Berlin

Gay Cruising i Berlin

Føler du eventyrlystne? Her er vores guide til Berlins scene til gaycruise-klubber.

Hvis du ønsker at spille hårdere, er Berlin byen for dig. Det er en hedonistisk by med legendarisk natteliv. London kan have flere homoseksuelle beboere, og New York kan have mere trendy klubber, men Berlin er den queerest af queer byer. Du finder det bedste og mest uhyrlige gay cruising klubber i Berlin - ingen anden by kan konkurrere med det.

Berlin fremmede den første synlige homoseksuelle scene og homoseksuelle rettighedsbevægelse i Weimar-perioden (mellem krigen). Der var over hundrede homoseksuelle barer i Weimar Berlin og en spirende homoseksuel medie. Uundgåeligt gik alt dette ud af vinduet, da du-ved-hvem der kom til magten. Efter krigen var det næsten som om Berlin havde fået et forspring. Da den homoseksuelle scene startede igen, gjorde det det på en stor måde.

Her er vores guide til de bedste gay-klubber, homoseksuelle saunaer , homoseksuelle barer i Berlin. Husk at spille sikkert. Åh, og glem ikke din sele.

De fleste af de spillesteder, vi har angivet her, er kun mænd.

Berlin

 

Kitkatclub

 

Velkommen til KitKatClub, Mein Herr. Alle klubber skal have en swimmingpool med en sex-sving ved siden af. Det er bare et af de mange vidundere i KitKatClub, et sjældent tempel med overskud. Det er ikke en homoseksuel klub, men den er vært for enhver form for voksenunderholdning, du kan tænke på.

KitKatClub er vært for nogle homoseksuelle nætter, hovedsagelig Revolverparti. Tjek deres hjemmeside, inden du går. KitKatClub er vært for forskellige temaaftener. Hvis der er en påklædningskode, skal du overholde den. Så hvis det er lædernat, skal du dukke op i læder. Selv på en aften uden tema skal du gøre en eller anden indsats. Du kommer ikke ind iført jeans og en t-shirt. Brug din fantasi, hun.

Du finder nogle af de bedst klædte fetish-mennesker på KitKatClub. Du kan også se en uforklarlig midaldrende mand iført en ble. Alt er tilladt. KitKatClub er måske ikke for svaghjertede, men det er faktisk ret tamt i forhold til nogle af Berlins andre huler af fordervelse.

 

Berghain

 

Berlins mest ikoniske klub er et destinationssted. Det begyndte som en fetichklub, der kun var mænd, og udviklede sig til en blandet, men stadig meget queer klub. Du vil se nogle seværdigheder ved Berghain. Det har et af de bedste lydsystemer i Europa, og det beskæftiger nogle DJ's i verdensklasse. Du kan danse natten lang på Berghain og undgå krydstogtsiden af ​​tingene. Når det så er sagt, skulle stemningen tage dig på krydstogt, indtil dit hjerte er tilfreds. Det kan være i mørkekammeret eller toilettet - hvor meget gammeldags!

Den homoseksuelle scene i Berlin er sex-positiv. Det betyder ikke, at upassende opførsel er tilladt. Ingen har ret til at plage dig i en krydstogtklub mere end de gør i en kaffebar. Nej betyder nej. Men hvis svaret, du leder efter, er ja, kan og vil mange døre åbne. Se hvordan stemningen tager dig, og gør ikke noget, du ikke er fortrolig med.

Som vi alle ved, har Berghain en streng dørpolitik. Gad vide hvordan man kommer ind i Berghain? Vi har skrevet en praktisk guide til dig. Læs mere: Berghain: Sådan kommer du ind i Berlins legendariske natklub.

 

Laboratorium

 

Du finder Lab-oratory lige ved siden af ​​Berghain. Dette er gay cruise club for at afslutte alle gay cruise klubber. Det gør resten virkelig til skamme. Dette er langt verdens største og dårligste klub for gay-cruising. Hvis du virkelig vil lave en aften af ​​det, kan du nemt kombinere Berghain med Lab-oratory, hvilket giver den mest uhyrlige homoseksuelle aften, du kunne forestille dig.

