Travel Gay Møder Dr Ranj Singh

Travel Gay Møder Dr Ranj Singh

"Dette er ikke vores første pandemi," mindede dr. Ranj Singh under sit interview med os. Hvornår forventer fjernsynslægen, at vi kan rejse igen?

Tv-læge Dr. Ranj Singh har talt med Travel Gay om hans rejseoplevelser samt at sige, at LGBT + -folk burde vide bedre end at rejse til kredsløbsfester under en pandemi.

I et interview med vores chefredaktør Darren Burn talte dr. Ranj Singh om hans bekymring for dem i LGBT + -samfundet, der har valgt at rejse til fester på steder som Mexico.

Da han blev spurgt om hans syn på dem, der beslutter sig for at rejse internationalt til store begivenheder, "Som LGBT+ mennesker burde vi vide bedre. Dette er ikke vores første pandemi," sagde Dr. Ranj. "Vi har lige så meget at spille i at kontrollere denne pandemi. Og jeg ved, at det er svært for alle. Jeg ved, at det for mange mennesker, der sidder fast indendørs, måske ikke er det sikreste sted for dem. Men det undskylder ikke, at vi bøjer regler, udsætter os selv, dem omkring os og de steder, vi går til, i fare. Vi burde vide bedre, vi burde gøre det bedre, og vi har en rolle at spille i at hjælpe under denne pandemi."

 

Se hele interviewet

 

Han fortsatte: "Vi er som et samfund underlagt så mange udfordringer og diskrimination, at vi er nødt til at holde sammen, vi er nødt til at støtte hinanden. Den støtte, vi giver os selv som et samfund, er som en anden familie. Dette er ikke første uenighed, vi har haft. Der er stadig meget diskrimination i samfundet, vi skal tackle, især når det kommer til ting som race."

"Der er nogle af os, der forsøger at være ekstremt ansvarlige, og der er nogle af os, der føler, at vi kan bøje reglerne, og det er ikke fair, for det påvirker alle. Du træffer ikke kun den beslutning for dig selv. De beslutninger, vi træffer lige nu, er for alle, og vi har et ansvar."

 

Lyt som en podcast

 

Lyt på Apple Podcasts Lyt på Google Podcasts Lyt på Spotify

Dr. Ranj har også haft en chance for at reflektere over sig selv på grund af pandemien og sagde, at da han bor alene, har det givet ham en mulighed for at sætte farten ned og tilbringe tid med sig selv.

"Jeg har brugt meget tid alene i denne pandemi, da jeg bor for mig selv. Da alting begyndte at lukke ned, og vi fik besked på at blive hjemme, var det, at jeg satte farten ned," sagde Singh. "Før dette løb jeg rundt som en hovedløs kylling, gik til arrangementer og fester, havde det sjovt og gik ud med venner. Men jeg stoppede aldrig rigtig op og brugte tid med mig selv. Det fik mig til at være lidt mere opmærksom på, hvad jeg har brug for at gøre, hvad vil jeg gøre, og hvad kan jeg undvære? Det var en reel rebalance for mig, og jeg fandt det virkelig gavnligt."

Dr. Ranj Singh

Når det kommer til rejser, har Dr Ranj ganske få sjove oplevelser under bæltet.

"Jeg tog til Sydney til nytår, da Kylie fejrede sit 25 års jubilæum, og hun var vært for denne store begivenhed i Sydney Harbour. Jeg festede med Kylie, så fyrværkeri, lyttede til hendes sang Timebomb. Jeg havde en fantastisk tid, og det er noget som du aldrig kan gøre igen".

Han havde også en chance for at besøge New York i 2019 for World Pride. "Jeg elsker New York, det er en af ​​mine yndlingsbyer, og nu vi er i Bidens Amerika vil det blive endnu bedre. At tage til World Pride og se alle fejre mangfoldighed, inklusion og have det sjovt og kærligheden, det var en helt speciel oplevelse for mig."

Som de fleste homoseksuelle mænd, der rejser, siger Dr. Ranj, at han har rejst med partnere af samme køn før og følt sig bevidst. "Du er bevidst om, hvordan du kan blive opfattet. Kan du holde deres hånd, når du går ned ad gaden? Har du lov til at vise hengivenhed offentligt?. Jeg har været til fester og klubber, hvor publikum ikke er særlig forskelligartet og det gør dig bevidst om, hvordan du ser ud og din baggrund."

Dr Ranj måtte aflyse ture til både Mykonos og Brisbane i 2020, men siger, at han håber at rejse igen i 2021 med planer om at besøge Ibiza til et stort drag-event denne sommer. "Jeg håber, at vi inden da får lov til at rejse, det vil være sikkert, og vi vil kunne nyde det og have det godt... hvis det er sikkert at gøre det".

Da vi spurgte dr. Ranj, om han kunne se en vej ud af dette, følte han sig sikker. "Helt klart. Jo mere vi adlyder reglerne lige nu, jo hurtigere kan vi nå et minimum af normalitet. Men hvis vi ikke overholder reglerne, varer det hele længere, og det samme gør begrænsningerne. Der er virkelig håb i horisonten med nye behandlinger, vaccinerne og deres udrulning, kan vi kun være i en bedre position. Jeg håber, at vi til sommer kan have en vis grad af frihed. Der vil stadig være restriktioner til en vis grad, det vil vi ikke være i stand til at gøre hvad vi plejede at gøre, men det vil være en trinvis tilgang."

I en besked for at give os alle håb sagde Dr. Ranj: "Vi vil helt sikkert vende tilbage til at kunne være tæt på mennesker, vi elsker og vores venner og være i stand til at kramme - og mere, hvis du vil gøre det!"

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i London

Gennemse et udvalg af ture i London fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in London til din rejseFå din guide