Gå til Nice

Gay Nice · Strande

Nice ligger langs en strækning af Middelhavets kystlinje kendt som Englebugten.

Stranden, der for det meste består af småsten, er opdelt i offentlige sektioner og 'private strande; som er tilgængelige for alle og får meget travlt om sommeren. En måtte eller polstret rulle anbefales for at gøre oplevelsen mere behagelig. Der er en lang, smuk promenade langs toppen af ​​strandmuren.

Flot strandpromenade

Private strande byder på komfortable liggestole, parasoller, håndklæder, en bar ved sædet og normalt en ret god restaurant. De fleste har dæk ned til havet, så kunderne undgår ubehaget ved at gå på varme klipper.

Private strande giver mere beskyttelse mod lommetyve. De fleste hoteller tilbyder gæsterne fordelagtige priser med en tilknyttet privat strand.

Dejlige · strande i byen

Castel Plage
Placeringsikon

Castel Plage, Quai des États-Unis, Pæn, Fransk vin

Vis på kort
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 16 stemmer

Meget smuk privat strand, bar og restaurant, beliggende i den østlige ende af Promenade des Anglais, nær slottet på bakken.

Castel Plage har en relativt beskyttet strand med privat terrassebord ned til vandkanten. Altid populær blandt homoseksuelle.

Forvent at betale for liggestole, nuancer og alt, hvad du vil spise og drikke, men tjenesten er hurtig, og priserne er rimelige. Anbefales.
Funktionalitet:
bar
Beach
Restaurant

Sidst opdateret den: 19-Apr-2024

Coco Beach (public beach)
Placeringsikon

2, Avenue Jean Lorrain, Pæn, Fransk vin

Vis på kort
2.9
Publikums vurdering

Baseret på 34 stemmer

Den stenede, men smukke Coco Beach er et populært hangout for homoseksuelle nudister.

Stranden ligger øst for Nice havn og kræver lidt gåtur for at nå. Fra Coco Beach Restaurant skal du følge stien øst i ca. 10 minutter.
Funktionalitet:
Beach

Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

Dejlige · strande lidt længere væk

St Laurent - Eze
Placeringsikon

St. Laurent-Eze, Pæn, Fransk vin

Vis på kort
3.7
Publikums vurdering

Baseret på 34 stemmer

En af de mest populære homo-/nudiststrande i Cote d'Azur og en af ​​de sværeste at nå. Der er ingen tjenester på stranden, så tag dine egne drinks og snacks.

Stranden kan nås med bus nr. 100 fra Nice til Monaco. Stå af ved "Parking St Laurent d'Eze", og følg den afmærkede sti "Castelleret Inferieur" til stranden.

For en endnu mere detaljeret beskrivelse, se Paul's anmeldelse nedenfor.


På stranden skal du dreje til højre, gå op ad de konkrete trin og følge stien rundt til det homoseksuelle strandområde. Dette er en stenet sti, så brug passende fodtøj. Stranden (og busforbindelsen) er især travl i sommerweekendene.
Funktionalitet:
Beach

Sidst opdateret den: 15-Oct-2023

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.