Tjek Laboratoriets hjemmeside for at se, hvad aftenens tema er. Nogle af temaerne er mildt sagt meget nicheprægede. Nogle læser du måske og vælger ikke at tro. Der er aftener uden tema. Du skal efterlade det meste af dit tøj ved døren. Tag en sele og nogle tynde bukser med - eller noget i den retning. Du bliver også nødt til at efterlade din telefon ved døren af ​​indlysende årsager!

Tag en drink i baren og snak med nogle lokale. Når du er klar til at udforske, så gør det med et åbent sind og hyg dig godt.

 

Der kedel

 

Dette er den vigtigste gay sauna i Berlin. Der er åbent fra 12:00 - 06:00 på hverdage, og det er åbent 24 timer i weekenden. Fordelt på tre etager er det et godt sted at tage hen, hvis du leder efter noget action. Du finder en bred vifte af mennesker indeni. Det her er Berlin, så det kan blive hektisk i saunaen - det er en storby med mange åbensindede mennesker. Under Pride eller andre store homoarrangementer kan der blive proppet. Du skal muligvis stå i kø ved disse lejligheder.

 

Prinzknecht

 

En mere tilbagelænet homokrydstogtklub – i hvert fald sammenlignet med Lab og Berghain. Prinzknecht tiltrækker et blandet og ofte ældre publikum, og det kan være mere kropspositivt. Prinzknecht tager også form af en homobar. Du kan få en drink på terrassen. Om natten bliver det meget mere krydstogt. Gå ind i mørkerummet og se, hvad du finder.

 

TOM'S Bar

 

En veletableret Berlin krydstogtsklub. TOM'S Bar er åben fra 22:00 - 06:00 alle ugens dage. Dette er en bar at prøve meget senere på aftenen. Det er her, fyre kommer for at spille, efter at de andre homoseksuelle barer er lukket.

Som med mange af Berlins homoseksuelle krydstogtklubber kan bouncers være uhøflige. Åh, du troede, parisiske tjenere var uhøflige. Husk at vente for længe på, at din bøf-tandsten ankommer. Forestil dig at blive vendt væk fra en snuskig bar af bounceren og uden absolut grund. Det er et træk ved Berlins homoseksuelle klub og cruise scene. Du finder ikke denne form for holdning på homoseksuelle barer og ikke-krydstogt klubber. Men når stemningen er hård, kan der være en indstilling involveret. Alt, hvad vi kan sige, er at holde et åbent sind. Det er altid et eventyr at udforske Berlins scene til homoseksuelle krydstogtskibe. Ingen anden by kan sammenligne, når det kommer til hedonisme.

Hvad kan du forvente på en Berlin Gay Cruise Club

Hvis det er første gang, at homoseksuelle cruiser i Berlin, er her et glimt af oplevelsen af ​​at udforske byens gay-cruising-steder:

Forskellige spillesteder. Berlins gay krydstogtklubber kommer i forskellige størrelser og stilarter, som det ses af vores favoritter ovenfor. Hver klub har ofte sit eget tema eller niche, fra intime og hyggelige rum til større, mere udførlige spillesteder. 

Temaer og særlige nætter. Mange krydstogtklubber i Berlin har temaaftener eller særlige begivenheder. Uanset om det er læder og fetich, techno og elektronisk musik eller specifikke kulturelle temaer, er der en klub for alle.

Musik og underholdning. Bortset fra faciliteter som mørke rum og legeområder, fremviser mange af Berlins homoseksuelle krydstogtklubber ofte en eklektisk blanding af musik, fra elektroniske beats til pophits, hvilket skaber en fordybende oplevelse for dig.

Når du udforsker Berlins homoseksuelle krydstogtsklubscene, kan du forvente et rigt billedtæppe af oplevelser, der hylder frihed, udtryk og den mangfoldighed, der definerer byens LGBTQ+-samfund.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Berlin

Gennemse et udvalg af ture i Berlin fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Berlin til din rejseFå din guide