St Laurent - Eze

St Laurent - Eze

St Laurent - Eze

Placeringsikon

St. Laurent-Eze, Pæn, Fransk vin

St Laurent - Eze
En af de mest populære homo-/nudiststrande i Cote d'Azur og en af ​​de sværeste at nå. Der er ingen tjenester på stranden, så tag dine egne drinks og snacks.

Stranden kan nås med bus nr. 100 fra Nice til Monaco. Stå af ved "Parking St Laurent d'Eze", og følg den afmærkede sti "Castelleret Inferieur" til stranden.

For en endnu mere detaljeret beskrivelse, se Paul's anmeldelse nedenfor.


På stranden skal du dreje til højre, gå op ad de konkrete trin og følge stien rundt til det homoseksuelle strandområde. Dette er en stenet sti, så brug passende fodtøj. Stranden (og busforbindelsen) er især travl i sommerweekendene.
Funktionalitet:
Beach
Sats St Laurent - Eze
3.7
Publikums vurdering

Baseret på 34 stemmer

M
Mark B

7 Nov 2023

FARLIG VED HØJVANDE

Vi gik den 21. oktober kl. 4, og bølgerne var alt for farlige til at nå den trappe, der blev beskrevet i tidligere anmeldelser. Vi kom tilbage næste dag kl. 30, og bølgerne var roligere, men vi var paranoide, at hvis vi krydsede så ved højvande ville det være umuligt at vende tilbage, og vi ville sidde fast. Jeg er overrasket over, at ingen andre har kommenteret dette. Tilsyneladende er der en anden måde at få adgang til stranden på, men beskrivelsen er ikke klar, og vi kunne ikke finde adgangspunktet. To spildte ture.
P
Patrick Cardon

28 Nov 2023

marée ?

der er ingen tidevand i Middelhavet

O
Oli Daniels

14-Sep-2023

Eze Strand

100-bussen kører der ikke længere. Tag bussen 607 foran kirken ved Nice-havnen. Stå af på "Parking St Laurent d'Eze" Gå op ad bakken på højre side og tag trapperne ned til stranden. Den første strand, du vil se, er ikke den, drej til højre og fortsæt med at gå til enden af ​​stranden og tag den forladte, udseende trappe, der går op i bakken og gå hele vejen til den homoseksuelle nøgenstrand for enden
R
RomKo

11-Jun-2023

Hyggelig strand

Smuk og ren strand mellem Monaco og Nice. Tag bus n. 607 fra Nice for 1.50€ eller fra Monaco for 2.50€. Bybilletter til Nice er gyldige. Tag ud i St Laurent – ​​Eze busstoppested nær lille parkeringsplads, gå lidt op til en større med 2 buffeter. Find en indgang med et tegn på "Fare" til betontrapper ned ad bakkerne. Der er en kort tunnel til stranden. På den almindelige strand gå til højre og se efter en lille port til trapper op og ned igen. Følg klipperne, da du vil se en lille stenstrand under en betonmur. Går du lidt længere hen over en lille sten, finder du endnu en mindre homostrand med endnu mere privatliv. Mellem de to strande kan du svømme rundt om klippen.
H
Hal

20-Oct-2021

Fantastisk

Vi tog til denne dejlige strand 5 gange i oktober 2021 med et gennemsnit på 20-50 nøgne homoseksuelle mænd hver dag afhængig af hverdag/weekend. Svømning er guddommelig. Instruktionerne til bus 100 osv. er gode. Ja, stranden er nøgen. Ja, bussen er nem. Ja, terrænet er ret let, inklusive rebet, der går ned fra klipperne til stranden. Vi prøvede ikke toget, da bussen var så let og flot udsigt.
M
Miguel

22 Aug 2020

Ikke nudist eller homoseksuel længere

Trappen er helt ny, og adgangen til stranden er blevet renoveret for nylig. Det kan være på grund af det, at vi så familier og en masse hetero par, og ingen lave nudisme.
I
Ivan

1 Aug 2017

Enhver nylig oplevelse?

Jeg ville elske at gå til nice i anden halvdel af august. Er porten åben nu? Thx
N
Nick

12-Jul-2017

Åbn igen!

Byggeriet er nu afsluttet og adgangen er normal igen :-)
P
Peter

11-Jul-2017

Port lukket

I weekenden og i går var porten åben. I dag var der dog lukket. Er der nogen der ved om den åbner igen?
R
Ryan

12-Jul-2017

Lukning var midlertidig

Det var kun lukket, så de kunne rydde op i byggeriet. Alle inklusive os hoppede over hegnet :)
R
Ryan

11-Jul-2017

Porte låst

Begyndte at gå ned kl 15:30 og den sorte låge var låst. :(
R
Ryan

9-Jul-2017

Parkering af en bil

Hej! Min mand og jeg tager afsted i aften og i morgen. Vi spekulerer på, om der er parkering nær stranden.
G
Gregory

7-Jul-2017

Stranden ved "Parking St Laurent d'Eze"

Havde en vidunderlig tid. Dette er en smukkeste strand og værd at turen og vandretur for at komme til den. Det er lidt svært at nå. Paul og andre har beskrevet ruten, og jeg vil blot tilføje et par bemærkninger og opdateringer. Bus nummer 100 afgår fra kirken ved havnen i Nice, (tæt på kirken og på den side af den lille park, er der et stop for 100N på tværs af gaden fra kirken, og 100 vil ikke hente dig, hvis du er der. Hvis du kommer fra centrum af Nice, kan du tage sporvogn nr. 1 til stop 13, Place Gerabaldi og gå 3 gader ned ad Rue Cassini til havnen. Busturen er spektakulær, og stoppestedet er tydeligt skiltet. Når du stå af ved "Parking St Laurent d'Eze" fortsæt med at gå i samme retning, som bussen kørte, og du vil om kort tid (~200m) komme til en åbning i muren og en lille asfalteret sti. Der var ingen skilte i dag, men offentlig sti er indlysende, god og med mange drejninger, men fører dig under togskinnerne og direkte til den offentlige strand. Tag dig god tid og nyd vandreturen fra denne strand de homoseksuelle nøgen bugter. Den gamle jernport med midten skåret væk er hele vejen til den vestlige ende af den offentlige strand. Stien starter fint, men bliver senere til en klatring over klippefremspringene. Alt sammen meget gennemførligt og smukt. Der er flere bugter, og du kan støde på nogle fyre ret hurtigt, men fortsæt med at gå og gå. Alle dejlige. Returen har også et lille twist. Når du vandrer ud igen og når vejen, vil du muligvis bemærke et busstoppested og shelter direkte på den anden side af vejen fra dig. Dette er til #83-bussen, og #100 stopper ikke for dig. Gå mod vest, tilbage hertil stod du af #100, og du vil se et skilt, ingen ly, på tværs af vejen, for #100-bussen. ps Mødte en meget sød fyr fra København, som også ventede ved det forkerte busstoppested. Alt i alt et fantastisk eventyr.
N
Nick

7-Jul-2017

St Laurent - Eze er åben igen - adgang som normalt.

St Laurent - Eze er åben igen - adgang som normalt.
F
Florian

4-Jul-2017

Er det åbent igen?

Er der nogen der ved noget? Jeg er i Nice 08. JUL - 10. JUL og ville elske at besøge den strand. Men er den åben eller stadig under opbygning? Hvis ja, er der nogen anden nudist-homostrand at tage hen? Jeg ville blive glad for ethvert råd. Mange tak!
A
Attila

8 Aug 2017

Åbne

Porten er åben (tror jeg så ødelagt...hihihi) Jeg har været der i går
N
Nick

7-Jul-2017

Stranden i St. Laurent Eze er åbnet igen - adgang som normalt.

Se ovenfor
A
Andy

24-May-2017

St Laurent d'Eze lukket indtil 7. juli 2017

Der er ingen måde, du kan komme til den strand nu. Meget skuffet, da det slet ikke blev kommunikeret.
Z
Zed

30-May-2017

Er St Laurent d'Eze lukket?

Kan du uddybe mere om dette? Er stranden helt lukket, og flytter nudisterne nu til en anden strand?
C
Cristian

15-May-2016

kriskris

Vi har en stor oplevelse. De nøgne mennesker, de fleste af dem hotte fyre, er venlige. Handlingen finder sted 50-60 m fra stranden, i det grønne område. Vi kommer ind i en gruppe på 5-6 og hygger os.
S
Scottie

11-May-2016

Sjovt lille eventyr

Min kæreste og jeg besøgte stranden i går, og vi nød turen. Vi havde problemer med at finde oplysninger til 100-bussen ved hjælp af Google Maps, da vi kun så busser 81/82/83 som et middel til at nå området. Vi besluttede at Uber i begge retninger fra Old Town Nice, hvilket kostede os omkring 30 euro hver vej. Google lister heller ikke "Parking St Laurent d'Eze", så vi startede ved Cap Estel og gik lidt ned ad bakken, indtil vi fandt det lille parkeringsplads busstoppested. Vi fortsatte derefter med at gå et par minutter op ad den næste bakke som anvist af Pauls anmeldelse og nåede frem til trappen. Fyrene på stranden var nøgne og respektfulde.
J
J

11-Jun-2017

100 bus

Bus 100 er af en eller anden grund ikke i Google Maps, men du kan nå den fra kirken ved havnen i Nice (1.50 €, du kan købe en billet af chaufføren). Det kommer ret jævnligt, så det er ikke nødvendigt at tjekke en tidsplan. Det er meget hurtigere end at tage de lokale busser, og du forlader lige ved stoppestedet Parking St-Laurent d'Èze. Følg derefter Pauls anvisninger nedenfor.
P
Paul

3-May-2016

To forskellige strande!

I gør det forvirrende... Der er 2 homoseksuelle strande i Eze-området! For det første skal du tage 100-bussen og stå af ved parkeringspladsen ved St. Laurent. Den anden strand er tilgængelig med tog, hvor du står af ved Eze.
P
Paul

27-Jul-2015

Saint Laurent d'Eze

Efter at have besøgt denne strand i går, baseret på de virkelig nyttige oplysninger på dette websted, føler jeg mig forpligtet til at forsøge at give endnu mere information til potentielle besøgende. Stranden er stor; gå! Jeg tog bus nr. 100, men havde brug for lidt hjælp til at finde ud af, præcist hvad jeg skulle stoppe for at stå af. Det stop, du ønsker, hedder: Parking St Laurent d'Eze.' Busser viser navnene på stoppesteder på skærmene. Busrejsen er fantastisk: en fantastisk udsigt over Côte d'Azur og et kort pas gennem en tunnel hugget ud af bjerget. Når du står af, fortsæt med at gå op ad bakken på højre side (3 minutter), og du kommer til en stentrappe, der fører ned i en smuk dal. Bare følg denne nedstigning i Indiana-Jones-stil, indtil den ender på en strand. Du vil dog ikke have denne strand. Du vil fjerne dine pæne sneakers (ellers bliver de våde) og drej til højre og gå til enden af ​​stranden, indtil du ser en knækket port og en hævet trappe, der fører op. Tag trapperne! Se på udsigten! Fald ikke ned fra bjergsiden, du nu bevæger dig over. De fleste steder er trappen der simpelthen ikke; det er op til dig at fortsætte med at forhandle en sti over klipperne og holde så godt du kan til højre. Du vil begynde at se sporadiske nøgne mænd. Smil. Vink ikke for eftertrykkeligt; stien over klipperne bliver nogle steder rigtig smal. Til sidst, efter 5-8 minutter af denne mest spændende rejse, vil du udspionere en lille strand fyldt med for det meste nøgne mænd, der har det dejligt. Slut dig til dem ved at tage fat i det meget hjælpsomme reb, der er fastgjort til klippevæggen, og brug det til at sænke dig yndefuldt ned til selve stranden. Ta-dah! Du har klaret det, Indie. Nu skal du bare finde et sted at lægge dit håndklæde. Tæt på klippen som muligt ville være mit råd (bølger her kan være flygtige). Iagttag også det geniale ved ferskvandsudskylningssystemet: Ved et eller andet naturmirakel ligger en pool af ferskvand til højre for stranden (hvis du vender ud mod havet). Nogle kloge mennesker har placeret plastikbeholdere der, så du kan skylle saltvandet fra din hud. Fyld venligst beholderen til næste person. Endelig, og det har jeg ikke selv oplevet, ærligt talt, handling finder sted, hvis du holder kursen lige hen over det næste sæt klipper. Du vil se en lille sti, der fører op til togskinnerne. Folk går forsigtigt ved siden af ​​sporene mod en lille lysning. Fremmede kan befolke nævnte lysning. Hele oplevelsen har en atmosfære af eksklusivitet, der får et besøg på denne strand til at virke specielt. Pas på både i vandet og ude, og du vender tilbage næste dag. Som jeg gjorde. Xxx
A
Alex

29-Jul-2015

Dejlig lille strand

Tak for den gode beskrivelse Paul. Fandt det med det samme. Selvom det er en meget lille strand. Stien er virkelig stenet, og kysten bliver nogle gange rigtig høj, så det er virkelig svært at komme dertil eller at komme tilbage. Forbered dig så på at blive våd. Der var nogle søde homoseksuelle mænd, og de fleste af dem svømmede nøgne.
g
g

7-Apr-2015

ikke besværet værd

Besøgte her i dag (07/04/15). Alle klædt på. alle par.
S
Sam

22-Jun-2014

dejlig nøgen strand

Dette er nudiststrand for enhver krop, der er ingen officielt homoseksuel del, men det er nemt at finde en fyr. Handlingen starter senere, når det bliver mindre overfyldt. Jeg forstår i øvrigt ikke, hvordan det er kompliceret at forklare, hvordan man skal gå til den strand. Det er den nemmeste nudiststrand at komme til. Tag toget fra Nice og stop i Eze Station og nå stranden, drej til venstre kun 5 minutters gang, og du er i det nøgne område. Jo længere du kommer, vil du være mere i det homoseksuelle område, have det sjovt. Intet omkring, så tag vand med dig.
T
Tom

20-May-2015

der er to strande

Sam, du har været på nudiststranden i Eze, men denne er mellem Eze og Cap d'Ail ved St. Laurent-Eze. Den strand i sig selv er ikke homoseksuel, du skal følge stien over klipperne i et par minutter. Der er en anden lille strand, dette er den homoseksuelle strand og næsten alle er nøgne.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel