Malabar Station

Malabar Station

Malabar Station

Placeringsikon

10 rue Bonaparte, Pæn, Fransk vin, 63000

I morgen: Læderfest - Hver søndag
Populær gay cruise bar og mødested i Nice. Malabar Station er som et underjordisk togstationsfangehul, komplet med barområde, mørke rum, hytter og legeplads.

Baren er vært for regelmæssige bøssetema-arrangementer, herunder undertøjsfester. Åben hver aften indtil 2:30.

Ugedag: 18:00 - 02:30

Weekend: 18 - 00

Funktionalitet:
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Maze
Sats Malabar Station
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 48 stemmer

C
Campbell

29-Sep-2019

Campbell

Jeg forstår bare ikke de dårlige anmeldelser her. Jeg har besøgt Nice to gange i de seneste år og synes, Malabar er fantastisk. Alt personalet er venligt INKLUSIVE DØRMANDEN, og ja, som i de fleste barer som denne betaler man entré, men det er kun prisen på den gin og tonic jeg bestiller. De andre kunder er som regel sjove, alle aldre og mange nationaliteter. Det er en krydstogtbar - bare slap af og nyd den.
M
Mac

15-Apr-2019

Venlig bar

Besøgte mange gange - fandt personalet virkelig venligt og villig til at kompensere for mit meget dårlige fransk. Jeg var alene, men fik en varm velkomst fra andre gæster.. i baren og mørke værelse. Indgangsgebyr svarende til andre krydstogtbarer i Europa.
K
Kit

22-Jul-2018

Undgå

Undgå dette sted. Smilende personale og ejere, men når du forlader dørmanden, har du fulgt dig for at hente flere penge.
J
James

6-May-2018

Uvenligt sted med attitude

Jeg gik her kun én gang, men fik ikke til at føle mig velkommen af ​​hverken bartenderen eller andre klienter. Fra bartenderens synspunkt bestilte jeg en masse drinks, så det var deres problem, jeg brugte mine penge på andre steder efter det. Krydstogtområder er heller ikke godt designet, så spild ikke din tid.
L
Lorenzo

4-Apr-2018

skubbet ud

Jeg blev afvist at komme ind og blev skubbet ud af døren af ​​dørmanden, fordi han ikke kunne lide min attitude. Det sagde han. Jeg var rolig og høflig.
s
sven

15-Oct-2017

afkølet

Gik på en lørdag aften (14. oktober 2017) omkring kl. 9 - måske lidt tidligt, men det har været en meget afkølet atmosfære og afslappede mennesker. Venlig service, sexet bartender og rimelige priser. Ingen anelse om, hvad denne bar bliver efter kl. 10, når det mere er et indendørs sted. Ville helt sikkert gå igen for en drink. Området er fantastisk, da mange restauranter på samme gade.
C
Chris

23 Aug 2017

Hvad snakker du om?

Denne bar var fantastisk! Var der en tirsdag i august, og forventede ikke meget efter anmeldelserne her. Men efter at have været der, følte jeg lidt, at jeg spildte min tid på de andre højere vurderede krydstogtbarer i Nice. Folk var meget venlige, de havde en sepetate ryger værelse, og bartendere var store. Hvad er der ikke at kunne lide?
J
Jean-Michel

16-Feb-2017

Décevant

J'allais au malabar depuis des années. Mais les mæcener Marc et David ont décidé de donner carte blanche à leur nouveau jeune serveur. Depuis il faut, en semaine, s'acquitter de 8€ entrée+vestiaire pour un coca light et un backroom fermé à 50% (pour limiter la corvée de ménage m'a-t-on expliqué) alors qu'elle est déjà minuscule à la base... Dommage. Je n'irai plus. Heureusement il ya le code et le 7 qui savent respecter leurs clients réguliers. D'autant que le 7 a la plus grande bagrum i Nice.
a
alex

6-Jun-2016

SVIN ... EN HELT VIND ...

Dette sted er joke for priser' på deres drikkevarer. På drikkevaremenuen stod der én pris, men når de fik den samlede regning, lavede de deres egen pris. Bestilte 3 spritzer, (1 annonceret for 8.50 euro), opkrævede de os 36 euro for de 3.. klagede og gav os en dårlig undskyldning for, at klokken var forbi kl. 10, og drikkevarerne stiger i pris. Husk på.. vi bestilte vores drikkevarer kl. 9.45. BEMÆRK til malabar-ledelsen... hvis du ønsker at blive kræsen med din prisliste, så sørg for, at dine ikke-regulære er opmærksomme på dette ved at ANNONCERE din cocktailliste korrekt. ps. inde billigt og tarveligt - som forventet for en krydstogtbar
C
CAMURRI

12-Jan-2015

VERGOGNOSI

Abbiamo avuto anche noi la stessa esperienza. Ho molti amici nizzardi che pagano al banco quello che bevono: es.1 birra circa 4 €. Da quest'anno invece hanno deciso che i turisti pagano un biglietto d'ingresso di 10 € per bere la stessa cose. Fanno schifo e il locale non merita questi soldi!
R
Rob

3-Sep-2014

uvenlig og overpris

Jeg nød denne bar i 2013, en hyggelig lille bar at komme ind i og få en drink og derefter gå videre til noget større og bedre. Men i 2014 fandt jeg et skilt på døren, hvor der stod: 10 euro med forbrug. Jeg ringede på døren, og en grim dørmand/barmand, en muscle mary med attitude fortalte mig, at entréen var 10 euro, og med billetten får du en drink. Så dybest set 10 euro for en drink. Og de alkoholiske drikke, de serverer allerede, er af meget dårlig kvalitet. Da jeg fortalte ham, at det var for meget, og jeg foretrak ikke at komme ind, snerrede han til mig, at jeg var billig. Men jeg gik væk og holdt mig til mine våben, jeg bliver ikke mobbet til at blive udnyttet. Baren er for lille til at retfærdiggøre den pris for en cola eller en øl eller et glas vin. Så endnu en kunde mistede. Fortsæt med din dumme politik Malabar, jeg håber, det kører din forretning i jorden.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.