016

Stor London Sauna-oplevelse!

Jeg har gået til SweatBox i over fire år nu, hver gang jeg besøger London! Personalet har altid været så søde og venlige og behandlet mig med stor respekt. Den dag, jeg ankom til London, køber jeg altid et ugepas, så jeg kan komme og gå, som jeg vil. Jeg har mødt de sødeste mennesker fra hele verden på ferie som mig selv, såvel som lokale. Når du er venlig over for folk, opdager jeg, at folk er meget venlige over for dig der. Jeg joker ofte med personalet, at jeg er en af ​​de ældre kunder, men alle er stadig så søde og venlige! Jeg anbefaler dette stærkt, da en sjov og afslappende sauna Londothe-temaaftener er de bedste! Normalt travlt! Altid sjovt!
D
Dan

29 Aug 2016

Spild ikke din tid

Denne virksomhed har brug for et godt omdesign og investeringer. Beskidt gulv, ingen fliser kun beton, urinpletter på toiletterne. Layoutet og designet hjælper ikke generte fremmede med at etablere kontakter, tværtimod. Undgå for enhver pris!
G
Gavin

28 Aug 2016

Gavin

Jamen helt beskidt. Svedig ildelugtende håndklæder omklædningsrum stinker af sved, jacuzzi / strøg stort koldt bad beskidte kondomer under fødderne i jacuzzien og slimet sæde, selvom det siger ingen sex derinde. Private sengebåse måtte på gulvet ingen plads til at ligge ned beskidte fødder gå over det hele forventes at ligge godt jeg kan ikke. Dampbad sauna værelse var ok og varmt.
F
Feng

8 Aug 2016

Fantastisk sted at have det sjovt

Besøgende fra Australien. Har været der en torsdag. Der var ikke helt travlt, og det var skumfest der. Det var en fantastisk aften, og jeg får en ven der. Jeg tog 48 timer at gå ud. Det var godt. Da jeg kommer tilbage igen var det lørdag aften. Så mange mennesker omkring. Og nogle handlinger den aften. Godt sted at have det sjovt og nyde. Vil helt sikkert vende tilbage ved næste besøg
S
Sebastian

25-Jul-2016

SEBASTIAN SØGER desperat DAVID!

'Har været i denne dejlige sauna og mødt denne fyr David. Det var meningen, at vi skulle udveksle numre, men mistede lidt hinanden sidst på natten. Jeg håber, du læser dette og vil tage kontakt. Tak SWEATBOX!
C
Can

5-Jul-2016

Jeg kunne godt lide det

Den bedste saunaklub i London. Jeg gik til Chariots (Vauxhall og Covent Garden) og The Stable. Disse tre klubber er ikke overfyldte. Sweatboxsoho er den mest overfyldte. Prisen er gennemsnitlig ikke dyr. Medarbejdere er for det meste tålmodige (især den fyr, der er skaldet, han arbejder generelt om natten) Hver dag er der mange fyre, men søndag aften er roligere end andre 6 dage. Hvis du tager til London, skal du gå Sweatbox mindst to gange. På den anden side ændres Aldersintervallet mellem 20-50, mest under 27-28. Italienere og spaniere foretrækker at tage dertil. Som et resultat er du nødt til at gå Sweatbox. Jeg har været i London 12 dage, og jeg gik der 6 gange :) GGG
D
Dan

21-Apr-2016

Glade for at se forbedringer

Besøgte Sweatbox sidste fredag ​​og lørdag, da jeg fik et ubegrænset adgangskort til 19 pund. Faciliteterne var meget renere - dampbade, sauna, jacuzzi og de private hytter trods meget travlt. Jeg tror, ​​at weekendaftener fortsat er de bedste på grund af efterfesten. Der er en god blanding af unge og midaldrende mænd mellem 20-40 år fra alle racer. Hatten af ​​for den nye colombianske rengøringsassistent, der holder stedet meget rent og er på arbejde på fuld tid. Denne sauna vil nyde godt af en smule modernisering på grund af dens fantastiske beliggenhed og det bedste publikum
A
Alex

