Gay Nice · Byguide

Gay Nice · Byguide

Første gang i Nice? Så vores homoseksuelle Nice byguide er noget for dig.

Pæn

Nice, hovedstaden i Côte d'Azur, er en af ​​de største byer på den franske riviera.

Denne solbeskinnede feriedestination tiltrækker 5 millioner rejsende fra hele verden trukket af solskin, fransk kultur, dybblåt middelhavsvand, fremragende køkken og charmerende maleriske pladser fyldt med caféer, restauranter og butikker.

Gå en tur langs den palmebeklædte Promenade des Anglais og se ud over Baie des Anges (Englebugten), slap af på de brostensbelagte kyster, gå rundt i de brostensbelagte gader i den gamle bydel, nyd det smukke Cours Saleya-blomstermarked, nyd raffineret Fransk gastronomi, beundre det rige kulturelle udvalg på museer og udforsk byens pulserende natteliv.

 

Homoseksuel scene

Nice har en livlig homoseksuel scene, der er en af ​​de største i Frankrig (uden for Paris). Byen tiltrækker et stort antal homoseksuelle besøgende i sommermånederne.

Mange homoseksuelle barer, homoseksuelle natklubber og homoseksuelle saunaer er beliggende i området Old Town (Vieux Nice). Andre gay-populære spillesteder ligger i nærheden af ​​promenaden.

Cours Saleya "Square", Nice

 

At komme til Nice

Nice Côte d'Azur lufthavn er en af ​​de travleste i Frankrig, der betjener både Nice og det nærliggende Monaco med adskillige billige flyselskabsforbindelser over hele Europa. En række direkte længere fjerne ruter er tilgængelige (inklusive Dubai og New York).

Lufthavnen ligger 6 km fra Nice centrum i den vestlige ende af Baie des Anges. En lufthavnekspressbus tilbyder pendulkørsel til og fra Nice centrum (jernbanestation) for 6 €. Bus 98 kører fra lufthavnen til Nice Old Town. Bus 99 kører til Gare SNCF-togstationen. Begge koster også € 6.

Taxaer er også tilgængelige og koster omkring € 30 hver vej.

Nice har fremragende togforbindelser til andre dele af Frankrig og nogle italienske byer. En højhastigheds TGV-service er tilgængelig for Paris (6 timer).

 

gay-nice-guide-2017

Port de Nice

 

At komme rundt i Nice

De fleste af de historiske seværdigheder, butikker og homoseksuelle natteliv ligger i Nices bymidte, som har en gåradius på mindre end 30 minutter. Der er et omfattende netværk af busser og sporvogne.

Vélo Blu selvbetjeningscykelsystemet har 120 afhentnings- og afleveringssteder og 34 km cykelstier. Cykler kan lejes fra kun 1 Euro pr. dag. Taxaer kan også findes overalt – men kan være dyre.

 

Hvor skal man bo i Nice

Der er mange fremragende hoteller i nærheden af ​​Promenade des Anglais, Rue de France og Vieux Nice (den gamle bydel). Disse områder er populære blandt homoseksuelle turister og tilbyder en god base for at udforske strande, byattraktioner og homoseksuelle natteliv.

For nogle af de bedste hotelvalg i Nice til homoseksuelle rejsende, besøg vores Homoseksuelle Nice-side.

 

Dejligt museum for moderne og samtidskunst 

Ting at se og gøre

Den Gamle By - hjemsted for katedralen, middelaldergader og fantastisk arkitektur. Maleriske brostensbelagte pladser, en typisk fransk cafékultur, boutiquebutikker, museer, kunstgallerier kan alle findes her.

Castle Hill - tilbyder en fantastisk panoramaudsigt over byen. Operahuset, Museum of Modern & Contemporary Art og Massena Museum of Art & History er også blandt nogle af byens største attraktioner.

Tjek den romerske arv fra Cimiez nord for centrum og det arkæologiske sted i Terra Amata på skråningerne af Boron-bjerget.

 

Hvornår skal Besøg

Nice nyder et mildt middelhavsklima store dele af året og er en destination for solsøgere og strandelskere på udkig efter en flugt på den franske riviera.

Det varme vand er turkis, og himlen er blå store dele af året. Gennemsnitstemperaturer er over 20 ° C og når ofte 30 ° C. Vintermånederne er mellem 11 ° C og 17 ° C.

 

Penge

Frankrig er et land i euroområdet. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Kredit- og betalingskort accepteres bredt. Hoteller, banker og nogle lokale virksomheder driver også valutaborde.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.