Le KODE

Le KODE

Le CODE

Placeringsikon

4 rue Papon, Pæn, Fransk vin, 6300

I dag: Røgfest - Hver lørdag
Hardcore krydstogtklub og legeplads til mænd. LE CODE har mørke rum, private hytter, slynger, fængsel, labyrint, videoer, internetzone osv.

Åbent 7 dage om ugen med temaaftener - tjek hjemmesiden for dagsorden.

Ugedag: 22:00 - 03:00

Weekend: 22:00 - 05:00 14:00 - 19:00

Nærmeste station: sporvogn: Arrêt Place Garibaldi

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Internetadgang
Maze
Afslappende hytter
Sats Le KODE
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 75 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

D
Darragh

16-Jul-2022

Vil ikke vende tilbage snart (à éviter pour le moment)

Betragt ikke mig selv som en ekspert i cruising barer, men hvis der kun er 5 personer der kl. 2 en fredag ​​aften i juni, er der noget galt. Jeg fik dog et frikort til den følgende nat (ikke brugt) . Også meget mindre end beskrivelsen får dig til at tro. J'ai pas l'intention d'y rentrer bientôt.
E
Emiliano

5-Feb-2020

Meget godt sted

Meget godt sted, den bedste varme cruising i Nice
E
Ed

26-Apr-2019

Uhøfligt som fanden

Jeg ved, at franskmænd ikke taler engelsk, og jeg forstår det. Men denne gang må jeg sige, at det ikke handler om sproget, men at det er uhøfligt og arrogant. Jeg forsøgte at åbne døren for at gå, og jeg forstod åbenbart ikke og kender ikke reglerne. Fyren skreg bare af mig og smækkede døren lige efter. Håber denne forretning snart lukker og ikke generer nogen til at prøve. Stedet var dødt.
n
nick

9-Jan-2019

godt sted

Meget godt sted, varmt og rent
M
Murray

12 Nov 2018

Kom ned til kælderen, hvor mænd leger hårdt

Efter et første besøg på "cagoule" ("hood") aften, måtte en torsdag komme tilbage til grisesøndag. (Hjetter er farvekodet for top, bund, vers.) God fornøjelse både besøg og en varm velkomst fra den smukke Dorian, der havde ansvaret begge gange. Tog et stykke tid for fyre at ankomme hvert besøg, men ventetiden værd. Entré meget rimelig (8 euro) og drikkevarer er også nemme på lommen. Hovedsageligt midaldrende publikum med et par hotte unge hunks. Nem adgang: lige rundt om hjørnet fra Garibaldi sporvognsstoppested.
J
James

6-May-2018

Stor krydstogtsklub

Jeg besøgte Le Code et par gange under mit besøg i Nice og fandt det virkelig afkølet og ganske indbydende for udenlandske besøgende. Alle typer der når jeg gik og sjov havde uden attitude.
A
Andrew

11-Sep-2016

skam

Lille mødested, begrænset publikum og ret forfærdeligt, hvis dette er det bedste, Nice har at tilbyde.
A
Anto

17-Jun-2015

Sjovt og varmt

Jeg gik der og havde det så godt. Virkelig hotte fyre, travle og sjove!! Stedet er cool med masser af udstyr, barmen var virkelig søde og imødekommende! Kan ikke vente med at komme tilbage.
M
Mike

26-Apr-2015

Varmt sted

Jeg er overrasket over anmeldelserne nedenfor! Tingene ændrer sig meget! Da jeg gik til CODE var bartenderen virkelig sød, smilende og imødekommende. Stedet er virkelig rent, det var virkelig travlt hver gang jeg gik der med virkelig varme fyre fra alle aldre! Jeg gik der 4 nætter under min ferie, og jeg anbefaler dette sted. I hjertet af homoområdet.
J
John

13-Apr-2015

Ikke dårligt ...

Ja barmanden bliver færdig, og det gør spillerne også, det er trods alt en hård kerne krydstogtbar, hver enkelt blev færdig, da vi gik der, der var en blanding af alle. Hvordan kan det være så slemt...
P
Pete

23 Dec 2014

Enig med dårlige anmeldelser

Hvordan kan de opkræve betaling for at komme ind på dette sted? Og hvad er problemet med den unge fyr bag baren, klistret til baren? Undgå FredSneaker-aftenerne. De er tomme.
T
Thomas

23-Oct-2014

Koden

Den unge barmand er uhøflig, uvidende og håbløs. Ignorerede mig i baren, selvom der kun var en anden mand i baren, som han talte med. Så da han serverede mig, tog han mine penge, men gav mig ikke byttepenge. Jeg var nødt til at bede ham om mine penge. Jeg kan se hvorfor den er tom.
M
Max

29-Sep-2014

Spild ikke din tid ...

Dette er den værste og mest modbydelige krydstogtbar, jeg tror, ​​jeg nogensinde har været. Vi gik lørdag aften efter en nat ud af byen. Da jeg gik gennem døren, var bartenderen ved at blive færdig på BAREN af en anden medarbejder. Alle andre ned ad trappen fik også gjort. Det var en hardcore, beskidt, uhygiejnisk kloakhul og ville aldrig tage dertil igen. Spild IKKE din tid eller penge. Det er også i en dodge del af byen at gå sent om aftenen. UNDGÅ UNDGÅ UNDGÅ.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.