18-Mar-2016

Gennemsnit, kunne være bedre

god størrelse til en sauna, interessante steder at udforske. Har et par problemer, der nemt kunne løses: 1) Flere rengøringsmidler og oftere. Antal områder har ubehagelig skimmelsvamp og urin lugt. Regelmæssig rengøring vil virkelig hjælpe. Det må de vide; set denne kommentar i flere andre anmeldelser tilbage et stykke tid. 2) Kold Jacuzzi - Jeg er forbløffet over denne; Jeg ville sidde og lægge mit knæ i blød, men var meget ubehageligt med ikke at have rigtig varmt vand. Meget skuffende for en sauna 3) Hvad er der med de Sham-wow håndklæder, de nu giver? ikke rigtig sugende. Den er lavet af materiale svarende til fnugfri rengøringsklude. Servicen var god. Fyren, der kørte receptionen, mens jeg var der, var sød og hjælpsom over for alle kunder, der talte med ham.
M
Maurice

27-Jan-2016

Ikke godt som annonceret

Jeg besøger normalt Sweatbox og bestiller nogle gange en massage. Dette er sket i løbet af de sidste tre år. Men desværre ændrer dette sted sig ikke. Der er en frygtelig lugt af mug, lokaler rengøres ikke ordentligt, og personalet har en holdning til "Jeg er ligeglad". Generelt er frekvensen blandet, men jeg har lagt mærke til mange asiater i dag. Gennemsnitsalder fra 20-50. Meget få interessante fyre. Men jeg tror, ​​det er en generel regel i London. Søde fyre går desværre ikke i saunaer i London. Det er ikke ligesom Berlin eller Wien. Den homoseksuelle saunascene i disse byer er ganske god. Placeringen er perfekt, men lokalerne ser nedslidte ud, og der er altid noget i stykker, eller noget drypper fra loftet. Prisen er den almindelige pris for saunaer i London. Så den generelle regel er: Hvis du ikke har noget imod renlighed, og du ikke forventer meget i frekvens, kan dette fungere for dig.
M
Marcus

27 Dec 2015

Ikke dårligt...

Der er en stærk lugt af skimmelsvamp i nogle værelser, som jeg fandt angående, og de leverer ikke flip flops, som nogle andre steder gør. Det virker lidt nedslidt, men det er ikke et dårligt design, og blandt fyrene var nogle flotte, måske på grund af placeringen. Gymnastiksalen så fantastisk ud - jeg ville bare ønske, jeg havde mit træningstøj med for at prøve det.
M
Maaz

1 Dec 2015

Meget meget rent nu

Jeg gik to gange - søndag og mandag, da prisen på GBP19 inkluderede et 48 timers pass. Jeg var glad for at se en fuldtidsrengører og også personale, der rensede og sprøjtede friskere omkring travle områder. Tak ledelse - stedet stinker ikke længere!! Jeg besøger regelmæssigt saunaer for at slappe af og møde ligesindede mænd. Ikke nødvendigvis samleje, men (sikker) leg er godt!! Dette sted skuffer aldrig - bedste kroppe, alle farver og nationaliteter - bedst for publikum i alderen 20-40 år.
M
Maaz

26 Nov 2015

Mit besøg

Jeg er en besøgende i London, besøgte Sweatbox sauna tirsdag eftermiddag omkring kl. Stedet blev travlt efter 3:4, og publikum var også meget godt, aldersgruppen 30-20 år. Stedet var ikke rent, men heller ikke beskidt! Jeg havde det sjovt med to italienere og spillede også med yderligere 40 fyre i damprummet. Jeg vil besøge igen meget snart... Har ondt af en ældre fyr, der ønskede at deltage i gruppespil, men han fik besked, og han gik høfligt væk. Vi kunne have ladet ham blive og bare se.....
R
Robin

23-Oct-2015

Aldrig igen 'nogensinde'. Godt, 'måske'.

.. .rude personale med et take it or leave it-attitudeproblem. Måske kom de ud af den forkerte side af deres senge den dag. Stedet vil have en forbandet god renhed (beskidt, snavset, træt og KEDELIG). Faktisk skal den desinficeres og renses grundigt med damp for at fjerne den stank, der flyder gennem hele komplekset. Man holder op med at forstå præcis, hvordan ledelsen og ejerne ellers er uvidende om deres arbejdspladsmiljø med hensyn til den stank, de helt åbenlyst tager for givet... Et par Air Wick luftfriskere ville ikke gå galt, ligeså et par automatiske luftfriskere sprays også om. Kom nu! Ryd din stakkels handling op - VENLIGST, VENLIGST! Vil forsøge endnu et besøg før eller siden, bevæbnet med egne håndklæder, flip flops og næseplyd (for en sikkerheds skyld!) og luftfriskere spray og en ekstra videbegærlig attitude!!
F
Felix

14-Oct-2015

Min erfaring hos Sweatbox

Jeg var i London i 5 uger om sommeren fra Afrika, og besøgte Sweatbox tre gange. Jeg havde besøgt et par andre store London-saunaer før det, det var på enten Pleasuredrome eller Chariot Waterloo, at jeg valgte nogle gratis gay magasiner, mens jeg læste dem derhjemme, jeg læste nogle artikler om Sweatbox og nogle dejlige billedgennemgange af kunderne personale og faciliteter, var jeg allerede ved at blive forelsket i stedet. Jeg kunne ikke tro mit held, da jeg så en udskåret kupon til 5 £ rabat, hvis jeg kommer inden middag, tror jeg. Jeg gik til Sweatbox-boksen og hyggede mig virkelig for kun 12 £. Jeg vendte tilbage et par dage senere og nød stadig de fantastiske faciliteter, herunder høfligt og meget hjælpsomt personale. Jeg kan godt lide dit udvalg af personale virkelig varieret med hensyn til farve og alder og er alle meget venlige. Et par dage senere kom jeg tilbage præcis den 12. august 2015, og det skulle være mit sidste besøg, fordi jeg allerede var booket til at rejse tilbage den 15. Mens jeg var i saunaen, mødte jeg en anden dejlig ung sort fyr, som jeg blev venner med, da han ville gå, foreslog han, at vi skulle ud og spise frokost, at den kunne samle en billet, så jeg kunne komme tilbage. Jeg gjorde, som han foreslog, og til min glædelige overraskelse gav billetten mig ikke kun tilbage efter tre timer, men at jeg kan komme tilbage næste dag og blive oppe til kl. 3 uden at betale en krone. Jeg siger, at dette er den bedste sauna i verden. Din fleksibilitet og fremsyn er uovertruffen i forhold til: 24 og 48 timers politikken, under 25 mandag gratis adgang og 5 £ rabat. Jeg opdagede dit anlæg ret sent, tæt på slutningen af ​​mit besøg, men jeg nød mig grundigt ved hvert besøg. Jeg vil vende tilbage næste sommer og håber at hygge mig endnu mere. Tak og fortsæt det gode arbejde.
J
Joelle

15 Nov 2015

Kontakt os

Hej Felix. Var du på besøg fra Nigeria (høj 6 ft 5 smuk sort mand), og kom den sorte dreng (Joel) fra Jamaica. Hvis ja, så kontakt venligst. Jeg har mistet dit nummer og vil gerne kontaktes igen. Tak.
M
Maaz

13-Oct-2015

'Simpelthen den bedste'

Jeg går i saunaer for lejlighedsvis sjov. Jeg må sige, at dette er det bedste, fordi dette sted altid er travlt med de flotteste mænd - alle aldre og farver. Fredag ​​og lørdag sene aftener er rigtig gode for begge - action og publikum, en masse bi-seksuelle mænd, der kommer ind efter festens timer. Mandage er travle (og gratis for under 25 år), men handlingen kan være meget begrænset. Dette er ikke den reneste sauna i Europa, men jeg vil vædde på, at den har de 'bedste mænd - Young, Hung and Beautiful'.
I
Igor

11 Aug 2015

Mandag besøg

Jeg gik på en mandag, og ja, jeg kom gratis ind for at være under 25. Min første oplevelse til et hedonistisk paradis viste sig fint. En masse flotte unge fyre, ældre hunks, alt var på menuen. Jeg fandt fyrene lidt generte, men det forhindrede mig ikke i at få nogle... og nogle mere. Åh, og jeg blev testet der (så ud til at være en ansvarlig ting at gøre), sandsynligvis det mærkeligste sted på jorden at gøre det.
N
Neil

6 Aug 2015

Skuffende

Jeg var meget skuffet over Sweatbox. Jeg fandt faciliteterne meget nedslidte og trængte hårdt til reparation og renovering. Håndklæderne var blot stykker materiale, der var meget ubehagelige og ineffektive at bruge. Cafestemningen var usædvanlig kedelig, og det, der var til salg, var så grundlæggende, at det var svært at finde noget, der var værd at købe. Personalet så ud til at forsøge at gøre et godt stykke arbejde med et meget dårligt sæt faciliteter. Der var en frygtelig lugt overalt, nogle af bruserne virkede ikke og ofte var der intet varmt vand. Der sivede vand gennem taget i nogle dele på underetagen, hvilket resulterede i, at nogle sektioner blev afspærret.
M
Mark

4-May-2015

Ledelsens svar

(TGE - Dette er et bekræftet ledelsessvar) Det er rigtigt, at vi helt sikkert har mange modstridende anmeldelser på mange websteder. Vi er bestemt ikke perfekte, men slingren mellem ekstremer, tror jeg, kommer hovedsageligt ned på to ting: 1. Drugs. Det homoseksuelle samfund i London har et ret stort stofproblem lige nu. Vi har en nultoleranceregel for stoffer, og i modsætning til nogle andre spillesteder håndhæver vi den eftertrykkeligt. Dette gør os til en masse fjender (fyre vi har smidt ud, forbudt – endda blevet arresteret af politiet), som søger smålig hævn ved at skrive dårlige anmeldelser, klage til rådet osv. Vi håndhæver disse regler så høfligt, men så fast, som vi kan, men vi er bundet til at skabe fjender undervejs. Inden for stofkulturen opfatter de ikke sig selv som at gøre noget forkert og tror, ​​at vi bare er slemme og uretfærdige og ikke lader dem have det sjovt, som de kan lide det. Men det er min overbevisning, at langt de fleste af vores kunder ikke er høje og ikke ønsker at være omkring dem, der er. Så ikke kun er stofindtagelse ulovligt og farligt, det er også dårligt for erhvervslivet. Jeg er ikke bare en fyr, der ejer en sauna, jeg er også en homoseksuel mand på 51, som mistede mange venner til hiv i de tidlige dage. Jeg har været en del af vores samfund i lang tid, og det ærgrer mig meget, at vi har opnået så mange fremskridt, og så rammer vi en generation, der ser ud til at være fast besluttet på at tage livet af sig selv med en cocktail af stoffer. Så jeg vil ikke mindske vores holdning her, uanset hvor mange gange vi får dårlige anmeldelser som smålig hævn. 2. Vi havde en dud receptionist. Det er helt og holdent min skyld. Vi havde en receptionist, der dækkede morgenerne. Han plejede at være charmerende og meget elsket og betroet. Men langsomt opdagede jeg, at han ville have forfærdelige humørsvingninger og ville være meget uhøflig over for kunderne. Anmeldelsen med titlen "Forkælet af meget uhøflig receptionist" er bestemt ned til ham. Han har nu forladt os og kommer ikke tilbage. Jeg kunne fortsætte med at forklare, hvordan hans adfærd blev født ud af nogle forfærdelige problemer og stress, der foregik i hans personlige liv, men det vil jeg ikke, fordi det han gjorde var uacceptabelt, og det faktum, at det varede i så lang tid uden at vide, er uacceptabelt af mig. Jeg begik en fejl ved at stole på ham. Vi har for nylig installeret lydmikrofoner med CCTV ved receptionslugen – det er for at jeg kan overvåge kvaliteten af ​​den kundeservice, vi tilbyder. Siden jeg gjorde det, har jeg været i stand til direkte at undersøge klager. Af de 4, hvor jeg har gjort dette, har den ene været receptionist, der var lidt skør og uhjælpsom (og jeg var i stand til at se det tilbage med ham, og han accepterer, at han tog fejl). Men de andre 3 var kunder, der misbrugte, fordi de ikke fik, hvad de ville have, og mit personale var fast, men retfærdigt. De klager så til mig eller går online for at skrive en vred anmeldelse. Når de skriver til mig, er jeg nu i stand til at svare og påpege præcis, hvad der skete. En af dem accepterede det, og vi er alle venner igen. De to andre var rasende (jeg var mere rolig end Buddha!) og sagde helt åbenlyst, at de ville give mig dårlige anmeldelser overalt på nettet. Vi elsker i en kultur, hvor dette er ved at blive for mange menneskers standard hævnhandling. For mig at se er trolling som en infantil form for terrorisme – begge afhængige af en fej anonymitet. Med hensyn til 24- og 48-timerskort er vores regler ret klare, og alle er skrevet i vores vilkår og betingelser tydeligt indrammet i indgangslobbyen, så de kan læses inden adgang. De er også skrevet i og omkring bygningen for at minde folk om: 24 og 48 timers pas fungerer sådan her. Begge starter i det øjeblik, du køber dem, og slutter 24 eller 48 timer senere. Bliver du ud over det, hæfter du for endnu en dags indlæggelse. Vi har dog også et maksimalt ophold på 8 timer uden retur inden for 3 timer. Vores grund til dette er, at vi ikke er et hotel, og vi tror ikke, det er sundt for nogen at blive i saunaen i mere end 8 timer. Og hvis du er, er der en stor sandsynlighed for, at du er på stoffer (se ovenfor). Vi håndhæver aldrig dette ved den første lovovertrædelse (selvom jeg tror, ​​at vores dud receptionist ovenfor forsøgte at). Receptionister orienteres kun for at advare kunder, hvis de har opholdt sig mere end 8 timer, og kun tage det længere, hvis de er en gentagelsesforbryder. Det var et initiativ, jeg udviklede sammen med THT og David Stuart fra 56 Dean Street. Det giver os mulighed for at have en grund til at smide folk ud, som vi mener er høje, men som ikke kan bevise, om de går over deres tildelte tid. Der er nogle kunder, der får det ind i hovedet, at hvis de kommer tilbage 5 minutter før deres pas løber ud, kan de komme ind og blive, så længe de vil. Jeg foregiver ikke at forstå, hvordan de tror, ​​at dette på nogen måde er en fortolkning af et 24 eller 48 timers pass, men når de gør det, forklarer vi høfligt situationen for dem. For nylig havde vi en kunde dukket op med 9 minutter til at gå på sit pas. Vores manager forklarede høfligt dette til ham og sagde, at han skulle tage et depositum på £17, før han lukkede ham ind, men at dette ville blive returneret, så længe han forlod inden for de resterende 9 minutter efter hans pass. Kundens engelsk var ikke godt (et almindeligt problem – ofte er det meget svært at forklare tingene), og han tog krænkelse og var verbalt fornærmende over for min leder, som forblev rolig, men fast. Det ved jeg, fordi kunden så skrev til mig med en række falske påstande for at få min leder i problemer. Heldigvis var jeg i stand til at se og lytte til det hele på CCTV, og jeg kunne selv se, at det var kunden, der misbrugte. Da jeg gjorde ham opmærksom på dette, svarede han "Fxxk du, jeg hader din sauna alligevel, den stinker og er ulækker" Hvortil jeg svarede ved at spørge, om han hadede oplevelsen så meget, hvorfor var han så desperat efter at komme tilbage? Det svarede han ikke på. For at være ærlig overrasker de fleste af de anmeldelser, jeg ser på det link, du sendte mig, mig ikke. Det er en slags parr for kurset. Man kan ikke gøre alle glade. Du skal pisse en lille smule af. Men da vi i øjeblikket er den mest travle sauna i London, gør vi klart nok fyre glade. Åh, og vores 24-timers pass koster mindre end en enkelt adgang til de 2 vigtigste Chariots spillesteder (19 £ enkeltindgang), og Pleasuredrome er den samme pris som os for kun én indgang. Alle har regler for maksimalt ophold. I modsætning til andre London saunaer er vi ejet af et homoseksuelt par, og vi passer vores personale som en udvidet familie. Jeg håber, at etos gennemsyrer den måde, de opfører sig over for kunderne. Det tror jeg hovedsageligt det gør, men jeg er sikker på ikke altid. De skal håndtere en masse misbrug, og det kan til tider gøre dem defensive. Vi træner dem hårdt og gør, hvad vi kan for at give dem den selvtillid, de har brug for til at smile og lade det skylle over dem. Af alle de indlæg, jeg så i det link, du sendte mig, var den eneste, der overraskede og oprørte mig, den, der sagde "Kun for de fit og unge". Jeg håber, ingen på mit hold fortalte ham dette – det er bestemt ikke vores politik, og jeg afskyr enhver form for mobning, diskrimination og kropsfascisme af nogen art. Virkelig hader det. Jeg voksede op som homoseksuel og blev mobbet. Mange mobbede mennesker fortsætter med at mobbe (der er mange bøsser, føler jeg). Det gør jeg ikke. Og jeg lader ikke mit personale. Hvis jeg nogensinde følte, at det var det, vi siger, ville jeg blive rasende. Når det er sagt, har vi et image for at være fulde af unge og raske fyre. Og dem har vi rigtig mange af. Og nogle af dem er sikkert kræsne. Men mange er det ikke. En af de lykkeligste dele af mit job er at se de venskaber, der er knyttet til Sweatbox. Vi har alle en tendens til sex-skam saunaer som værende intet andet end kødmarkeder. Det er kun sandt, hvis det er sådan, du vil se det. Jeg har fået nogle af mine bedste venner i saunaer. Vi kender fyre, der mødtes på Sweatbox, og som er blevet gift. Og venskaberne kan ofte overskride alder, etnicitet og kropstype. Min partner og jeg skal giftes til august. Jeg lukker stedet for natten, så alle ansatte kan komme. Oven i købet er 25 af vores gæster venner, vi har fået gennem Sweatbox. Og de er ikke alle unge og raske! Måske kom denne fyr en mandag aften, hvor under 25'erne kommer gratis ind. Det kan være ret fyldt, det er sandt. En af grundene til, at vi gør det, er, fordi vi også har 56 Dean Street, der tester hiv om mandagen, og de under 25 er ofte generte for at gå og blive testet på en klinik. Jeg har taget mig tid til at skrive dette detaljerede svar, fordi jeg meget venligt blev tilbudt retten til at svare. Jeg har dog ikke meget håb om, at mit svar vil ændre manges mening. Dem, der kan lide os og får os, har ikke brug for anmeldelserne – de ved det. Dem med negative holdninger kommer kun til at tro, at jeg er en kynisk forretningsmand, der sidder hele dagen og tæller sine penge og bekymrer sig. Intet, jeg siger, vil nogensinde ændre det. Det er en forandring, der skal komme indefra. Så jeg synes, det er noget af en meningsløs øvelse at gå ind i ringen med en flok anonyme trolde med en økse til at slibe eller en fordom at gennemtvinge. Men jeg er her alligevel. Jeg kan godt lide min virksomhed, jeg er stolt af den. Jeg er glad for mit personale (vores personalefester er fantastiske!), og jeg kan godt lide langt de fleste af mine kunder. Jeg hader ikke engang de narkomaner – jeg vil bare ikke have, at de gør det i min bygning. Men det jeg ikke kan lide er anonym mobning. Og det er derfor, jeg ikke rigtig ønsker at være repræsenteret på nogen steder, hvor det kan ske.
J
John

29-Jul-2016

John hr

Jeg elskede absolut dit svar, har aldrig været i Sweatbox, men efter at have læst dit svar næste gang jeg er i London, vil jeg helt sikkert besøge det. Kan virkelig ikke vente!
J
Jason

3-Oct-2015

fantastisk, måske åbn en anden

Jeg elsker stedet og det lange svar fra ejeren. Men han bør overveje en 2. måske nær Waterloo og større ville være fantastisk. Med hensyn til weekendpasset er det en god idé og billigere end andre steder, men 8-timers-reglen suger meget. Med hensyn til din ikke et hotel godt der i ligger mit eneste problem. Jeg vil gerne besøge SB meget, men jeg arbejder meget i London, men bor en time væk. Jeg har 12 timers dage, hvis jeg ankommer kl. 8, skulle jeg gå kl. 10 for at komme hjem og sove. Ellers kunne jeg have det sjovt indtil kl. 2, lukke øjnene og være tilbage på arbejde kl. 7. Jeg synes, at trænings- og saunaidéen er fantastisk - to fluer et smæk og ville være interesseret i at gå dagligt, når jeg arbejder, men det tager mig fra 20 nætter om måneden til 2 nætter om måneden. Derfor ville et større websted med flere hytter være fantastisk og ja, opkræve mere for at sove. At få folk til at forlade betyder, at nogle mennesker ikke kan bruge din sauna nær så meget, som de vil, på grund af at komme hjem og tilbage på arbejde efter. Hvilke regler gælder for månedligt medlemskab? Er det stadig 8 timers grænser. btw jeg tager ikke stoffer, jeg hader dem, og jeg er glad for, at du arbejder så hårdt for at få dem væk.
S
Steve

17-Jun-2015

Fuld af unge fit fyre siger du!

'--- og u25'ere kommer gratis ind om mandagen? Det lyder som om mandage, varme ville være det værd bare for øjen slik.
P
PETER

29-Apr-2015

Afventer svar

Jeg læste alle anmeldelser, og så jeg sendte en e-mail til stedet ved hjælp af deres "info"-e-mailadresse. Jeg fik en "fejlmeddelelse" tilbage, så jeg udfyldte deres tilmelding til mailinglisten. Jeg har lagt en besked i sektionen 'medlemskab til fitnesscenter'. Jeg modtog et svar fra dem, nu har jeg en direkte e-mailadresse. Jeg har sendt alle klagerne til ham og afventer svar. Sender en opdatering hvis de svarer.
J
Jamie

21-Apr-2015

Svært at slå

Jeg er et regelmæssigt besøg i hovedstaden. Prøv altid at finde tid til at bruge et par timer på Sweatbox. Selvom det er lidt klaustrofobisk, er faciliteterne rimelige, normalt virker det ret godt vedligeholdt og rent, men hovedattraktionen i mængden. Ser aldrig ud til at skuffe. Havde masser af sjov ved hvert besøg i de sidste par år. Tiltrækker alle typer og farver, hvilket er rigtig fedt. Med hensyn til tidligere kommentarer, jeg er over 40, men passer på mig selv. Har aldrig haft problemer med at komme ind.
A
Adam

5-Apr-2015

24 timers 48 timers pass - ikke sandt

Kom og gå som du vil, det er slet ikke sandt, medmindre du ved, hvordan 24-timers-48-timers-passet fungerer, vil du få et chok ved at tage af sted, hvis du måske er blevet over! Du vil blive idømt en bøde på dit gentagelsesgebyr for kun 10 minutter for sent afgang. Passet forklarer ikke dette med småt, og det vil derfor forvirre dig. Dette er dog et pengeskabende trick og et meget grimt og uprofessionelt af det. Hvis du har problemer, kan du være sikker på, at ejerne af sweatboxen ikke kan kontaktes, og heller ikke, når du bliver nappet med deres e-mailadresse, vil de aldrig svare dig tilbage - meget meget dårlig manerer. Ved nærmere eftertanke er svedkassen en af ​​de mest urene uhygiejniske saunaer, der lugter af urin i det ene dampbad overfor bruseområdet. Rengøringspersonalet gør ikke andet end at lege på deres telefoner i stedet for at holde saunaen fri for uhygiejniske stoffer.
S
Simon

29 Dec 2014

Kun for fit & young, ikke for resten af ​​jer!

Det er på den måde, at steder som dette er for slanke og unge! Hvis du dukker op, og du er 40+, får du at vide, at du ikke vil passe ind. Jeg chattede med en ven og bad om at prøve det, da jeg ikke var gået ind efter at have fortalt det til gamle. Ja, han fik at vide, at han var for tyk. Men hvor skal en fyr som os gå under et tog? Som du kan se på billederne, lukkede ikke fed eller gammel fyr ind - sikke en skam.
B
BreakfastOf

20-Sep-2014

Twink Himlen

Dette sted er himlen mandag aften. Uanset hvad du leder efter, så er det der! Jeg har haft det så fantastisk, ofte med unge fyre, der er der for første gang. Hot & romantisk. Dette sted hedder ikke Sweatbox for ingenting. Kabinerne ser slet ikke ud til at være ventilerede, så det bliver rigtig varmt og svedigt! Det kan jeg faktisk godt lide. Stedet er ret rent for en sauna og patruljeres jævnligt. Du kan komme og gå som du vil i enten 24 eller 48 timer. Det er god værdi, især 48-timers passet. Personalet er høfligt. Mit favoritsted indtil videre i London.
N
N

