Coco Beach (offentlig strand)

Coco Beach (offentlig strand)

Coco Beach (public beach)

Placeringsikon

2, Avenue Jean Lorrain, Pæn, Fransk vin

Coco Beach (offentlig strand)
Den stenede, men smukke Coco Beach er et populært hangout for homoseksuelle nudister.

Stranden ligger øst for Nice havn og kræver lidt gåtur for at nå. Fra Coco Beach Restaurant skal du følge stien øst i ca. 10 minutter.
Funktionalitet:
Beach
Sats Coco Beach (offentlig strand)
2.9
Publikums vurdering

Baseret på 34 stemmer

D
Darragh

16-Jul-2022

IKKE EN NUDISTSTRAND / PAS NUDISTE !!

Jeg tog dertil i sidste måned og så en anden mand solbade nøgen lidt længere nede ved Plateau/Cape de Nice. Jeg havde mine bukser af kun 10 minutter før en politimand kom for at sige fra. Ikke en fantastisk førstegangsoplevelse med at solbade nøgen.. belle plage, mais gardez votre pantalon !
E
Ed

30-Jul-2017

Mere lige end homoseksuel

Coco Beach ligger 15 minutters gang fra Le Port. Kystlinjen er spektakulær, men når du kommer til "stranden" under den udbrændte Coco Restaurant, vil du finde sværme af ældre straights og deres børnebørn, der strejfer efter enhver klippe, der er behageligt at sidde på. Opholdt sig kun en time og gik derefter tilbage til Castel Plage (offentlig strand), som var væg-til-væg homoseksuel en lørdag eftermiddag.
L
Leon

29-Jul-2017

Ikke gider

Frygtelig oplevelse gik 2/3 miles for at komme til denne "homo-strand", det er ikke homoseksuel, og det er bestemt ikke en strand. Kun nogle sten og kun et indgangssted, som er uegnet til flere ældre eller tunge mennesker. Omkring 40/50 mennesker blandede alle ingen nøgen hovedsagelig par. Spild ikke din tid.
A
Adam

31-Jul-2015

Coco 'nøgenstrand'

Besøgte dette område tidligere i juli (2015) Dette er ikke et godkendt område til nøgenbadning eller svømning. Selvom det er et smukt sted, er dette et ubehageligt område på grund af beton og sten. Homoseksuelle mænd er her, nogle nøgen- vær advaret, POLITI spionerer på badende fra deres båd via kikkert & jeg fik en bøde på 13 euro for nøgenbadning, som skal betales, hvilket var både pinligt & irriterende!
D
D

3-Jul-2015

Ikke værd at vandre

Vi gik i omkring 15 minutter forbi Coco Beach og kom aldrig til nogen nudister. Det så ud til, at det eneste sted at komme i vandet var en stor betonplade, der var befolket af påklædte teenagere.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel