Den gamle bydel / Vieux Nice

Ting at gøre i Nice

Nice har den bedste homoseksuelle scene på den franske riviera

Nice er en kystby på den franske riviera. Det er en af ​​Frankrigs største turistmål. Nice har længe været populært blandt homoseksuelle rejsende. Du finder en livlig homoseksuel scene centreret omkring flere barer og klubber.

Den engelske overklasse gjorde Nice til et turistmål, før turismen blev en stor industri. Nice har været rettet mod turisme siden det 18. århundrede. Omkring fire personer besøger Nice hvert år.

En lang kystlinje af fremragende strande, dynamisk køkken, barokke kirker, Belle Epoque-arkitektur og et fejlfrit middelhavsklima gør Nice til et stort trækplaster.

Gå til Nice

Promenade des Anglais

Promenade des Anglais er opkaldt efter den engelske adel, der var med til at sætte Nice på kortet. Det dækker fem miles af Nices kyst. Der er mange hyggelige butikker at udforske, herunder konditorier fra det 19. århundrede og markeder, der sælger klassiske og meget farverige provencalske fødevarer. Promenade des Anglais anses for at være Frankrigs mest attraktive kyststrækning.

Hold øje med art-deco Palais de la Méditerranée og Grand Hotel - Dronning Victorias foretrukne hotel i Nice, intet mindre. Faktisk, da dronning Victoria lå på sit dødsleje, spekulerede hun på, om en tur til Nice kunne kurere hendes dårligdomme.

Promenade des Anglais bliver meget travlt i højsæsonen. Barerne og restauranterne vil være propfyldte. Avanceret booking anbefales.

Den gamle bydel / Vieux Nice

By/Vieux Nice

Den gamle bydel består af snoede gyder fyldt med butikker, barer og restauranter. Det har en italiensk følelse, hvilket er forståeligt i betragtning af at Nice var en del af Italien indtil 1860. Place du Palais de Justice er den centrale plads i Nices gamle bydel.

Du finder Cours Saleya i den gamle bydel. Det er et travlt marked, der er populært blandt lokalbefolkningen. Et godt sted at tage hen for at smage på det provencalske liv.

For et indblik i Frankrigs fjerne fortid, tag til Palais Lascaris. Det er et palads fra det 18. århundrede, der huser mange kulturelle vidundere fra fransk historie. Gå til Matisses hus for endnu en kulturfix. Det var hjemsted for Nices mest berømte kunstner i 1920'erne og 1930'erne.

Dejligt · Gay-danseklubber

Oplev Nices homoseksuelle scene

Nice har masser af homobarer og homoklubber at udforske. La Cave Wilson er en kabaretbar, der tiltrækker et stort homoseksuelt publikum. Den åbner klokken 6. Et godt sted for en civiliseret tidlig aftencocktail. L'insta bar, tidligere Bar Bitch, har en rummelig terrasse. Et godt sted for en eftermiddagsdrink og lidt folk, der ser på.

Hvis du ønsker at gøre en aften ud af det, Den 6 er en af ​​de længst fungerende homoklubber i Nice. Det er især travlt i weekenden. Le Glam er nok den mest populære homobar på den franske riviera. Det er her, du sandsynligvis ender på en homoseksuel aften i Nice.

Pæn

Mad og drikke

Nice er et godt sted for foodies. Salat Nicoise er en bemærkelsesværdig lokal ret. Ratatouille er også en lokal favorit. Socca er en uundværlig street food. Det er en tynd pandekage med et blødt fyld - en ideel let snack.

Rose er en særlig specialitet i Nice. Du kan købe en fremragende flaske tør rose i Nice for meget lidt. Nice har været et vinproducerende område siden antikken. Fonecierne var sandsynligvis de første vinproducenter i Nice. Sørg for at prøve en frugtig Provence rød med et måltid.

Andre bemærkelsesværdige destinationer i Nice

Dejligt operahus er en uundgåelig attraktion. Det er sådan en elegant bygning. Du ønsker måske at gå til operaen om aftenen. Hvis ikke, så sørg for at gå forbi den. Cathédrale Sainte-Réparate i Nice går tilbage til det 11. århundrede, men den nuværende bygning blev etableret i det 17. århundrede. Det er Nices åndelige hjerte. Bygningen er opkaldt efter Saint Reparata, Nices skytshelgen.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Nice

Gennemse et udvalg af ture i Nice fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Pæn til din rejseFå din guide