5-Oct-2014

Spoleret af meget uhøfligt receptionist

Jeg tog afsted med 2 venner mandag den 29. september, hvoraf den ene var under 25 år og fik gratis adgang. Dette er en genial indrømmelse. Vi ankom kl. 3, og min anden ven og jeg købte et 24-timers kort for £17. Vi havde en fantastisk tid, selvom den lille bar var dyr, da de ikke tillader dig at tage din egen mad eller drikke, som vi troede var dårligt. Te koster 2 £ pr. kop! Kl. 9 tirsdag besluttede vi at gå ud og spise morgenmad. Min yngre veninde gik for at få et frisk "håndklæde", som i øvrigt er mere som pudsepuder. Han blev mødt af en meget uhøflig midaldrende mand, der fortalte nynne for at blive efter midnat. Han fik at vide, at han var nødt til at gå, og at vi også måtte gå, selvom vi var nedenunder og skiftede på det tidspunkt. Min ven kom ned igen og fortalte os, hvad der var sket. Vi gik alle ovenpå for at møde denne receptionist og ordne tingene. Vi mødte en meget uhøflig og sarkastisk midaldrende mand af afvisende aspekt, som fortsatte med at tugte min unge ven igen. Det ser ud til, at selvom under 25 år er tilladt gratis om mandagen, gælder 24-timers pass-reglen ikke. Vi undskyldte fejlen, og min ven blev opkrævet £10 for den overskydende tid, han havde brugt inde. Det burde have givet ham ret til at blive resten af ​​tirsdagen. Vi ville alle blive til klokken 3 om tirsdagen, hvor 24-timersperioderne udløb. Da vi spurgte dette sagde han, at min yngre ven havde orlov. Jeg sagde, at vi alle ville vende tilbage sammen efter en time eller deromkring, indtil de to 24 timers pass udløb. Han sagde, at han ikke kunne vende tilbage, selvom han lige havde betalt 10 £. Han sagde, at han kunne miste sit job og sagde, at der var en regel om, at ingen kunne have mere end 16 timer i saunaen i henhold til "Sundhed & Sikkerhed"-regler. De sælger 24 og 48 timers kort, så det var klart løgn. Han sagde, at han ville fotografere min ven og sætte ham på slyngel-galleriet med forbudte kunder. Da jeg stillede spørgsmålstegn ved alt dette, sagde han, at jeg "tog p**serne! Vi forblev alle rolige under hans skænderi, men han var tydeligvis en hengiven af ​​Basil Faulty-skolen eller kundeservice. Jeg blev derefter bedt om at betale min barregning, som beløb sig til £6.50. Jeg spurgte ham, om han kunne ændre en £10-seddel, og han svarede meget uforskammet, "ser det ud til, at jeg ikke har byttepenge, jeg har en kasse!" Denne mand forkælede et ellers behageligt ophold i denne sauna og vi besluttede ikke fuldt ud at bruge de 24 timers kort, vi havde, og tog vores virksomhed til en anden sauna. Hvis du tilfældigvis er ejeren af ​​Sweatbox, og du læser denne anmeldelse, foreslår jeg kraftigt, at du fyrer den medarbejder, da han vil miste dig værdifuld forretning Vi har alle kundebaggrund og var rystede over hans holdning. Vi vender tilbage igen og håber inderligt, at han er gået.
J
Joe

28-May-2014

Great

Fantastisk til turister. Meget centralt og travlt. Besøgte London under maj ferie weekend - brugt for meget tid på Sweatbox :) men nød meget "sightseeing".
N
Nat

17 Nov 2013

Fantastisk for turister

Fantastisk til turister - den centrale beliggenhed gør det meget praktisk. Meget flot fitnesscenter i stueetagen. Saunaen er i kælderen. 18 £ adgangsgebyr, men du kan ved et pass for 10 besøg for £ 100. Omklædningsrummet føles meget sikkert med sikkerhedskameraer. Gratis kondomer og glidecreme til rådighed. Da jeg er en asiat, der besøger London, oplever jeg, at Sweatbox har en tendens til at tiltrække en blandet skare med en del asiater og britiske fyre, der kan lide asiatisk :) 4 - 8 er spidsbelastningstid, især søndag. Ligesom andre London-saunaer ser det ikke særlig rent ud, og luften i kælderen føles indelukket. Men generelt synes stadig, at det er en bedre mulighed end Chariots.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel